Arkadaslar merhaba, araniza bugun katildim.
Iki saat kadar once doktordan donduk esimle, 5 haftalik hamileyim

Allah saglikla, sorunsuz, kazasiz belasiz evladima kavustursun diye dua edip duruyorum.
Bu guzel haberi genelde bebek 3 aylik olana kadar soylememenin malum sebeplerden oturu daha iyi olacagini okumustum. Doktoruma sordugumda "10 gun sonra bir gel, o gun bebegin kalp atislarini duyabiliriz. Kalp atislarini duyalim ondan sonra istedigine soyle. Eger cenin saglikli ise zaten vucud onu coktan kabul etmistir, degilse kacinci haftanda olursan ol malesef zaten kaybedilir, sen bunlari dusunup moralini bozma simdiden." dedi.
Bu 10 gun nasil gecer bilmiyorum. Allah korusun oyle uzucu bir olay yasasak da zaten aileler bilmeyecek anlamayacaklar mi? Bu kez bize ''neden daha once soylemediniz'' deyip, darilmazlar mi?
Esime de diyorum, acaba en azindan ablama soylesem, birisi ile paylasmis olmanin mutlulugunu yasasam biraz, ne dersiniz? Yarin aksam bize iftara gelecekler, annemlere henuz soylemeyelim diye anlasiriz, ama o gune kadar da en azindan esim kadar ablam da bu sevincimizi paylasir diye dusunuyorum. Fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen?