- 27 Ağustos 2016
- 150
- 75
- 48
Allah razı olsun moral oldu olmazsa da gelecek aya inşallah.
Allah sana sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin
Bat 5 oldu kızlar bende ki göğüs ağrısı azaldı. Meme uçları ağırıyor artık sadece bugün de test yaptım negatif çıktı. Yani bu ayı da boş geçirmiş olduk napalım hayırlısı
Hmm Daha adet olmamissan gec yumurtlamis olabilirsin.o yuzden 5 daha bekleyip testini tekrarla :)
Hmm olabilir mi ki
Hayırlısı canım ben takmamak istedikçe daha çok takıyorum sankiOlabilir :) oyle kisilerde var cnm :)
Hayırlısı canım ben takmamak istedikçe daha çok takıyorum sanki
Aynen tatlım bu arada siz ne kadardır deniyorsunuzNe kadar takmiyoruz desek olmuyor yinede anliyorum seni :) ama umidimi yitirmiyorum :) bekliyorum mucizemi :)
Aynen tatlım bu arada siz ne kadardır deniyorsunuz
Canlar adetim 11 gün gecikti 4 gunu test yaptim negatif su an hastanedeyim doktor ultrasonla bakti bse goremedi kan testine gonderdi eğer sonuç negatif olursa adet sokturucu verecegim dedi sizce adet sokturucuyu kullanmali miyim
Umudum hep var çiğ yumurtaya can veren rabbim belki yüzümü güldürür kullanmasam daha iyi olur sanirimBence 20 gune kadar bekle
Umudum hep var çiğ yumurtaya can veren rabbim belki yüzümü güldürür kullanmasam daha iyi olur sanirim
Ben 2 senelik evliyim ama üç dört aydır korunmuyoruz doktora da gittim iltihap dışında bişi yok diyo ama bilmiyorum artık ondan dolayı mı olmuyor yoksa zamanı mı değil inan ne diyim bilmiyorumBiz 6 aylik evliyim gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Siz ne kadar zamandir deniyorsunuz??
Tsk ederim canım verdiğin cevap içinBencede kullanma. Yani cnm. Bekle Allah buyuktur :)
Canım bence de bekle ne olur ne olmazCanlar adetim 11 gün gecikti 4 gunu test yaptim negatif su an hastanedeyim doktor ultrasonla bakti bse goremedi kan testine gonderdi eğer sonuç negatif olursa adet sokturucu verecegim dedi sizce adet sokturucuyu kullanmali miyim
Ben 2 senelik evliyim ama üç dört aydır korunmuyoruz doktora da gittim iltihap dışında bişi yok diyo ama bilmiyorum artık ondan dolayı mı olmuyor yoksa zamanı mı değil inan ne diyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?