dantelli çamaşır ne renkti?
Neden sadece kedi analari yazmisHamile değilsin
Neden sadece kedi analari yazmisben de kedi anasiyim, cevap veriyorum:
Hamile kalamazsiniz o sekilde
Foto attirmayin bana, bende de 3 tane varBen 3 kedi anasıyım artırıyorum bebe kesin yoktur
Bir kedim bile yokNeden sadece kedi analari yazmisben de kedi anasiyim, cevap veriyorum:
Hamile kalamazsiniz o sekilde
Git o zaman yanlis yerdesin dostum. Biz burda kedisi olmayanlari sevmeyizBir kedim bile yok
her evde bir tane de olsa olmalı bence bizler çok şanslıyızBir kedim bile yok
Annemin kedisi var sayılır mı hocamGit o zaman yanlis yerdesin dostum. Biz burda kedisi olmayanlari sevmeyizgeyige burda bir son veriyorum hanimlar, mune bizi kedilemesin gece gece Eki Görüntüle 2979197
Mor galiba sevişme bitincedantelli çamaşır ne renkti?
Noooo tabi ki, havalar da soguk hemen git kendine sokaktan bi kedi al lutfenAnnemin kedisi var sayılır mı hocam
o zaman sizce hsmile kalmış olabilir, ben de oğlumun verdiği yetkiye dayanarak mümkün değil diyorumBir kedim bile yok
Eger kirmiziysa kesin hamile kalmistir bence.dantelli çamaşır ne renkti?
Yokum diyoooooro zaman sizce hsmile kalmış olabilir, ben de oğlumun verdiği yetkiye dayanarak mümkün değil diyorum
Sevişmeyi öğrenmişiniz maşallah aferin sizeMerhaba
Sevgilimle ikimizin de üzerinde iç çamaşırı varken sevgilim boşaldı ve ben onun kucağımdaydım. O boşaldıktan sonra iç çamaşırımdan nem hissi aldım hamile kalma ihtimalinden çok korkuyorum. Reglime bir hafta civarı var.
Hamile kalma ihtimalim nedir? İkimizin de üzerinde iç çamaşırı vardı ama bendeki dantelliydi biraz gerginim açıkçası.
Hamile kalma ihtimalim varsa şu an ne yapmam gerekiyor bu ihtimali yok edebilmek için?
Çok teşekkür ederim...
Aa yorumunuzu gormemistim ayni cumleyle yazmisim ben deo zaman sizce hsmile kalmış olabilir, ben de oğlumun verdiği yetkiye dayanarak mümkün değil diyorum
Bende ikisi de varAa yorumunuzu gormemistim ayni cumleyle yazmisim ben dekedi analari hepinizin yanaklarindan öpüyorum. Köpek anaları da varsa onlarin da gozlerinden operim, kimsenin kalbi kirilmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?