Yani olmaz diye bişey yok hastalıklarım olmasa hıc sorun değil ama ilaçlar olmadan zor benim içinKordonu bağlattığı halde hamile kalan kuzenim var .Bence hamile kalabilirsin.Dikkat et
Ertesi günü hapı ilişkinin üzerinden 24 saat içirdiğinde içilmesi gerekiyor , sizin 7 gün olmuş kesinlikle yapmayın , bebek oluşmuşsa Allah korusunArkadaşlarim ben 38 yaşındayım iki oğlum var kücüğum 7 yaşinda 28 ya da 29 günde adet görüyorum eşim korunuyor şu zamana kadar bisey olmamiş olmamişti bugün kondom yirtilmişti geçen hafta cumartesi günü adet olmuştum perşembe günü bitti bugün 7. Gün oluyo hamile kalma olasiliğim var mi ayrica panik atak ve alerji ilacı kullaniyorum düzenli olarak ilaclari da birakamam gibi kafam kazan gibi oldu ne olur benim durumum bu ilaçlara rağmen ertesi gün hapı kullanabilir miyim acaba
Ayyy öyle deme kız etrafımda çok var. İlk geceden gebe kalanlar. Hadi bir ikisi önceden kaldı desem de diğerlerini açıklayamıyorum. Yumurtalama gününe denk gelirse kalırsınız konu sahibi. Ertesi gün hapını bilmiyorum doktorunuzla konuşun. Olmadı eczacıya sorun.Bir geceden hamile kalanı sadece dizilerde gördüm. Tedbirli olmakla fayda var ama ertesi gün hapı ilgili sorunuzu doktorunuza sorun veya eczaneden öğrenin bir sıkıntı olur mu diye.
Yarın bi soruyum eczaneye bende öyle kolay hamile kalan birisi değilim ama istemiyorum ya oluverirBir geceden hamile kalanı sadece dizilerde gördüm. Tedbirli olmakla fayda var ama ertesi gün hapı ilgili sorunuzu doktorunuza sorun veya eczaneden öğrenin bir sıkıntı olur mu diye.
Hayir 7 gün olan adetimin ilk gününden bu güne bu olay bugun oldu yani daha bir kac saat önceErtesi günü hapı ilişkinin üzerinden 24 saat içirdiğinde içilmesi gerekiyor , sizin 7 gün olmuş kesinlikle yapmayın , bebek oluşmuşsa Allah korusun
Yanliş anladiniz gec değil olay bir kac saat önce oldu yani daha üzerinden 24 saat geçmedi adetimin 1. Günunden bugune 7 gün olduErtesi gün hapı için çok geç.
Ertesi günü ilk 3 gün içinde kullanılabiliyor diye biliyorum. Tabii ki zaman geçtikçe etkisi azalıyor.Ertesi gün hapı için çok geç.
Ayyy öyle deme kız etrafımda çok var. İlk geceden gebe kalanlar. Hadi bir ikisi önceden kaldı desem de diğerlerini açıklayamıyorum. Yumurtalama gününe denk gelirse kalırsınız konu sahibi. Ertesi gün hapını bilmiyorum doktorunuzla konuşun. Olmadı eczacıya sorun.
Şimdi anladım,doktora danışın kullanmadan önceYanliş anladiniz gec değil olay bir kac saat önce oldu yani daha üzerinden 24 saat geçmedi adetimin 1. Günunden bugune 7 gün oldu
İlişkiden bu yana 7 gün geçti anlamisim.Ertesi günü ilk 3 gün içinde kullanılabiliyor diye biliyorum. Tabii ki zaman geçtikçe etkisi azalıyor.
7. Güne denk geliyor 28 günde adet gorduğume göre 14. Gun yumurtlama zamanim oluyo herhalde bu durumda gelmedi diye dusunuyorum yani insallah erken yumurtlama olmamiştir3 kere basima geldi ama olmadi bnde yumurtlama tarihiniz degilse korkmayin
Bnce degilsin canım bnde ilk adetim bitti 4. Gun oldu sonra adetime 5 gun kala oldu kalmadim gebe birkere de bilerek oldu yumurtlama gunum degil olmax dedim olmadi7. Güne denk geliyor 28 günde adet gorduğume göre 14. Gun yumurtlama zamanim oluyo herhalde bu durumda gelmedi diye dusunuyorum yani insallah erken yumurtlama olmamiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?