- 4 Şubat 2025
- 398
- 130
- 18
- 25
Tutunmuşsa bir şey olmaz Allahın izniyleKızlar bu sabah sağ kolumu esnerken fazla havaya kaldırdım sağ kasığımda sanki bir damar koptu keşke yapmadaydım sabahtan beri üzülüyorum acaba föllenme falan etkiler mi diye
Bende günlük işlerimi yapıyorum ister istemez birden fazla hareket yapıyoruzKızlar bu sabah sağ kolumu esnerken fazla havaya kaldırdım sağ kasığımda sanki bir damar koptu keşke yapmadaydım sabahtan beri üzülüyorum acaba föllenme falan etkiler mi diye
İnşallah canımEvet maşallahzaten iki günde bir iki katına çıkacak
Bata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
yaptım canım bu sabah ilk idrarla. İğnemin iğne hariç 8. Günü silik çizgi çıktı. İğneden herhalde hala. 25 i test günüm duphostanım da bitiyor o gündaydi nasılsın canım test yaptın mı.
Bende yaptım bata az kaldı tertemiz negatifBata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
yaptım canım bu sabah ilk idrarla. İğnemin iğne hariç 8. Günü silik çizgi çıktı. İğneden herhalde hala. 25 i test günüm duphostanım da bitiyor o gün
Bence iğneden olmayabilir kuzum. Test gününe az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallahBata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
yaptım canım bu sabah ilk idrarla. İğnemin iğne hariç 8. Günü silik çizgi çıktı. İğneden herhalde hala. 25 i test günüm duphostanım da bitiyor o gün
Çatlatma iğnesi mi kullandınız öyleyse eğer 14 günden önceki sonuçlara bakmayın canım iğnenin verdiği beta değeri çıkarBata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
Bakalım inşallah kuzucum ya bekleyip görücezBence iğneden olmayabilir kuzum. Test gününe az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Canım ben 14 günü bulmadan regl oluyorum zaten 11-12- günde falan. Önceki aylardan da silinmeyi takip ettiğime göre 8.9. Günde iğne etkisi geçiyorduÇatlatma iğnesi mi kullandınız öyleyse eğer 14 günden önceki sonuçlara bakmayın canım iğnenin verdiği beta değeri çıkar
Hadi bakalım az kalmış ben daha test yapmadım ya dün iş çıkışı alıcaktım nöbetçi eczanede sıra vardı beklemedim test sipariş ettim gelmedi kaç gündür yarın gelcek yarın yapıcam ama regl belirtilerim başladı ateşim de düştü bu sabah büyük ihtimal regl olcamBata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
Herkeste farklı oluyo o zaman bende 12. Güne kadar siliktiBakalım inşallah kuzucum ya bekleyip görücez
Canım ben 14 günü bulmadan regl oluyorum zaten 11-12- günde falan. Önceki aylardan da silinmeyi takip ettiğime göre 8.9. Günde iğne etkisi geçiyordu
Biz bu ay ilk kez denedikKızlar herkes ne kadar süredir deniyor? Bizdede hiçbir sorun yok ama bu aydan da ümitli değilim.3. Ay bizimde. Bu bir gebenin günlüğü sitesinde jel ve inolac var bunlarla hamile kalan çok olmuş. alsam mı ? Çok mu erken bilemiyorum. Doktorum da biraz daha deneyin diyor da yaşım geçiyor çok üzülüyorum
Hadi yaa inşallah gelmez kuzucumHadi bakalım az kalmış ben daha test yapmadım ya dün iş çıkışı alıcaktım nöbetçi eczanede sıra vardı beklemedim test sipariş ettim gelmedi kaç gündür yarın gelcek yarın yapıcam ama regl belirtilerim başladı ateşim de düştü bu sabah büyük ihtimal regl olcam
Ben çok su içiyorum belki ondan kuzumHerkeste farklı oluyo o zaman bende 12. Güne kadar silikti
İnşallah ya olursam da hayırlısı artıkHadi yaa inşallah gelmez kuzucum
Ben çok su içiyorum belki ondan kuzum
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar 2-3 günlük lekelenme sonrası bugün tam anlamıyla regl oldum. Eşim yanıma geldi "hadi tüp bebek yaptıralım" dedi "emin misin" dedim "evet" dedi. Veee doktorumu aradım geçen ay bütün tahlilleri kendisinde yaptırdığım için "bütün herşey hazır yarın gel başlayalım" dedi. Hayırlısıyla yarın tüp bebeğe başlıyoruz hem korkulu hem endişeli hem de heyecanlıyım. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Daydi
Teşekkür ederim inşallahHakkınızda hayırlısı olsunhayırlı haberler alırız inşallah
Bebeğiimm bu çok güzel bir haberrr inan çok sevindim senin adınaa. Belki de bizlerde buna karar vereceğiz ama hala daha debeleniyoruzz. Ama bu kararı vermiş olmana çok sevindim lütfen sürecini bizimle de adım adım paylaş olur muuKızlar 2-3 günlük lekelenme sonrası bugün tam anlamıyla regl oldum. Eşim yanıma geldi "hadi tüp bebek yaptıralım" dedi "emin misin" dedim "evet" dedi. Veee doktorumu aradım geçen ay bütün tahlilleri kendisinde yaptırdığım için "bütün herşey hazır yarın gel başlayalım" dedi. Hayırlısıyla yarın tüp bebeğe başlıyoruz hem korkulu hem endişeli hem de heyecanlıyım. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Daydi
Eşimin kendisi isteyince garip bir rahatlama geldi bana içim huzur doldu resmen. İnşallah hayırlısı olur kuzum. İnşallah size gerek kalmadan sağlıkla nasip olur kuzum gerçekten zor süreçler çünkü. Aslında beni etkilememesi açısından daha az girmeyi düşünüyordum ama girersem sana yazarım kuzumBebeğiimm bu çok güzel bir haberrr inan çok sevindim senin adınaa. Belki de bizlerde buna karar vereceğiz ama hala daha debeleniyoruzz. Ama bu kararı vermiş olmana çok sevindim lütfen sürecini bizimle de adım adım paylaş olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?