Hamile kalır mıyım ne yapmam lazım?

Bende ikisi de var
Kopek cok istiyorum çok sitede bir tane var. Bir gun Aklimi kaybedicem onu severken. Kedilerin vurdumduymazlığının yaninda köpekler insan gibi akillilar ya cok hosuma gidiyor. Gel diyorsun geliyor, git diyorsun gidiyor. Kedime gel desem 2 milimetre gözünü açar, sonra oteki tarafa doner yatar. Yine de aşığıyız.

Ben de iste kedilerin o vurdumduymazligina asigim
Ben de uzak bi yerdeler sanmistim havalar soguk iceri alin

Ben de iste kedilerin o vurdumduymazligina asigim

Ben de uzak bi yerdeler sanmistim havalar soguk iceri alin
Şöyle biz yazın bahçeli evde yaşıyoruz bağ bahçe işleri bu kuzular orda yaşıyor özgürce bahçede evleri var geceleri sığınacakları yerleri yani haftada 3 4 gün gidip şu yiyecek verip geliyoruz çok özlüyorum yinede
Daireye getirdim iki kediyi yapamadılar yine bahçeye götürdüm orda çok mutlular

Ne guzelmis

Teşekkür ederim fakat yazdığımdan da anlaşılacağı üzere deneyimi pek olmayan genç bir insanım ve böyle konuların büyük tabu oldığu bir ülkede size göre komik olan bir şeyden korkmanın doğal olduğunu düşünüyorum.

Danteli belirtme sebebim kumaş türünün geçirgenliğini anlatmaktı. Evlensem bile çocuk ihtimali beni korkutuyor ve bu yüzden o kadar gerginim ki kondoma bile tam güvenemiyorum.

Teşekkürler.

Sevişmeyin hatta öpüşmeyin bile kesin çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…