teşekkür ederim canım allah hepimize sabır versin .seneler geçsede yaşadıklarımızı unutamayız heralde.:çok üzgünüm:selif çok kötü günler geçirmişsin çok zordur toparlaması bilirim bende birini normal yolla olan bebeğimi 2 yıl önce kaybettim birde tüp bebekle hamile kaldım onuda 1 aydan fazla oldu kaybettiğim çok zor çoook
inşallah bundan sonra sende bende hepimizde bebeklerimize kavuşuruz da onu hiç kaybetmeyiz sağlıklı hayırlı bir şekilde büyütürüz
allahım çok sabır versin sanada
allah yardımcın olsun canım sende çok zor günler geçirmişsin.sabredelim elbet bir gün kavuşacağız yavrularımıza.ah canım seni çok iyi anlıyorum inan.ben12 yıllık evliyim.ilk tüp bebeğim 5 haftalık düştü.ikinci hamileliğim 1 yıl önce kendiliğinden oldu 4 aylık erken doğumla oğlumu kaybettim.5 ay önce tüp bebek yaptırdık ikizlere hamile kaldım ama biri gelişemedi.diğeride 15 gün önce 21 haftalık erken doğumla dünyaya geldi ama kızım 3 saat yaşaya bildi.rabbim bize güç verir inşlh.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.toparlana bilmek çok zor.
allah yardımcın olsun canım sende çok zor günler geçirmişsin.sabredelim elbet bir gün kavuşacağız yavrularımıza.
evet korkular bende aynı durumdayım ya tekrar aynısını yaşarsam of ne zor yasabretmekten başka çaremiz yok zaten.ama birde korkularımızı yenebilsek.yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye ödüm kopuyor.allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun Allah sabırlar versin.bende 15 gün önce tüp bebekle kavuştuğum yavrumu 5+4 haftalıkken kaybettim sizin acınız bi nebzede olsa anlayabiliyorum. benim sizlere sormak istediğim birşey var size herhangi bir tetkik yapıldımı dna kromozom testi gibi düşüklerin sebebi biliniyormu?
nöbetçi melek bende 2 kez tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk bebeğimi 7.haftada kalp atışlarını duymaya gideceğim gün kaybettim.daha sonra ikinci denemede ikizlerime hamile kaldım fakat tedavi sırasında küçük bir miyom vardı.doktorlar zararsız oldunu hamilelikte eridini söledi ve benim 10.haftamda aniden başlayan kanamam ve 3 gün hastanede yattıktan sonra yarım saat içinde gitti bebeklerim.düşük nedenini araştırmak için genetik ve kromozom testlerini yaptırdım temiz çıktı.6 ocakdada hiperoskopi yapıldı rahim ağzında açıklık olduğu ve bu denememde 12 haftalık olunca dikiş atılacak(sarkaj) sanırım hamileliğimi hep yatarak geçiricem ama olsun ben dutlarım dediğim ikizlerimi tekrar içimde istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mavielle bu arada başka bir yere yazdığın yazını okudum beni hüngür hüngür ağlattın duygularıma tercüman oldun.
"ben asla anne olamıcakmıyım hamile kalmamakmı yoksa hamile kalıp onların kıpırdanışlarını görüp kaybetmekmi hangisi daha zordu bu soruya bir türlü cevap bulamıyorum." demişsin şu anki psikolojimi anlatan cümle benimde aynen bu
evet bende anne olamayacakmıyım hatta hamile bile kalamıycam derken ikinci denememde hamile kaldım hemde ikizdi büyük mutluluktu.tam karnımda tekmelerini hissedecek zamanda 13 haftalıkken birinin kesesinden su geldi ve diğerinide etkileyip aldı götürdü kardeşinide. meğer birbirlerine çok yakınlarmış beraber 2 günde gittiler.oysa ne kadar beklemiştim onları,beklemiştik di mi?sorduğun sorunun cevabı yok gerçekten.allah bir daha yaşatmasın bu acıları bize.rabbim bizim evlerimizi şenlendirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?