- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
16-17 haftama kadar yatarak bu hamilelik geçirdim 8 haftam da içerde kanama alanım vardi ilaç kullanıp yatış verdi 11 haftamda gorumceyle tartistim ve o gece bebek dusuyo sandım Dr rahimin çok fena kasildigini söyledi ilacı iki katına çıkardı ve tamamen yatiyosun sadece tuvalet dedi o ara tabi bide bulantilar bitkin haldeydim ve psikoloji az çok seninki gibiydi ilk aylar öyle oluyo canım bebegine yogunlasamaman şuan normal çünkü daha hissetmiyosun sadece fiziksel sıkıntıları var şuan ama emin ol bi arkadaş daha demiş ikinci trimester keyifli az bi zamanın kalmış 3-4 haftaya rahatlicaksin hele ki 20 li haftalardan sonra onu iyice bu hissetmeye başladım bak nasıl bi bağ oluşacak bebeginle aranda bak benim bitti gitti ama şuan acaba çıkmasa mı diyorum simdi o hareketleri tekmeleri öyle alıştırdı ki kendine öyle bi bağ oldu ki sanki çıkınca uzak olacak gibi yani diyeceğim şu ki hepside geçecek o bebeği bi hissetmeye basla esin de hissetsin daha farklı olacak o zaman anlicaksin içinde bi can olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu :)cok guzel yazmissinz allah evladinizi bagislasin.
Bebegimi cok seviyorum ama kendimi kotu hissettgm icn bag kuramiyorum onunla. Bu sebeple daha cok vicdan azabi cekiyorum.
Biliyorm ki iyilessem, iyi hissetsem her seyi yoluna koyacak guce sahibim.
Hep yarin olsun da bi yolunu bulurum elbet diyen bi insanken, yarin olunca kim bilir baska neler cikacak diye dusunen bir insan oldumbu beniccok uzuyor