Canim saydigin tum belirtileri yasadim ve hatta goguslerim patlatacak gibi oldu bel agrisindan yatamadimHamile kaldığınızı düşünüyorsanız belirtileri yazar mısınız?
Hem böylelikle gerçekten hamile iseniz bize de bilgi olmuş olur.
Bende durumlar şu
- gaz ve şişkinlik
- goguslerde ağrı ve ağırlık hissi
- sol yumurtalık ağrısı
- regl olacak gibi ağrı
- akıntı (beyaz)
- baş ağrısı
- yorgunluk
- çok rüya görmek
- sıcak basması veya üşüme
- bağırsaklarda aşırı hareketlilik
2 eylül regl tarihi.
Bu ay da hamile değilimdir o zaman yaCanim saydigin tum belirtileri yasadim ve hatta goguslerim patlatacak gibi oldu bel agrisindan yatamadim
1 eylulde hasta olmam gerekirken
Dun uyandim hasteneye kan testi vermeye giderken hasta oldum
Belirtilere cok takilma vucudumuz oyun oynuyor psikolojik de oluyor
Ama insallah sen hamilesindir
Anladim canım. Gelecek aya o zaman inşallah ya. Her ay umut etmek gerçekten üzücü.İnan hamile kalmadan önce her ay aynı belirtileri yaşıyordum sonra hamile kaldığım ay sadece göğüs Ağrı'larım biraz garipleşti ve daha erken başladı diğer saydığın bütüüüün belirtilerin hepsi 6.haftadan sonra başladı canım umarım aydınlatabilmişimdir :)
Belli olmaz belki canim bekle insallah hamilesindirBu ay da hamile değilimdir o zaman ya
Ay bıktım artık bıktım.
Neyse çok teşekkür ederim bilgi için :)
Hamile kaldığınızı düşünüyorsanız belirtileri yazar mısınız?
Hem böylelikle gerçekten hamile iseniz bize de bilgi olmuş olur.
Bende durumlar şu
- gaz ve şişkinlik
- goguslerde ağrı ve ağırlık hissi
- sol yumurtalık ağrısı
- regl olacak gibi ağrı
- akıntı (beyaz)
- baş ağrısı
- yorgunluk
- çok rüya görmek
- sıcak basması veya üşüme
- bağırsaklarda aşırı hareketlilik
2 eylül regl tarihi.
Allah razı olsun moral oldu olmazsa da gelecek aya inşallah.Bende yazayim bari :)
Gaz
Goguslerde asiri sicakljk hissi
Ayaklarda usume
Yuzde kasinma
Kabizlik
Arada sirada beyaz akinti
Ama ben senin sonucunu gordum cnm hamilesin sen bennce :)
Ay o mide kazinmasi bende de var ya inşallah hamilelik vardır bizdeBende bu ay sanki adet olmicak gibi hissediyorum kendimi. Bat 8 bu arada Sadece göğüs hassasiyetim var. Normalde de de olurdu ama bu ay erken başladı. Geçen haftadan beri baya acıyorlar. Bide çok iştahım çok açıldı böyle iki üç saat bişi yemesem midem kazınıyor sanki. Bakalım İnşallah yine psikolojik değildir.
İnşallah canım ya hayırlısıAy o mide kazinmasi bende de var ya inşallah hamilelik vardır bizde
Aynı belirtiler canım allah nasip etsin inşallah.Sol kasikta batma,gaz,ayaklarda soğuk terleme..ve garip bir annelik hissi ..ilk defa içimde ki bir his bu ay oldu diyor :) doğru düzgün belirti olmamasına rağmen: ) bat 5 eylül bu arada kızlar. .nolur dua edin..
Amin inşallah canim,senin adet tarihin ne zaman ? Ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..malum heray hüsrana uğradığım için: (Aynı belirtiler canım allah nasip etsin inşallah.
Canim zaten eniste giciklik yapmadimiydi? Magnen o da hazirlanir. Insallah diger aylarda canimBu ay da hamile değilimdir o zaman ya
Ay bıktım artık bıktım.
Neyse çok teşekkür ederim bilgi için :)
Yaptı ama şimdi benden çok istiyor manyak mıdır nedir anlamadımCanim zaten eniste giciklik yapmadimiydi? Magnen o da hazirlanir. Insallah diger aylarda canim
Benim 2 eylül. Bende o gün yapcam canım. Önceden yaptım çok silik çıktı bekliyorumAmin inşallah canim,senin adet tarihin ne zaman ? Ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..malum heray hüsrana uğradığım için: (
Adam aska geldi desene. Degerlendir canim. Git hemen kan ver ozaman.Yaptı ama şimdi benden çok istiyor manyak mıdır nedir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?