hamile kalıp bebeğini kaybedenler paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi selif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güçlü olmak çok zor ya ben nedense olamiyorum sanırım her şey bana batıyor bu arada coooooook tesekkur ederim:KK1:
Evet dediğin gibi ilk günler çok zor geçecektir ama zamanla düzelirsin üzme tatlı canını zamanı gelince olacaktır eminim. Sen hangi hastanede denemiştin canım?

Bursa Acıbadem de canım inş hep o zamanı bekliyorum hayirlisiyla bazen diyorum hayirli değilmiş bazen neden diyorum boyle atlatacağım inş

Bursa Acıbadem de canım inş hep o zamanı bekliyorum hayirlisiyla bazen diyorum hayirli değilmiş bazen neden diyorum boyle atlatacağım inş
Evet geçecek canım unutma şimdi vermediyse daha iyisini verecektir.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et.

Benan TE="okyanus34, post: 36618099, member: 528182"]Evet geçecek canım unutma şimdi vermediyse daha iyisini verecektir.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et.[/QUOTE]
Bende ilk denememde ikizlerime kizima ve ogluma okadar cok yaklasmistim ki tamam dedim rabbim nasip etti hayatimin anlamlari benimle artik mutlu gunler yakindi amma 6. Aya kadar mis a annelerini hic birakmak istemedilet son ana kadar tabi bende onlari beni digum odasina aldiklarinda ordan kacmak geldi icimden doktorlarabagirdim kalp atsislari hala var niye bekliyorsunuz dogum yapmami drdim onlari elimle geri itmek geldi icimden cikmasinlar diye ama malesrf dogum oldu rabbim oyle uygun gormus elden bir sey gelmiyor rabbim sag salim isteyen herkeze bana da yasatsin anneligi insaalah

Benan TE="okyanus34, post: 36618099, member: 528182"]Evet geçecek canım unutma şimdi vermediyse daha iyisini verecektir.Allah yardımcın olsun kendine dikkat et.
Bende ilk denememde ikizlerime kizima ve ogluma okadar cok yaklasmistim ki tamam dedim rabbim nasip etti hayatimin anlamlari benimle artik mutlu gunler yakindi amma 6. Aya kadar mis a annelerini hic birakmak istemedilet son ana kadar tabi bende onlari beni digum odasina aldiklarinda ordan kacmak geldi icimden doktorlarabagirdim kalp atsislari hala var niye bekliyorsunuz dogum yapmami drdim onlari elimle geri itmek geldi icimden cikmasinlar diye ama malesrf dogum oldu rabbim oyle uygun gormus elden bir sey gelmiyor rabbim sag salim isteyen herkeze bana da yasatsin anneligi insaalah[/QUOTE]

Aynen arkadaşım Rabbim nasip etmeyince olmuyor iste ben 3 tane genatik bozuk olan spermlerden hamile kaldım tüp bebekte 2. Kalite olan embiriyodan hamile anlamadım yanıyorum ama Yapacak bir şey yok

Bende ilk denememde ikizlerime kizima ve ogluma okadar cok yaklasmistim ki tamam dedim rabbim nasip etti hayatimin anlamlari benimle artik mutlu gunler yakindi amma 6. Aya kadar mis a annelerini hic birakmak istemedilet son ana kadar tabi bende onlari beni digum odasina aldiklarinda ordan kacmak geldi icimden doktorlarabagirdim kalp atsislari hala var niye bekliyorsunuz dogum yapmami drdim onlari elimle geri itmek geldi icimden cikmasinlar diye ama malesrf dogum oldu rabbim oyle uygun gormus elden bir sey gelmiyor rabbim sag salim isteyen herkeze bana da yasatsin anneligi insaalah
[/QUOTE]
Allah sabır versin senin yaşadıklarında hiç kolay değil arkadaşım ama bizim dışımızda olan bazı olaylar varki işte onların cevabını hiçbirimiz bilmiyoruz.Nedenleri sebebpleri bizim anladığımız gibi gelişmiyor Allah bize neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.Mevlam hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah.

Allah sabır versin senin yaşadıklarında hiç kolay değil arkadaşım ama bizim dışımızda olan bazı olaylar varki işte onların cevabını hiçbirimiz bilmiyoruz.Nedenleri sebebpleri bizim anladığımız gibi gelişmiyor Allah bize neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.Mevlam hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah.[/QUOTE]

Haklisin arkadaşım neyse onu yaşıyoruz Rabbim neylerse güzel eyler diyoruz başka bir şey diyemiyoruz bana doktor bu kadar umut vermese belki bu kadar Yıkılmazdim genelde yas ne olursa olsun ilk denemede sans oranı zaten % 28 mis ama bize bunu demedi %75 in üstüne çıktık dedi sonrada olmadı deyince ilk defa karnının içinin yandığını hissettim bu duyguyu ikinci dusugumde yasamistim diğerlerinde pek anlamadım küçükleri kana karışıp gittiler ikincisinde yüzünü görmüştüm diğerlerini de unutamiyorum ama ikincisi hic gitmiyor gözünün önünden bunda da bu hayal kırıklığını Nasil topların hiiic bilmiyorum ama toplanan lazim okyonus 34 arkadaşımın da dediği gibi ANNELER GUCLU OLUR inş bizde güçlü olup evlatlarimiza hayirlisiyla kavusacagiz

Haklisin arkadaşım neyse onu yaşıyoruz Rabbim neylerse güzel eyler diyoruz başka bir şey diyemiyoruz bana doktor bu kadar umut vermese belki bu kadar Yıkılmazdim genelde yas ne olursa olsun ilk denemede sans oranı zaten % 28 mis ama bize bunu demedi %75 in üstüne çıktık dedi sonrada olmadı deyince ilk defa karnının içinin yandığını hissettim bu duyguyu ikinci dusugumde yasamistim diğerlerinde pek anlamadım küçükleri kana karışıp gittiler ikincisinde yüzünü görmüştüm diğerlerini de unutamiyorum ama ikincisi hic gitmiyor gözünün önünden bunda da bu hayal kırıklığını Nasil topların hiiic bilmiyorum ama toplanan lazim okyonus 34 arkadaşımın da dediği gibi ANNELER GUCLU OLUR inş bizde güçlü olup evlatlarimiza hayirlisiyla kavusacagiz
Ne kadarlikti senin bebegin

Evet arkadaşım güçlü olmak zorundayız Allah ne dertler veriyor insanlara. Yakın bir dostumuz 29 yaşında evladını göndü toprağa daha bir hafta oldu ve ölen kızı iki evlat bıraktı arkasında bunlar daha da zor şeyler. Bunları düşünüp hayırlısı demeyi öğreniyoruz zaten.Allah beterinden korusun.Bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Evet arkadaşım güçlü olmak zorundayız Allah ne dertler veriyor insanlara. Yakın bir dostumuz 29 yaşında evladını göndü toprağa daha bir hafta oldu ve ölen kızı iki evlat bıraktı arkasında bunlar daha da zor şeyler. Bunları düşünüp hayırlısı demeyi öğreniyoruz zaten.Allah beterinden korusun.Bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah rahmet eylesin kalanlara da mevlam sabir versin tabi bu cooook daha zor Allahım herkeze dayanma gücü versn

Mrblar bende ne yazıkki bebeğimi kaybettim 36 haftalıkken kalbi durdu yavrumun aşılama ile cok zor hamile kalmistım. Acımm çok taze aşılama olp bebeğini kaybeden varmı

Back
X