HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

amin amin inşallah canım ❣

Selam kızlar benim de bugün pik oldum sonunda. Afedersiniz çok akıntım var günlerdir sanırım testere dişli Aslan pençesi yumurtayı güçlendirdi ama 25. Gün de Pik görebildim. Neyse kaliteli bir yumurta olsun da gerisi önemli değil artık. Sizler nasılsınız?

Eklentiler

• IMG_0528.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 75
Ben de reglliyken çok rahattım olursa olur kafasindaydim 2 gün sonra ovulasyonum olacak yine strese giriyorum sanırım

Bu ay hamile kalacagima inanmıyorum gerçi geçen ay da inanmıştım ama olsun bu ay olacak hissediyorum

Reglime 10 gün var hep bu zamanlarda yeme ataklarım gelir sesli gibi abur cubur yerim hiç doymam, yine aynı durumdayım. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok. Olmadı heralde ilk denemeydi

Kızlar hepinize selamlar inşallah kolaylıkla güzel haberler alırsınız
Beni de ekler misiniz sat:12 Şubat bat:12 Mart

@parla1212 Minnosprenses Nhilosophia @13eylul kızlar naptınız durumlar nasıl test yaptınız mıı?
Merhabaa kaç gündür girmiyordum foruma. 21i ve 25inde kaset test yaptım negatif çıktı. Ama hâlâ regl olmadım. Bugün 2 kez peçeteye kahvemsi leke geldi. Yerleşme Olabilir diye ümitlendim. Sabaha kadar da olmazsam kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah pozitif çıkar

Allahım inşallah pozitiftir hepimize nasip et bu ay mutlu haberler alalım inşallah

3 adet 24 mm yumurta ile olur mu kızlar çatlatma iğnesi de oldum ??? Bu boylarda yumurtası olan var mıydı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…