Hamile kaldığınızı eşinize ve ailenize nasıl söylediniz yada söylerdiniz????

asliyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
185
0
46
İstanbul
Arkadaşlar slm hamile kalmayı planlayanlar, hamile kalanlar,anneler bu güzel haberi eşinize ve ailenize nasıl söylerdiniz yada söylediniz güzel fikirlerinizi bekliyorummm:nazar::nazar::nazar:

21 haziranda öğrendim gebe olduğumu..Evde test yaptım çift çizgi çıkınca önce dondum kaldım sonra aynanın karşına geçtim elimi karnıma koydum ve ağlamaya başladım..Hemen hazırlanıp çıktım..Mavi bir bebek patiği alıp eşimin iş yerine gittim..Gözlerim dolu dolu =))) Kapıyı çaldım eşimin iş arkadaşı çıktı eşimi çağırdı ( bu arada adam eşime :eşin geldi sanırım bişey olmuş ağlamaklı içeri girmedi demiş ) Eşimi görünce ağlama başladım ne oldu bebeğim dedi patikleri gösterdim durdu hemencik boynuma sarıldı öptü neden ağlıyorsun bu çok güzel bişey dedi ben daha çok ağlamaya başadım ve sımsıkı sarıldım :))))

Ve ve şimdi oğluşum 21 günlük :emir_bebek: :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

süper allah bağışlasın bende hamile kalmayı düşünüyorum allah izin verirse fikirler arıyorum :)
ama daha çalışmalar yok ortada :)

iş yerinde test yaptım eve gittiğimde eşim arabayı temizliyordu sana hediye aldım dedim eve çıktım testi minik pembe zarfa sonrada kocaman hediye poşetine koydum hemen geldi ne aldın ne aldın diye verdim poşeti açtı zarfı buldu şüphelendi çünkü çok istiyorduk hayır yaaa gerçekten mi dedi açtı zarfı başladı hem ağlayıp hem gülmeye

21 haziranda öğrendim gebe olduğumu..Evde test yaptım çift çizgi çıkınca önce dondum kaldım sonra aynanın karşına geçtim elimi karnıma koydum ve ağlamaya başladım..Hemen hazırlanıp çıktım..Mavi bir bebek patiği alıp eşimin iş yerine gittim..Gözlerim dolu dolu =))) Kapıyı çaldım eşimin iş arkadaşı çıktı eşimi çağırdı ( bu arada adam eşime :eşin geldi sanırım bişey olmuş ağlamaklı içeri girmedi demiş ) Eşimi görünce ağlama başladım ne oldu bebeğim dedi patikleri gösterdim durdu hemencik boynuma sarıldı öptü neden ağlıyorsun bu çok güzel bişey dedi ben daha çok ağlamaya başadım ve sımsıkı sarıldım :))))

Ve ve şimdi oğluşum 21 günlük :emir_bebek: :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

çok güzel bir fikir,çok duygulandım hatta bende böyle mi yapsam inşallah olursa dedim.ama içimde bir korku var ben böyle bişi söylediğimde hep çok mutlu olacağını hayal ettim ya olmazsa çok üzülürüm:14:

bende 6 aydır hamile kalacağım günü bekliyorum ve nasıl söylerim diye düşünüyorum benim fikrim şu
bi bebek tulumu alıp içine de küçük bi not babacığım henüz annemin bana aldığı cicimi giyemiyorum ama sizi duyabiliyorum inşallah 9 ay sonra giyeceğim ve arnızda olacağım gibi bişey yazmak istiyorum
rabbim bütün isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah :nazar:

kızlar ben de fikrimi paylaşmak istedim..
Allah nasip eder de hamile kalırsam güzel bir kart alıp içine "merhaba babacığım, ben yola çıktım 9 ay sonra yanınızda olacağım,haberin olsun.. bebeğin" yazıp bir zarfa koyucam.. akşam yemeğinde de eşime canım bu mektup bugün sana geldi diyip vericem:66::66:

çok güzel bir fikir,çok duygulandım hatta bende böyle mi yapsam inşallah olursa dedim.ama içimde bir korku var ben böyle bişi söylediğimde hep çok mutlu olacağını hayal ettim ya olmazsa çok üzülürüm:14:

Hiç düşünmeden yaptım inan =))) Yap yap güzel oluyor inan ;))) Olmamasının ihtimalini bile vermiyorum inan içini rahat tut o an çok farklı ki biz o ay korunma kararı almıştık renglimi bekliyorduk ki çocuk geldi =)))

bu arada mavi patik almıştım ziyan olmadı oğlumuz oldu =))

Bir gün evde otururken Tv izliyordum bir yandan internetten is ilanlarina bakiyordum bir yandan da haberlere bakiyordum. O dönem hatrlarsiniz Paris Hilton Istanbula gelmisti o haberi izlerken aglamaya basladim ama nasil duygulandim:)) neye duygulandigimida bilmiyorum bu arada tabi. Hemen arkadasimi aradim o da hamileydi ikizlerine. test yap dedi oysaki daha 2 gün gecmisti adetim hemen test yatirdim Pozitif cikti. Tabi okuyorum burda bazen pozitif cikiyor ama yanilabiliyor insan diye hastaneye gitttim kan testi verdim tabi esimde evi aramis bulamamis beni cebimi ariyor acmadim:)) sonucu görünce sok oldum hemen bebek magazasina gidip cingirak aldim. ve esimi aradim isyerine geliyorum konusmamiz lazim diye ciddi bir sesle:) gittim isyerine (hediye paketi yaptirmistm cingiragi) onu uzattm askim sana hediye aldim dedim. Sasirdi hediyeyi acti bakti ki cingirak:) bu ne dedi hediye dedim (erkeklerin jetonlar gec düsüyor) ne diyecegini bilemedi ne yani bebekmi geliyor dedi evet dedim gözleri doldu cünkü planli degildi esim erken diye istemiyordu sasirdik ikimizde test snucunu görünce inandi bana. o gn bütün gün sagi solu aradi sagir sultan bile duydu hamileligmi:)) nitekim bu haberden 3 gün sonra bebegim düstü:((
Sonra yeniden hamile kaldim ve suan 16 aylik Poyraz adinda bir oglum var. Bakalim ikinciyi düsünüyoruz kismetse burdan tiyolar alayimda bu seferki baska olsun :)

kızlar ben de fikrimi paylaşmak istedim..
Allah nasip eder de hamile kalırsam güzel bir kart alıp içine "merhaba babacığım, ben yola çıktım 9 ay sonra yanınızda olacağım,haberin olsun.. bebeğin" yazıp bir zarfa koyucam.. akşam yemeğinde de eşime canım bu mektup bugün sana geldi diyip vericem:66::66:

sevdim bu fikri :66::66::66::66::66::66:

bende 6 aydır hamile kalacağım günü bekliyorum ve nasıl söylerim diye düşünüyorum benim fikrim şu
bi bebek tulumu alıp içine de küçük bi not babacığım henüz annemin bana aldığı cicimi giyemiyorum ama sizi duyabiliyorum inşallah 9 ay sonra giyeceğim ve arnızda olacağım gibi bişey yazmak istiyorum
rabbim bütün isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah :nazar:

Amin inş. isteyen herkese nasip etsin inş. Rabbim..

Çok şirin olur =)))

Benim oglum 10 kizimda 8 yasinda su an.Ben unuttum ikisindede nasil söyledigimi yaaaaa.:25:Düsündüm tasindim bu konuyu görünce ama hatirlayamadim:5:

Bir gün evde otururken Tv izliyordum bir yandan internetten is ilanlarina bakiyordum bir yandan da haberlere bakiyordum. O dönem hatrlarsiniz Paris Hilton Istanbula gelmisti o haberi izlerken aglamaya basladim ama nasil duygulandim:)) neye duygulandigimida bilmiyorum bu arada tabi. Hemen arkadasimi aradim o da hamileydi ikizlerine. test yap dedi oysaki daha 2 gün gecmisti adetim hemen test yatirdim Pozitif cikti. Tabi okuyorum burda bazen pozitif cikiyor ama yanilabiliyor insan diye hastaneye gitttim kan testi verdim tabi esimde evi aramis bulamamis beni cebimi ariyor acmadim:)) sonucu görünce sok oldum hemen bebek magazasina gidip cingirak aldim. ve esimi aradim isyerine geliyorum konusmamiz lazim diye ciddi bir sesle:) gittim isyerine (hediye paketi yaptirmistm cingiragi) onu uzattm askim sana hediye aldim dedim. Sasirdi hediyeyi acti bakti ki cingirak:) bu ne dedi hediye dedim (erkeklerin jetonlar gec düsüyor) ne diyecegini bilemedi ne yani bebekmi geliyor dedi evet dedim gözleri doldu cünkü planli degildi esim erken diye istemiyordu sasirdik ikimizde test snucunu görünce inandi bana. o gn bütün gün sagi solu aradi sagir sultan bile duydu hamileligmi:)) nitekim bu haberden 3 gün sonra bebegim düstü:((
Sonra yeniden hamile kaldim ve suan 16 aylik Poyraz adinda bir oglum var. Bakalim ikinciyi düsünüyoruz kismetse burdan tiyolar alayimda bu seferki baska olsun :)

ayy içim fena oldu..Ben korkudan hiç kimseye söylemedim..öğrendikten 10 15 gün sonra ailelerimize söyledik 3. ayımızda da yakınlara 3,5 aylıkken de herkese =)))

ben dayanamam hemen söylerim herhalde burada yazanlardan karışım yapıyım eniyisi hepsi güzel çünkü :):46::46::46::46::46:

kızlar çok tatlınız yaaa
ama şu zarfa mektup yazıp verme çk tatlıydı
banada nasip oursa şöle dşünüyorum gayet sade ama kısa ve öz diyeyim:9:
öğrendiğim gün bişey sölemicem akşam olucak yatıcaz ve kulağına fısıldıcam hamileyim diye.....:34:bunu alyazmalım filminde izlemiştim çok hoşuma gidio o sahne

herkesin hikayesi ayrı güzel ve duygulu:69:
Ben de anlatayım hikayemi bebek düşünüyorduk daha ilk ayımızdı reglim geçti 3 gün falan test aldım sabah 5 gibi uyandım dayanamadım yaptım testi hemen çift çizgi çıktı Allahım nasıl heycanladım testi alıp eşimin yanına gittim heycanla hayatım uyan dedim eşimde noldu dedi HAMİLEYİM dedim gülmeye başladı bana sarıldı..sonra annem de bizdeydi annemi uyandırdım ona da söyledim anneanne olacaksın demiştim nasıl sevinmişti biricik annem..ama bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim:58:çok zor günlerdi ama atlattım..

2 sene sonra yine bebek düşünüyorduk ilk ayımızdı reglim daha bir gün geçmişti arkadaşımdaydım.arkadaşım hadi test al bak dedi yok dedim biraz geçsin o dayanamadı gitti eczaneye benim için test aldı. testi yaptım çift çizgiyi gördüm çok ama çok mutlu oldum eşimi aradım akşam eve erken gel dedim.eşim geldi hayırdır noldu dedi sana bir haberim var dedim daha sözümü bitirmeden hamilesin dimi dedi gözleri ışıl ışıl parladı sıkı sıkı sarıldı bana.bir kızımız var şimdi 20 aylık kocaman oldu:69:. Allah isteyen herkese versin bebiş.:49:

hepsi çok güzel arkadaşlar allah bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah......rabbim benim gibi bebek isteyenlerede göstersin bu günleri....özel bişey yapmadan bunu dile getirmek bile ne muhteşem bişey.........HAMİLEYİM......inşallah bende bigün hamile olduğumu öğrenip hamileyim derimmmmmmm........ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh

kızlar ben 5 yıllık evliyim yeni bebek düşünüyoruz bu ay reglimden sonra çalışmalara başlıyacağız şimdiye kadar eşim korundu ben hiç korunmadım herhangi bir rahatsızlığımda yok sizce hemen hamile kalabilirmiyim???

ben hamilelik belli olduktan sonra kayıp yaşamaktan çok korkuyorum ve sanırım hamile olursam bayağı bir süre kimsenin haberi olmayacak büyük ihtimalde zaten duymayacaklar beni görünce anlayacaklar...zaten gurbetteyiz 6ayda bir görüyoruz aileleri...
ama inşallah adet geciktiğinde eşim testi alıp başıma dikilmezde ondan önce haberim olursa çok güzel bir plan yapmayı istiyorum,unutulmamalı o gün

Back
X