Hamile kalır mıyim?

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Arkadaşlarim ben 38 yaşındayım iki oğlum var kücüğum 7 yaşinda 28 ya da 29 günde adet görüyorum eşim korunuyor şu zamana kadar bisey olmamiş olmamişti bugün kondom yirtilmişti geçen hafta cumartesi günü adet olmuştum perşembe günü bitti bugün 7. Gün oluyo hamile kalma olasiliğim var mi ayrica panik atak ve alerji ilacı kullaniyorum düzenli olarak ilaclari da birakamam gibi kafam kazan gibi oldu ne olur benim durumum bu ilaçlara rağmen ertesi gün hapı kullanabilir miyim acaba

Ertesi günü hapı ilişkinin üzerinden 24 saat içirdiğinde içilmesi gerekiyor , sizin 7 gün olmuş kesinlikle yapmayın , bebek oluşmuşsa Allah korusun

Bir geceden hamile kalanı sadece dizilerde gördüm. Tedbirli olmakla fayda var ama ertesi gün hapı ilgili sorunuzu doktorunuza sorun veya eczaneden öğrenin bir sıkıntı olur mu diye.
Ayyy öyle deme kız etrafımda çok var. İlk geceden gebe kalanlar. Hadi bir ikisi önceden kaldı desem de diğerlerini açıklayamıyorum. Yumurtalama gününe denk gelirse kalırsınız konu sahibi. Ertesi gün hapını bilmiyorum doktorunuzla konuşun. Olmadı eczacıya sorun.

Bir geceden hamile kalanı sadece dizilerde gördüm. Tedbirli olmakla fayda var ama ertesi gün hapı ilgili sorunuzu doktorunuza sorun veya eczaneden öğrenin bir sıkıntı olur mu diye.
Yarın bi soruyum eczaneye bende öyle kolay hamile kalan birisi değilim ama istemiyorum ya oluverir

Ertesi günü hapı ilişkinin üzerinden 24 saat içirdiğinde içilmesi gerekiyor , sizin 7 gün olmuş kesinlikle yapmayın , bebek oluşmuşsa Allah korusun
Hayir 7 gün olan adetimin ilk gününden bu güne bu olay bugun oldu yani daha bir kac saat önce

İlk geceden dediğimiz genelde evlenilen ilk hafta gibi bir şey oluyor. Benim gördüğüm öyle en azından ama gerçekten tek seferde hamile kalmayı dizilerde gördüm, gerçekte olabildiğini şu an öğreniyorum

7. Günde hamile kalmanız zor yumurtlama olacak sperm en fazla 5 gün yaşıyor orası da ayrı mesele...
Yanı çok düşük ihtimal olsa da var bu ihtimal...
Ertesi günü hapıyla kalan da oluyor ama isterseniz alın...

Asla istemiyorsanız nöbetçi eczane bulup hapı kullanabilirsiniz.

7. Güne denk geliyor 28 günde adet gorduğume göre 14. Gun yumurtlama zamanim oluyo herhalde bu durumda gelmedi diye dusunuyorum yani insallah erken yumurtlama olmamiştir
Bnce degilsin canım bnde ilk adetim bitti 4. Gun oldu sonra adetime 5 gun kala oldu kalmadim gebe birkere de bilerek oldu yumurtlama gunum degil olmax dedim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…