Hamile kaldım bütün cinsel hayatımız bitti

Konkol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
43
54
88
Merhaba özellikle yeni anne adaylarına merhaba

Hamile kaldıktan sonra bütün cinsel isteğim bitti hatta kocama çok sinir oluyorum psikolojim neden böyle oldu çok üzülüyorum aslında çok ilgili anlayışlı hem aşkım hem yakın arkadaşım ama sinirim bozuluyor asla istemiyorum onda anlıyor çok üzülüyor yine sinirleniyorum ama Elimde değil uzaklaşacağız diye çok korkuyorum sonuçta cinsellik ilişkinin evliliğin dinamitleri biliyorum 10 yıldır birlikteyiz neden böyle oldum çok üzülüyorum bir akıl verin

Gebeliğimin 11. Haftasındayım daha çok yeni

İster istemez etkileniyor.Hele ki ilk trimestarda ben eşimin yanaktan öpmesini bile istemezdim.Zamanla geçiyor çok takma

Valla bizde son 3 ay olmadi. Aradim mi hayir. Cunku zaten surekli aklin bebegindeyken olmuyor. Dogumdan sonra 60 gun kanamam oldu yine olmad. Kanama bitti yine duzelemedik. Oglum 6 aylik daha yenilerde 1 haftada 1 aklimiza geliyor

Zamanla geçecek korkma. Hormonlar zaten insanı farklı birine çeviriyor... Bende zamanla geçti

Benimde ilk trimesterde boyleydı daha dgrusu bulantı olaynu agır yasadıgım ıcın hersey kokuyordu ondan istemedim ama 12. Hafta dolunca bulantılar azalıyor .bıseyler rutine baglıyor . Ve 4.ayda kadınlrın istegi deartıyor

İlk trimester da aynı böyle olmuştum. Ama 4. Aydan sonra isteğim arttı. Şuan yaşadığın duygular geçici olabilir.

Hamile liğin basini cok zor geçirdim 5 aydan fazla hergun sayısız kustum halada kusuyrm ama azaldi allaha şükür o dönemlerde eşimin sesini duymaya bile tahammulum yoktu 6.aydan sonra istek başlasada bu sefer larnin buyumeye basladi hareketlerini hissedince o korktu ellemedi virue vs girince bi elin sayisini geçmemiştir

Canım vücut anatomisi ile alakali olabilir bu durum. Zaten çoğu doktor ilk 3 ay birliktelikten uzak durun düşük riski yüksek derler. Uzun yolculuk ve cinsellik riskli durumlar.
4-5-6 bu aylarda biraz istek gelir. Kendinizi kötü hissedecek bir durum değil bu hormonlariniz değişti ve o düşünce yapınızi etkiliyor. Bir de bazı anne babalarda korku var bilinçaltı hadi bebeğe bir şey şey olursa diyor.
Ama surda 2 hafta daha sabret sonraki aylar isteğin gelir.
Bu hamilelik hamilelik ömür boyu devam etmeyecek. Illa ki bitecek. Eski hormonlariniza kavustugunuzda eskisi gibi olursunuz. Kendinizi uzmeden güzel bir hamilelik gecirmeniz çocuğunuzu sağlıklı bir şekilde kucaginiza almanız dileğiyle hoşçakalın

Burayı okuyabilecek yeni hamileler için yazıyorum. İlk üç ay cinselliğin veya seyahatin tehlikeli olduğu, genel olarak doktorların bunları istemediği doğru değil. Aksine genel olarak bunlar serbest. Eğer size özel bir risk varsa o zaman doktorlar özellikle belirtiyor.

Canim bende öyleyim eşim anlayış gosteriyo ben kendimi kötü hissediyorum anlıyorum geçer bir iki aya belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…