Hamile kalanlar nasil ve neler yaparak kaldiniz bizimle paylasirmisiniz

Merhaba kızlar bişey sorcam bilen lütfen acil yazsin cildiracam. Adetime 10 gün var mide bulantısı baş ağrısı bide göğsümde aşırı ağrı var el atamıyorum ha bide göğsümün ucundan sıvı geliyo şeffaf bişey anlamadım gitti lütfen cevaplarmisiniz

Doktora gittinmi bilmiyorum ama mutlaka gitmeli rutin kan testlerini yaptirmalisin ve de hormon testlerini.ben 6 ay kendi kendime denedim olmadi adetlerim düzensiz.doktora gittim hormon testlerinden pco oldugumu öğrendim.Klomen ilacı kullandıgım ilk ay yani bugün hamile olduğumu öğrendim:) kendi kendine degil de doktor kontrolünde çok daha kolay cünkü yumurta takibide yapıyor doktor.

Merhaba kızlar bişey sorcam bilen lütfen acil yazsin cildiracam. Adetime 10 gün var mide bulantısı baş ağrısı bide göğsümde aşırı ağrı var el atamıyorum ha bide göğsümün ucundan sıvı geliyo şeffaf bişey anlamadım gitti lütfen cevaplarmisiniz
canim.prolaktinin yukselmis. acil bir doktorla gorusmen gerek.

Doktora gittinmi bilmiyorum ama mutlaka gitmeli rutin kan testlerini yaptirmalisin ve de hormon testlerini.ben 6 ay kendi kendime denedim olmadi adetlerim düzensiz.doktora gittim hormon testlerinden pco oldugumu öğrendim.Klomen ilacı kullandıgım ilk ay yani bugün hamile olduğumu öğrendim:) kendi kendine degil de doktor kontrolünde çok daha kolay cünkü yumurta takibide yapıyor doktor.
Canım yumuruťa takibi nasıl oluyor. Kaç kere gittin?

Canım yumuruťa takibi nasıl oluyor. Kaç kere gittin?
Genelde adetin 12.günü gidiyorsun yumurta gelişimini takip ediyor canım ve sana nezaman eşinle birlikte olman gerektiğini söylüyor.Benim yumurta gelişmesinde sıkıntı vardı mesela pco hormon hastalığı nedeni ile ama ilac icerek 1 ayda hamile kaldım.sende giderek öğrenebilirsin hem sorun varmı yokmu görmüş olursun canım bence.

Hamile kalmaya etkisi varmı çok korkuyorum olmaz diye ya 8 ay oldu acaba doktor yumurtlama günüme bakarmı yada çatlama hapı falan verirmi

Hamile kalmaya etkisi varmı çok korkuyorum olmaz diye ya 8 ay oldu acaba doktor yumurtlama günüme bakarmı yada çatlama hapı falan verirmi
canim eger prolaktinin yuksekse zaten hamile kalamazsin. düştüğü an.baska sıkıntı yoksa hamilelik olusur. benim bir.sikinti yoktu sadeve prolaktin 28.87 cikti. dr hemen dostinex baslayacagiz dedi
col yuksek degil ama.sinirda dedi. bir ay kaybetmeyelim bosuna dedi. iki doz aldim hafta tahlile gidecektim 3
hafta icme dedi. gitmedim adetin 3
gunu giderim diye düşündüm. o da hamile.kaldigimi ogrendim.

Genelde adetin 12.günü gidiyorsun yumurta gelişimini takip ediyor canım ve sana nezaman eşinle birlikte olman gerektiğini söylüyor.Benim yumurta gelişmesinde sıkıntı vardı mesela pco hormon hastalığı nedeni ile ama ilac icerek 1 ayda hamile kaldım.sende giderek öğrenebilirsin hem sorun varmı yokmu görmüş olursun canım bence.
Ben 11. gün gittiğimde yumurtam 22 mm di

kıxlar pko vardı bende,70 gün falan hastalanmıyordum,2ya da 3 kere tarlusalla adet oldum. Martda yine tarlusal içcektim ki,soğanı bi deniyim dedim,iki gün sabah akşam içtim ,üçüncü gün lekelenme gibi gelmeye başladı,sora 3gün falan adet oldum,bir iki gün ara verdim sorasında da 5-6 gün daha içtim ama çok düzenli değil. En son ozaman adet oldum,3-4 aydır inofolik içiyordum,o ay umudumu kesmiştim birazcık,inofoliği de bırakmıştım,o ay soğanla içim bi temizlensin ,soraki aya diyodum ama,soraki ay adet olmadım,testim de pozitif... şifa olsun size de işallah

Bu buhari nasil yapiyorsun canim ben bu ay hamile degilsem gelecek aya denerim
Bi top maydonoz pazardan aldığımz şekilde bi litre süt bide bi tatlı kaşığo viks en son viks atıyoruz biraz kaynadıktann sonra kapatıp biraz ılınmasını bekliyorz sonra bi kovaya döküp olduğu gibi üstüne oturuyoruz hiç buhar dışarı çıkmıcak şekilde sonra belden aşağını örtüp ayaklarını sıkı giyip yatıyosun sonrada ilişki olacak üç gün üst üste yapacaksın adetin biter bitmez

canim eger prolaktinin yuksekse zaten hamile kalamazsin. düştüğü an.baska sıkıntı yoksa hamilelik olusur. benim bir.sikinti yoktu sadeve prolaktin 28.87 cikti. dr hemen dostinex baslayacagiz dedi
col yuksek degil ama.sinirda dedi. bir ay kaybetmeyelim bosuna dedi. iki doz aldim hafta tahlile gidecektim 3
hafta icme dedi. gitmedim adetin 3
gunu giderim diye düşündüm. o da hamile.kaldigimi ogrendim.
Peki yumurta çatlama iğnesini kaçıncı ayda yaparlar

Selam kızlar 6 aydır bende deniyorum buay menogon ve femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 7.günüm bata 8 gün var.

Kasıklarımda batma,idrar koyulaşması,halsizlik var

Back
X