Hamile kalınır mı ?mesaj dönüşümü yapıldı ilk ikaz verildi

Aa.. gerçekten konuyu editleyip anlamamanızı sağlıcam yargısız infaz yapmayın arkadaşlar ;) Arkadaşım bizdeydi ve çok merak ediyordu bende gel istersen sorabiliceğimiz biyer biliyorum orda soralım dedim kadinlar kulübü ; aldı kendisi sordu .. devam etti fakat gidince kaldı öyle.. ayrıca farkındaysanız nasıl baktın sorularına da cevap veremedim ..
Hatta bende içini rahat tutmasını ve olmıcağını söylüyorum :)
Ama siz böyle düşünmeye devam edebilirsiniz ..
Saygılar ;) :)

Hadii canım gözüaydın olsun arkadaşının inşallahh..Bu ay çift çizgiyi görürse şaşmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence bu yolla üçüzleri olur..

isimlerini de zübük, yeter, imdat koysunlar..

artık siz anaları mı olursunuz yoksa isim anaları mı bilemem ben..kaydirigubbakcemile3

kesinlikle hayııııııııırr tabi prezarvatif yırtık değilse yani biraz imkansız canım

bizim kızlar burayada gelmiş şaka gibi dimi. ama genç onlar hatalar olabiliyor hayatlarında. ama olurda hamiş kalırsa bizlede paylaşsın dimi güzel bir yöntem. sırnaşık şey

resmen şaka gibi koptum burda gülmekten arkadaşlar vallahi
ama bence kesin hamile siziniz tabi kimin olduğu belirsiz kişi bu ay çift çizgiyi görürsünüz kesin
istemediğiniz ot başınızda bitermiş demi ama biz istiyoruz bir türlü beceremedik

yapin yapin sonra da sorun, bneyse
kaliniklabilir sekerim dikkat etmek gerek, o zaman iki tane gecir gitsin prezervatif .

ayyy gözünüzü sevem biri beni aydınlatsın...
madem korkarsın niye yaparsın...nasıl o şeye bakarsın bu kadar korkakken...
madem baktın delik de değil...o zaman nasıl hamile kalmaktan korkarsın...
kullandığına hatta baktığına eminsen nedir sorun...
ya ben bu insaları anlama özürlü müyüm ne...
hatuın herşeyden korkuyo...ama yapmaktan geri de kalmıyo...
anlamiiimmmm....
hee bu arada sürtünme+prezervatif=ilgünçççççççççççççççççç

Ben evlendigimde gormekden korkuyordum o seyi, bunlar da masallah her seyi yapiip merak ediolar anammmmmmmmm

resmen şaka gibi koptum burda gülmekten arkadaşlar vallahi
ama bence kesin hamile siziniz tabi kimin olduğu belirsiz kişi bu ay çift çizgiyi görürsünüz kesin
istemediğiniz ot başınızda bitermiş demi ama biz istiyoruz bir türlü beceremedik

iltercim valla bende anlamadım nasıl olaki böyle birşey sürtünme + prezervatif= bebek bu formulü bizimkilerede söyledim yapcaklar bakalım ne olcek sırnaşık şeysırnaşık şey

iyi geyik yapmışsınız kıslar
çok güldürdünüz ama haklısınız
tam geyiklik bir konu kaydirigubbakcemile3

ben anlamıyorumki bu konuları...!
biz yasal yoldan,yasal ortamda denediğimiz içinmi hamile kalamıyoruz acepCADIARZU
1 kere yapıyolar bakıyosun ertesi ay hemen hamile... ne ara yumurtladın ne ara çatladı yumurta ne ara ogüne denk geldi..kafamçokkarıştı
günü gününe hesapladığımız halde beceremedik 1,5senedirkaydirigubbakcemile3

biz yasal yoldan,yasal ortamda denediğimiz içinmi hamile kalamıyoruz acepCADIARZU
1 kere yapıyolar bakıyosun ertesi ay hemen hamile... ne ara yumurtladın ne ara çatladı yumurta ne ara ogüne denk geldi..kafamçokkarıştı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vallahi ağzına sağlık çok doğrusun....alkisalkisalkis

iltercim valla bende anlamadım nasıl olaki böyle birşey sürtünme + prezervatif= bebek bu formulü bizimkilerede söyledim yapcaklar bakalım ne olcek sırnaşık şeysırnaşık şey
canım ben karar aldım benim kociğe söyliyecem bizde yapalım diyecem bu formülü ama evde olmaz bu iş aynı tas aynı hamam olur daha değişik birşey yapamak lazım gizli kaçamak hesabı belki ozaman tutar haaa nedersin :roflol::roflol:

canım ben karar aldım benim kociğe söyliyecem bizde yapalım diyecem bu formülü ama evde olmaz bu iş aynı tas aynı hamam olur daha değişik birşey yapamak lazım gizli kaçamak hesabı belki ozaman tutar haaa nedersin :roflol::roflol:

doğru diyorsun tatlım. böyle gizli kapaklı yakalanma korkusu olucak bir yerde yapmak lazım. evde olmaz yani

Kusura bakmayın arkadaşlar demediğinizi bırakmadınız , size güvenip arkadaşımı buraya yönlendirdim hem benim üstüme attınız hemde arkadaşıma başka muamelede bulundunuz çok saolun ..;)

Kusura bakmayın arkadaşlar demediğinizi bırakmadınız , size güvenip arkadaşımı buraya yönlendirdim hem benim üstüme attınız hemde arkadaşıma başka muamelede bulundunuz çok saolun ..;)

bu ne şimdi.
bozuk plak gibi devamlı aynı şeyi yazmışsınız.şakkıdı

ya bu soru şaka mı yoksa gerçek mi gerçekse eğer sana hemen evli olan arkadaşından öneri almanı tavsiye ederim eğer yoksa hemen bir kitap al ondan öğren canım 4 yıllık evliyim bırak prezervatifle normal yolla sürtünmesiz bile hamile kalamadım ya hem sürtünmeyle hem prezervatifle mümkün değil hamile kalman ama eğer ola ki kalırsan vallahi 2. meryem ana vakası olursun hemen yaz bize

uygun bir ortam degilse ortalik kirlenmesin diyedir heralde ben de anlamadimCADIARZU

üüüülen prezarvatif ve sürtünme yok artık nedemek hamile kalırmıyım kalınmıştır bile
benim bi arkadaşımın çocuğu olmuyodu bu yöntemle hamile kaldıı :lepi:

ayyy gözünüzü sevem biri beni aydınlatsın...
madem korkarsın niye yaparsın...nasıl o şeye bakarsın bu kadar korkakken...
madem baktın delik de değil...o zaman nasıl hamile kalmaktan korkarsın...
kullandığına hatta baktığına eminsen nedir sorun...
ya ben bu insaları anlama özürlü müyüm ne...
hatuın herşeyden korkuyo...ama yapmaktan geri de kalmıyo...
anlamiiimmmm....
hee bu arada sürtünme+prezervatif=ilgünçççççççççççççççççç

Ben evlendigimde gormekden korkuyordum o seyi, bunlar da masallah her seyi yapiip merak ediolar anammmmmmmmm

ÖNCELIKLE YORUMLAR BIR HARIKA
VARYA KOSKOCA FORUMUN EN GEYIK KONUSUNU BULUP OKUDUM. KENDIMI TEBRIK EDIYORUM.
BÖYLE BIR SEYLE HAMILE KALMA IHITMALINI AKLINA GETIREN VE PREZERVATIFI KONTROL EDEN ARKADASI DA ALNINDAN ÖPÜYORUM VESSELAM
ÖLDÜM GÜLMEKTEN YAAAA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar konuyu şimdi gördüm konuyu açan arkadaş arada bikaç mesjını silmiş sanırım... konuyu anlamaya çalışıyorum... Şimdi bu arkadaşın sözde arkadaşı prezervatif kullanarak sürtünme yoluyla hamile kalıp kalamıycağını mı soruyo?? Dahası -ki bu daha komik :) - sonra o prezervatifi alıp inceleyip delik olup olmadığınamı bakmış?? ltfn biri beni aydınlatsın...

kızlar konuyu şimdi gördüm konuyu açan arkadaş arada bikaç mesjını silmiş sanırım... konuyu anlamaya çalışıyorum... Şimdi bu arkadaşın sözde arkadaşı prezervatif kullanarak sürtünme yoluyla hamile kalıp kalamıycağını mı soruyo?? Dahası -ki bu daha komik :) - sonra o prezervatifi alıp inceleyip delik olup olmadığınamı bakmış?? ltfn biri beni aydınlatsın...

doğru anlamışsın canım aynen öyle ama inanılacak gibi değil oyüzden anlıyamadığını zannetmen normal

Back
X