Gebeliğe Hazırlık Hamile kalir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
Düzensiz adet goren birisiyim ve eşimle çocuk düşünüyoruz bu ay düzenle hergun ilişkiye girsek hamile kalabilir miyim sizce?

Aynı dertten muzdaribiz canım bende 40 güne bir oluyorum geçen ay her gün denedik olmadı her türlü yolu deniyoruz bakalim 🥰

sorunlar araştırılmalı bence gereken tedaviyle hamile kalırsınız inşallah

Düzensiz adet goren birisiyim ve eşimle çocuk düşünüyoruz bu ay düzenle hergun ilişkiye girsek hamile kalabilir miyim sizce?
jinekoloja görünün mutlaka. düzenli adet görenlerin bile olmayabiliyor. önce neden gecikiyor onu bulmaları lazım gerekeni onlar söyler zaten.

jinekoloja görünün mutlaka. düzenli adet görenlerin bile olmayabiliyor. önce neden gecikiyor onu bulmaları lazım gerekeni onlar söyler zaten.
Kittim hiç bisi demediler kadın doğumda kış var dedi digeri yok diyor 🥺🥺

Benim adetlerim düzensizdi ve pkos vardı … üstüne bide kilo almıştım baya ama çok şükür tedavi olmadan hamile kaldım şimdi 4 aylık gebeyim … Rabbim isteyenlere nasip etsin size de inşallah ☺️

Benim adetlerim düzensizdi ve pkos vardı … üstüne bide kilo almıştım baya ama çok şükür tedavi olmadan hamile kaldım şimdi 4 aylık gebeyim … Rabbim isteyenlere nasip etsin size de inşallah ☺️
Ne kadar zamanda hamile kaldiniz peki? Bende de pko var, adetlerim cok degisiyo ama ortalama 30-32 gunde bir adet goruyorum

Ne kadar zamanda hamile kaldiniz peki? Bende de pko var, adetlerim cok degisiyo ama ortalama 30-32 gunde bir adet goruyorum
2.yılın sonunda hamile kaldım . Ama şöyle kafaya takmayı bıraktığım an oldu.. çok üzülüyordum. Ağlıyordum hep sonra kabullendim çok dua ettim ama beklenti içine girmedim hayatımı pozitif yaşamaya çalıştım çok şükür sonra nasip oldu

Kızlar bende birşey sorabilir miyim
Ben 2 ay önce histereskopi amelyti oldum perde alndi. 1 ay adet gördüm 2. Adetim gecikti 2 gün ama 1. Adetten 2. Adete kdr çok az lekelenmem oldu sürekli . Ama şuanda pek yok adette yok ay i zamanda . Bu durumla karşılaşan benzerdurumu yasayan bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?

Back
X