Demek ki herkes kucakta dolaşıyor by aralaraynı konu açılmış olabilir ama aynı kişi değilim
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim erkek arkadaşımın kucagında oturuken boşaldı ve pantolonuna geçti ve benim pantolonumda ıslandı ama iç çamaşırımdan emin değilim (bacak tarafım ıslandı ) bu şekilde gebe kalır mıyım nolur düşüncelerininzi paylaşın çok kötüyüm.
Belirti varmı diyeceğim ama henüz erken,şöyle sorayım o zaman;mesela burun kaşıntısı,kasıkda atma pıt pıt şeklinde,uyku ve ya daha farklı öncesinde yaşamadığın bir durum varmı fiziksel olarak?Canım bende biliyorum deilsin ama hani ihtimali needir sence .
Uyku var biraz atma hissetmedim ama surekli ya sanci yada bi sızı giriyor kramp seklinde .Belirti varmı diyeceğim ama henüz erken,şöyle sorayım o zaman;mesela burun kaşıntısı,kasıkda atma pıt pıt şeklinde,uyku ve ya daha farklı öncesinde yaşamadığın bir durum varmı fiziksel olarak?
Banlandıkça yeni nick alıp tekrar açıyor konuyu, aynı kişiBu konu var zaten ama farkli bir nikleydi sanki. Hatilarmiyorum niki ama var bu konu.
Ohooo daha neleri aşıyor o sperm iki kumaş parçasını mı aşamayacak
Stres yapma konu sahibi. Bebegine zarar
Bu gece dolunay çıkıncapekı ne zaman kan testi yapsam çıkar kan testinde
Ozaman hic kimse cevap yazmasin.Banlandıkça yeni nick alıp tekrar açıyor konuyu, aynı kişi
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim erkek arkadaşımın kucagında oturuken boşaldı ve pantolonuna geçti ve benim pantolonumda ıslandı ama iç çamaşırımdan emin değilim (bacak tarafım ıslandı ) bu şekilde gebe kalır mıyım nolur düşüncelerininzi paylaşın çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?