Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...Ben de 2 dusukten sonra ara vermiştim tekrar denemeye karar verdik inşallah hayırlı haberler olursa paylasirim. Geçen ay soğan kürü uyguladim bu ay da bal tarçın çörekotu karisimi yedim şimdi de incir havuç kürü uyguluyorum. Inşallah işe yarar kızlar ve hayırlı haberlerle dönerim. Hepimize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum en kısa zamanda inşallah :)
Hangi kür polit?Cani
m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...
[QUOTEhavu31, post: 36604175, member: 564255"]polit, post: 36598581, member: 469883"]Cani
m o kurun tam olarak tarifini yazarmisin bana tesekkurler...
Tesekkur ederim canimYukarida acikladim polit![]()
Rabbim hayirlisi ise sag salim tez vakitte nasip etsin insaalah hepimizeYukarida acikladim polit![]()
Canım seni çok iyi anlıyorum.İlk tüp denememde hastaneden sonra annemde kalmıştım herkez okadar neşeliydiki anlatamam içimden bebeğime benimle kal ve gel burası çok eğlenceli olacak dediğimi hatırlıyorum.Sonra hamile olduğumu öğrendim ve bir sabah o artık benimle değil diyerek uyandım neden böyle söyledim hala bilmiyorum ama evet ertesi gün kanamam başladı ve onu kaybettim.Şimdi ikinci denememi yapıcam ama umutluyum çünkü hala nefes alıyorum benim için umut bitmedi sende kendini kötü hissetme şunu düşün bizim bir tedavimiz var en azından deneyecek şansımız var. Buna şükür diyerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Güçlü ol çünkü anne olmak güçlü olmakla başlar :)Ben baya kotu hissediyorum kendimi benim eşinden genatik bir rahatsızlık var bu ayda tüp bebek yaptırdık dun 9. Günümüz kanama geldi ve beta değerin 0. 100 çıktı doktorumda gebelik olmamış dedi bunda coooooook umutluydum yıkıldım resmen bundan önce normal hamile kalarak 3 tane dusurdum ama sanki bu kadar etkilenmedi gibi bunda yıkıldığını hissediyorum düzgün düşünemiyorum hep aglayasim var beni sizden başka anlayan olmaz büyük ihtimalle
Canım seni çok iyi anlıyorum.İlk tüp denememde hastaneden sonra annemde kalmıştım herkez okadar neşeliydiki anlatamam içimden bebeğime benimle kal ve gel burası çok eğlenceli olacak dediğimi hatırlıyorum.Sonra hamile olduğumu öğrendim ve bir sabah o artık benimle değil diyerek uyandım neden böyle söyledim hala bilmiyorum ama evet ertesi gün kanamam başladı ve onu kaybettim.Şimdi ikinci denememi yapıcam ama umutluyum çünkü hala nefes alıyorum benim için umut bitmedi sende kendini kötü hissetme şunu düşün bizim bir tedavimiz var en azından deneyecek şansımız var. Buna şükür diyerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Güçlü ol çünkü anne olmak güçlü olmakla başlar :)
Sevgiler
Gerçekten ben dun öyle kalktim neden bilmiyorum ama dediğin gibi...