amin amin inşallah canım ❣Amin canım benim inşallah bu ay hamile kalırız da bebişlerimizi beraber büyütürüz arkadaş olurlarben yumurtlama haftama yeni girdim grip gibiyim bütün vücudum ağrıyor. Sıcaklık 37.2 civarı çıkıyor. Ovülasyon testlerim silik çıkıyo daha ama inşallah bu ay pozitifi görürüz
Hahahaha evet ya bu ay olsun yoksa bebiş 2026 ya anca doğacak hahahaYaaa aşkım çook isterim hayırlısıyla sağlıklı gebeliklerimiz olsun ama en kısa zamanda mesela bu ay
Kızlar beni de ekleyin . 13 Şubat Sat , Bat 9 Mart .Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bu ay bize şans getirsin
Hiç hamilemiz yok mu ya
Bende yaptım negatif baya 2gün varBir de bana guncel tarihlerinizi soyleyin
İnşallah bu ay hamile kalanlarımız olucak ben inanıyorum.Hiç hamilemiz yok mu ya
Hiç hamilemiz yok mu ya
Sat 18 Şubat bat 19 Mart beni de alın listeyeBir de bana guncel tarihlerinizi soyleyin
Merhabaa kaç gündür girmiyordum foruma. 21i ve 25inde kaset test yaptım negatif çıktı. Ama hâlâ regl olmadım. Bugün 2 kez peçeteye kahvemsi leke geldi. Yerleşme Olabilir diye ümitlendim. Sabaha kadar da olmazsam kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah pozitif çıkar
Allahım inşallah pozitiftir hepimize nasip et bu ay mutlu haberler alalım inşallahMerhabaa kaç gündür girmiyordum foruma. 21i ve 25inde kaset test yaptım negatif çıktı. Ama hâlâ regl olmadım. Bugün 2 kez peçeteye kahvemsi leke geldi. Yerleşme Olabilir diye ümitlendim. Sabaha kadar da olmazsam kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah pozitif çıkar
Amin aminnn inşallah Allah'ımAllahım inşallah pozitiftir hepimize nasip et bu ay mutlu haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?