Hamile kaldığını düşünenler

Bnmde belirtilerm
Gaz, siskinlik
Sol kasikta kasilma kramp iki gun ck diger gnler sizi sklinde
Sol gibegmde hafif kasilmalar
Erken baslayan gogus hasssiyeti uclrnda acima ve buyume
İstah acilmasi acikinca midem kavruluo aclktn
İshal donem donem
Donem donem ck terleme
Sivilclenme
Cok ruya grme
Uykusuzlk
Hamile olma hissi asiri
Heran adet olcm gbi
4 gn gciktm
2 gnmde kan testi yptrdm ckmadi ama hala olmdm

hamilelik erken belirtileri arasında bunların hiçbirisini yaşamadım. Hamile kalamadan önceki aylarda hepsini birer birer yaşamıştım, muhtemelen psikolojikti

Bat 5 oldu kızlar bende ki göğüs ağrısı azaldı. Meme uçları ağırıyor artık sadece bugün de test yaptım negatif çıktı. Yani bu ayı da boş geçirmiş olduk napalım hayırlısı

Daha adet olmamissan gec yumurtlamis olabilirsin.o yuzden 5 daha bekleyip testini tekrarla :)
Bat 5 oldu kızlar bende ki göğüs ağrısı azaldı. Meme uçları ağırıyor artık sadece bugün de test yaptım negatif çıktı. Yani bu ayı da boş geçirmiş olduk napalım hayırlısı

Ne kadar takmiyoruz desek olmuyor yinede anliyorum seni :) ama umidimi yitirmiyorum :) bekliyorum mucizemi :)
Hayırlısı canım ben takmamak istedikçe daha çok takıyorum sanki

Canlar adetim 11 gün gecikti 4 gunu test yaptim negatif su an hastanedeyim doktor ultrasonla bakti bse goremedi kan testine gonderdi eğer sonuç negatif olursa adet sokturucu verecegim dedi sizce adet sokturucuyu kullanmali miyim

Bence 20 gune kadar bekle
Canlar adetim 11 gün gecikti 4 gunu test yaptim negatif su an hastanedeyim doktor ultrasonla bakti bse goremedi kan testine gonderdi eğer sonuç negatif olursa adet sokturucu verecegim dedi sizce adet sokturucuyu kullanmali miyim

Biz 6 aylik evliyim gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Siz ne kadar zamandir deniyorsunuz??
Ben 2 senelik evliyim ama üç dört aydır korunmuyoruz doktora da gittim iltihap dışında bişi yok diyo ama bilmiyorum artık ondan dolayı mı olmuyor yoksa zamanı mı değil inan ne diyim bilmiyorum

Canım bence de bekle ne olur ne olmaz

İltihap varsa olmaz. Bi kadininda 9 ay olmamis. İltihaptan. Simdi 3 tane dogurdu :) benimde iltihap vardi. İltihap varken olsa daha dusermis onlemini al. Benim ilk gebeligimde. İdrarda iltihap kan degerlerim cok az cikti. Doktor boyle tabi bebk durmaz kizim dedi. İdrar sokturucu ve kan hapi verdi :) hayirlisi olsun hakkimzda :)
Ben 2 senelik evliyim ama üç dört aydır korunmuyoruz doktora da gittim iltihap dışında bişi yok diyo ama bilmiyorum artık ondan dolayı mı olmuyor yoksa zamanı mı değil inan ne diyim bilmiyorum

İltihap için bana fitil falan verdi bi tane de antibiyotik gibi bişi verdi ama çare olmadı galiba. Geçen ay da soğan kürü deneyim dedim ama iki gün yapabildim sadece midemi çok yakıyordu. Olmadı Önümüzdeki ay yine doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…