Hamile kaldım cinsel hayatımız bitti

Konkol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
43
54
88
Merhaba özellikle yeni anne adaylarına merhaba

Hamile kaldıktan sonra bütün cinsel isteğim bitti hatta kocama çok sinir oluyorum psikolojim neden böyle oldu çok üzülüyorum aslında çok ilgili anlayışlı hem aşkım hem yakın arkadaşım ama sinirim bozuluyor asla istemiyorum onda anlıyor çok üzülüyor yine sinirleniyorum ama Elimde değil uzaklaşacağız diye çok korkuyorum sonuçta cinsellik ilişkinin evliliğin dinamikleri biliyorum 10 yıldır birlikteyiz neden böyle oldum çok üzülüyorum bir akıl verin

Son düzenleme:
Döner eskiye ya, hamilelikte böyle libidoda düşüşler ya da tersine artışlar olabiliyor.
Bende de aksine istek filan oluyordu, ama arkadaşımın her şeyden midesi bulanıyordu kocasının ten kokusuna bile midesi kalkıyordu anlatıyordu kız "Adam bi kokar kokar gelir oldu burnuma" diye. Öyle pislikten de değil yani; kocasından tiskinmişti arkadaşım. Anlattığında suratına suratına da güldümdü Allah affetsin. "Kokmayan kocası kokar olmuş" :D

Döner eskiye ya, hamilelikte böyle libidoda düşüşler ya da tersine artışlar olabiliyor.
Bende de aksine istek filan oluyordu, ama arkadaşımın her şeyden midesi bulanıyordu kocasının ten kokusuna bile midesi kalkıyordu anlatıyordu kız "Adam bi kokar kokar gelir oldu burnuma" diye. Öyle pislikten de değil yani; kocasından tiskinmişti arkadaşım. Anlattığında suratına suratına da güldümdü Allah affetsin. "Kokmayan kocası kokar olmuş" :KK70:

Bende mide bulantısı vs yok çok şükür sadece sinir oluyorum ay içim rahatladı internette genelle cinsel istek artar yazmışlar

Umutla bekliyorum 🤩

İlk üç ay cinsel ilişki sakıncalı zaten. Nasıl desem ki, vucudun bebeği korumak için yaptığı şeyler aslında. Ilk üç ay niye midemiz bulanır? Ilk üç ayda bebeğin dna si oluştuğu için dışarıdan zararlı bir şey almasın, sadece annesinden kullansın diye. O yüzden kendine dert etme. Geçiçi bir durum.

Bende mide bulantısı vs yok çok şükür sadece sinir oluyorum ay içim rahatladı internette genelle cinsel istek artar yazmışlar

Umutla bekliyorum 🤩

Değişir siz endişelenmeyin. Eşiniz bi süre sonra "Bebeğe bi şey olmasın aman" diye korkup kaçabilir de bakın öyle de oluyor. Bizde de böyle bi durum yaşandı mesela, karnım irileşti belirginleşti, bebe tekmeleşti derken benim adam korktu kaçtı. Olabiliyor yani öyle şeyler, şey etmeyin :))

Bende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmis 🤦‍♀️ kimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...

Bende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmis 🤦‍♀️ kimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...
Gerçekten kadın olmak zor heleki bizim kültür yapımızda daha da zor çok güçlü bir psikoloji gerekiyor

Ben açık açık söylemiştim aşkım seninle konuşurken midem bulaniyo diye..2 gun peşinde gezdirdi beni konusmadi yemin ederim 1 ayda yüzüme çarptı bana boyle dedin cok zoruma gitti diye 🤣 kabus gibi günler geçirdim 🙄 ama sonrasında geçti gitti unutuldu en azından ben unuttum 🤣🤣

Back
X