Sizi çok iyi anlıyorum
Ben hamileliği çok güzel bir şey sanıyordum hamile kalana kadar:)
4 buçuk aya kadar kafamı kaldıramadım yataktan çıkamadım bir şey yiyip içemedim mide bulantısından.. ve çok yorgunluk yapıyordu kafam kalkmıyordu
Normal bir durum vücudun dengesi değişiyor içinde bir canlı büyüyor ilk zamanlar ağır gelmesi normal :)
Daha çok Yen'i hamilesiniz 11 haftalık 4 Aydan sonra kendinizi daha iyi hissedersiniz bu durum geçiçi
Benim kızım 10 buçuk aylık şimdi iyi ki doğurmuşum iyi ki yaşamışım bu zorlukları diyorum içime sokasım geliyor sevgiden
Eşinizin işsiz kalması kötü olmuş en kısa zamanda bir işe girip yükünüzü hafifletmesi gerekiyor
Malum zor bir hamilelik geçiriyorsunuz onun çocuğunu taşıyorsunuz sonuçta anlayışlı olması gerek
Hamileyken kadınların hormonal dengesi değiştiği için sinirli olurlar burda erkeklere iş düşüyor hanımlarına yardımcı olmaları anlayışlı olmaları gerekiyor
Annenin stresli bir hamilelik geçirmemesi için ellerinden geleni yapmaları gerek çünkü annenin yaşadıklarını bebekte yaşıyor
Anne stresli bir hamilelik geçirirse Bebek panik atak gibi bir şey doğuyor örnek benim erkek kardeşim
Annem hamileliğini stresli geçirdi kardeşim doğunca hep huysuzdu
Siz bu yazımı eşinize okutun lütfen size anlayışlı olsun yardımcı olsun herşey sizin ve bebeğiniz için

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)