- 23 Aralık 2012
- 7.920
- 53.061
- 748
Bende 5 tane var iki de köpegim varBende ikisi de var
Nerdeler kiBende 5 tane var iki de köpegim var
Gece gece özledim iste
Kopek cok istiyorum çokBende ikisi de var
BahcedelerNerdeler ki
Bende nerde hata yapıyorum hamile kalamıyorum diyordumDantelli olması işi değiştirir çünkü dantel spermlerin kzırmızı cizgisidir.
Bol dantelli iç çamasırı giyeceksin hatta mümkünse el yapımı çeyiz danteli olsun. Cıkarmıcaksın eşin de dantellere salıverecek.Bende nerde hata yapıyorum hamile kalamıyorum diyordumharika bir bilgi
Ben de iste kedilerin o vurdumduymazligina asigimKopek cok istiyorum çoksitede bir tane var. Bir gun Aklimi kaybedicem onu severken. Kedilerin vurdumduymazlığının yaninda köpekler insan gibi akillilar ya cok hosuma gidiyor. Gel diyorsun geliyor, git diyorsun gidiyor. Kedime gel desem 2 milimetre gözünü açar, sonra oteki tarafa doner yatar. Yine de aşığıyız.
Ben de uzak bi yerdeler sanmistimBahcedeler
Dantelli iç çamaşırı olucak kırmızı renk ideal hatta kot pantolon bile olur şip şak hamilesinBende nerde hata yapıyorum hamile kalamıyorum diyordumharika bir bilgi
Şöyle biz yazın bahçeli evde yaşıyoruz bağ bahçe işleri bu kuzular orda yaşıyor özgürce bahçede evleri var geceleri sığınacakları yerleri yani haftada 3 4 gün gidip şu yiyecek verip geliyoruz çok özlüyorum yinedeBen de iste kedilerin o vurdumduymazligina asigim
Ben de uzak bi yerdeler sanmistimhavalar soguk iceri alin
Ne guzelmisŞöyle biz yazın bahçeli evde yaşıyoruz bağ bahçe işleri bu kuzular orda yaşıyor özgürce bahçede evleri var geceleri sığınacakları yerleri yani haftada 3 4 gün gidip şu yiyecek verip geliyoruz çok özlüyorum yinede
Daireye getirdim iki kediyi yapamadılar yine bahçeye götürdüm orda çok mutlular
PekiDantelli iç çamaşırı olucak kırmızı renk ideal hatta kot pantolon bile olur şip şak hamilesin
Hatra yarın yılbaşı ve kırmızı iç çamaşırı günü deneyinPekiçok ciddiye aldım bak olmazsa sorarım size
Ooo dantellenmiş geceler , kan kırmızı ojelerHatra yarın yılbaşı ve kırmızı iç çamaşırı günü deneyin
Sevişmeyin hatta öpüşmeyin bile kesin çözüm.Teşekkür ederim fakat yazdığımdan da anlaşılacağı üzere deneyimi pek olmayan genç bir insanım ve böyle konuların büyük tabu oldığu bir ülkede size göre komik olan bir şeyden korkmanın doğal olduğunu düşünüyorum.
Danteli belirtme sebebim kumaş türünün geçirgenliğini anlatmaktı. Evlensem bile çocuk ihtimali beni korkutuyor ve bu yüzden o kadar gerginim ki kondoma bile tam güvenemiyorum.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?