- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Amin kuzumBen hem kasik agrimi takip ettim hem uzayan akintimi hemde ovulasyon testi aldim canm. Kismette olunca oluyo aslinda. Insallah isteyen herkesin olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzumBen hem kasik agrimi takip ettim hem uzayan akintimi hemde ovulasyon testi aldim canm. Kismette olunca oluyo aslinda. Insallah isteyen herkesin olur
Bu buhari nasil yapiyorsun canim ben bu ay hamile degilsem gelecek aya denerimEşim çakşır suyu aksuvital avicenna ve keçiboynuzu özü içti bende süt maydonoz viks buharına oturdum üç gün o ay hamile kaldım :)
canim.prolaktinin yukselmis. acil bir doktorla gorusmen gerek.Merhaba kızlar bişey sorcam bilen lütfen acil yazsin cildiracam. Adetime 10 gün var mide bulantısı baş ağrısı bide göğsümde aşırı ağrı var el atamıyorum ha bide göğsümün ucundan sıvı geliyo şeffaf bişey anlamadım gitti lütfen cevaplarmisiniz
Canım yumuruťa takibi nasıl oluyor. Kaç kere gittin?Doktora gittinmi bilmiyorum ama mutlaka gitmeli rutin kan testlerini yaptirmalisin ve de hormon testlerini.ben 6 ay kendi kendime denedim olmadi adetlerim düzensiz.doktora gittim hormon testlerinden pco oldugumu öğrendim.Klomen ilacı kullandıgım ilk ay yani bugün hamile olduğumu öğrendim:) kendi kendine degil de doktor kontrolünde çok daha kolay cünkü yumurta takibide yapıyor doktor.
Gögüsten sıvı gelince ploraktin yüksek mi demek?canim.prolaktinin yukselmis. acil bir doktorla gorusmen gerek.
evet canim sut hormonun calisiyo demek. bu da hamilelige engel. aci varsa sislik varsa prolaktinin ilk belirtileri. yuksekse sut gibi sivi gelir.Gögüsten sıvı gelince ploraktin yüksek mi demek?
Genelde adetin 12.günü gidiyorsun yumurta gelişimini takip ediyor canım ve sana nezaman eşinle birlikte olman gerektiğini söylüyor.Benim yumurta gelişmesinde sıkıntı vardı mesela pco hormon hastalığı nedeni ile ama ilac icerek 1 ayda hamile kaldım.sende giderek öğrenebilirsin hem sorun varmı yokmu görmüş olursun canım bence.Canım yumuruťa takibi nasıl oluyor. Kaç kere gittin?
dostinex adli ilaci verir korkma. düşürüyor hemen başıma geldigi icin biliyorum. ictigim ay hamile kaldim.Evet aynen öyle yarın hemen gitcemdoktora ağrıdan duramıyorum
canim eger prolaktinin yuksekse zaten hamile kalamazsin. düştüğü an.baska sıkıntı yoksa hamilelik olusur. benim bir.sikinti yoktu sadeve prolaktin 28.87 cikti. dr hemen dostinex baslayacagiz dediHamile kalmaya etkisi varmı çok korkuyorum olmaz diye ya 8 ay oldu acaba doktor yumurtlama günüme bakarmı yada çatlama hapı falan verirmi
Ben 11. gün gittiğimde yumurtam 22 mm diGenelde adetin 12.günü gidiyorsun yumurta gelişimini takip ediyor canım ve sana nezaman eşinle birlikte olman gerektiğini söylüyor.Benim yumurta gelişmesinde sıkıntı vardı mesela pco hormon hastalığı nedeni ile ama ilac icerek 1 ayda hamile kaldım.sende giderek öğrenebilirsin hem sorun varmı yokmu görmüş olursun canım bence.
Bi top maydonoz pazardan aldığımz şekilde bi litre süt bide bi tatlı kaşığo viks en son viks atıyoruz biraz kaynadıktann sonra kapatıp biraz ılınmasını bekliyorz sonra bi kovaya döküp olduğu gibi üstüne oturuyoruz hiç buhar dışarı çıkmıcak şekilde sonra belden aşağını örtüp ayaklarını sıkı giyip yatıyosun sonrada ilişki olacak üç gün üst üste yapacaksın adetin biter bitmezBu buhari nasil yapiyorsun canim ben bu ay hamile degilsem gelecek aya denerim
Peki yumurta çatlama iğnesini kaçıncı ayda yaparlarcanim eger prolaktinin yuksekse zaten hamile kalamazsin. düştüğü an.baska sıkıntı yoksa hamilelik olusur. benim bir.sikinti yoktu sadeve prolaktin 28.87 cikti. dr hemen dostinex baslayacagiz dedi
col yuksek degil ama.sinirda dedi. bir ay kaybetmeyelim bosuna dedi. iki doz aldim hafta tahlile gidecektim 3
hafta icme dedi. gitmedim adetin 3
gunu giderim diye düşündüm. o da hamile.kaldigimi ogrendim.