- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizde var bu dert canim yaa keske gecse su duygusallik bende bu siralar gunde 3 kere agliyorum nerdeyse allahtan kisa suruyor :)Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Benim aglamadigim gun yok esimden yana olmasada baska seylere duygu yukluyorum bide kizlarda boyle olur derler bende tersi oluyor.Hepimizde var bu dert canim yaa keske gecse su duygusallik bende bu siralar gunde 3 kere agliyorum nerdeyse allahtan kisa suruyor :)
Evet benimki kiz ve dedikleri kadar sinir var esime ailesine uyuz oluyorum hele o ailesine suan nefret ediyorum meselaBenim aglamadigim gun yok esimden yana olmasada baska seylere duygu yukluyorum bide kizlarda boyle olur derler bende tersi oluyor.
Bizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
31. Haftamdayim gecenin bi vakti cikolata aramak icin düstük yollara... neden? Esimin cani istemis... hamile olan ben belirtileri fazlasiyla yasayan o... alttan almasi da bana kaliyo tabii durum böyle olunca.. bide dogursa tam olcak
valla habersizce kafamda en az 10 kere boşadım herifiKizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Cnm ben hep tartışma modundayim ve sanki artık sevmiyorum onu evliliğim hiç zevk vermiyorKizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Ne olcak halimiz bilmiyorum cok sukur sogumadim akdine daha cok baglandim esime bir parcasini tasidigim icin.Cnm ben hep tartışma modundayim ve sanki artık sevmiyorum onu evliliğim hiç zevk vermiyor
Ama bu kanıtlanmış eşi hamile olan baba adaylarndada aserme ve kilo alma oluomusBizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
31. Haftamdayim gecenin bi vakti cikolata aramak icin düstük yollara... neden? Esimin cani istemis... hamile olan ben belirtileri fazlasiyla yasayan o... alttan almasi da bana kaliyo tabii durum böyle olunca.. bide dogursa tam olcak
Ben soğudum valla hep incitmek istiyorum laf sokmak içimdekileri boşaltmak istiyorum doldum tastim gibi bir şeyNe olcak halimiz bilmiyorum cok sukur sogumadim akdine daha cok baglandim esime bir parcasini tasidigim icin.
Bende çok kötü oldum hamile oldugumu ogrendikten sonra sigarayida bırakınca ... siz tahmin edin yok böyle bi sinir cildiricam sandım sinir krizleri ağlama krizleri saçma şeylerden esime çatıp kavga çıkarmak gulmeyi unutmustumKizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Benim de kedim hastaydı ona ağladım daha iki hafta önce Yani ilk başlarda da herzaman da oluyoKöpeği ile bile kavga eden bi insan düşünün (ben) ☺ yazık Üzgün Üzgün yüzüme bakio karşıma oturup bide ona agliorm sonra öffff ☺ zor işler