hamile kalıp bebeğini kaybedenler paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi selif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya neler yazdım ama nedense sildim bu acıyı tek ben yaşıyorum sandım ama değilmiş allahım hepimize yardım etsin

Bende 12 yil sonra ikizlerime hamile kaldim fakat 21 haftalik erken dogumla kaybettim yavrularimi rabbim kimseye vermesin cok zor birsey ama rabbim oyle uygun gormus yapabilecek birsey yok sabir diyorum 1 yil oldu ama hala toparliyamadim kendimi

Tekrar deneyin kızlar vazgeçmeyin sınavımız büyük 2 sene önce bende kayıp ettim ama suan tekrar denedim hamileyim umudumu kesmiş tim ama çok şükür

Ben de 2 dusukten sonra ara vermiştim tekrar denemeye karar verdik inşallah hayırlı haberler olursa paylasirim. Geçen ay soğan kürü uyguladim bu ay da bal tarçın çörekotu karisimi yedim şimdi de incir havuç kürü uyguluyorum. Inşallah işe yarar kızlar ve hayırlı haberlerle dönerim. Hepimize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum en kısa zamanda inşallah :)

Cani
Ben de 2 dusukten sonra ara vermiştim tekrar denemeye karar verdik inşallah hayırlı haberler olursa paylasirim. Geçen ay soğan kürü uyguladim bu ay da bal tarçın çörekotu karisimi yedim şimdi de incir havuç kürü uyguluyorum. Inşallah işe yarar kızlar ve hayırlı haberlerle dönerim. Hepimize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum en kısa zamanda inşallah :)
m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...

polit, post: 36598581, member: 469883"]Cani

m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...[/QUOTE]
Cani

m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...
Hangi kür polit?

Son düzenleme:
[QUOTEhavu31, post: 36604175, member: 564255"]polit, post: 36598581, member: 469883"]Cani

m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...[/QUOTE]

Hangi kür polit?[/QUOTE]
İncir havuc canim

Ben adetimin 7.gunu başladım ama 1.gunu 2.gunu de başlayanlar var. 2tane havucu kaynamis suya atıp 5 dk kaynatiyorum ardindan içine 3 tane kuru incir atip 15 dk daha kaynatiyorum. Iliyinca aç karna içiyorum. Eğer çok olmuşsa kalani ertesi gün içiyorum ama buzdolabinda sakliyorum. Aslinda saraçoğlu kürü bu o günde 2 defa aç karna için demiş mesela sabah ve akşam yemeklerden önce. Ama ben ikindi gibi aç karna 1 kupa içiyorum.
doğrusu günde yarım litre suya (2su bardağı) 4-5 havuç ve 7-8 incir olmaliymis gün içinde bu suyun tamamı bitmeliymis. Ben yarısını yapip 1 kupa içiyorum canım

TE="polit, post: 36609285, member: 469883"]Rabbim hayirlisi ise sag salim tez vakitte nasip etsin insaalah hepimize[/QUOTE]
Inşallah polit :D olursa yazarım herkes yazsın insanlara umut olalım ;)

Ben baya kotu hissediyorum kendimi benim eşinden genatik bir rahatsızlık var bu ayda tüp bebek yaptırdık dun 9. Günümüz kanama geldi ve beta değerin 0. 100 çıktı doktorumda gebelik olmamış dedi bunda coooooook umutluydum yıkıldım resmen bundan önce normal hamile kalarak 3 tane dusurdum ama sanki bu kadar etkilenmedi gibi bunda yıkıldığını hissediyorum düzgün düşünemiyorum hep aglayasim var beni sizden başka anlayan olmaz büyük ihtimalle

Ben baya kotu hissediyorum kendimi benim eşinden genatik bir rahatsızlık var bu ayda tüp bebek yaptırdık dun 9. Günümüz kanama geldi ve beta değerin 0. 100 çıktı doktorumda gebelik olmamış dedi bunda coooooook umutluydum yıkıldım resmen bundan önce normal hamile kalarak 3 tane dusurdum ama sanki bu kadar etkilenmedi gibi bunda yıkıldığını hissediyorum düzgün düşünemiyorum hep aglayasim var beni sizden başka anlayan olmaz büyük ihtimalle
Canım seni çok iyi anlıyorum.İlk tüp denememde hastaneden sonra annemde kalmıştım herkez okadar neşeliydiki anlatamam içimden bebeğime benimle kal ve gel burası çok eğlenceli olacak dediğimi hatırlıyorum.Sonra hamile olduğumu öğrendim ve bir sabah o artık benimle değil diyerek uyandım neden böyle söyledim hala bilmiyorum ama evet ertesi gün kanamam başladı ve onu kaybettim.Şimdi ikinci denememi yapıcam ama umutluyum çünkü hala nefes alıyorum benim için umut bitmedi sende kendini kötü hissetme şunu düşün bizim bir tedavimiz var en azından deneyecek şansımız var. Buna şükür diyerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Güçlü ol çünkü anne olmak güçlü olmakla başlar :)
Sevgiler

Canım seni çok iyi anlıyorum.İlk tüp denememde hastaneden sonra annemde kalmıştım herkez okadar neşeliydiki anlatamam içimden bebeğime benimle kal ve gel burası çok eğlenceli olacak dediğimi hatırlıyorum.Sonra hamile olduğumu öğrendim ve bir sabah o artık benimle değil diyerek uyandım neden böyle söyledim hala bilmiyorum ama evet ertesi gün kanamam başladı ve onu kaybettim.Şimdi ikinci denememi yapıcam ama umutluyum çünkü hala nefes alıyorum benim için umut bitmedi sende kendini kötü hissetme şunu düşün bizim bir tedavimiz var en azından deneyecek şansımız var. Buna şükür diyerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Güçlü ol çünkü anne olmak güçlü olmakla başlar :)
Sevgiler

Kadınlar hissediyor olmalı diye düşünüyorum çok farklı bir durum du benimkide hala çözemedim. Çok üzüldüm kendimi çok kötü hissettim çok ağladım ama geçti.İnan geçecek dünyadaki sınavımız da bizim buymuş diyorum artık napalım.Nerde denemiştin ?

Güçlü olmak çok zor ya ben nedense olamiyorum sanırım her şey bana batıyor bu arada coooooook tesekkur ederim:KK1:

Back
X