Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jinekoloja görünün mutlaka. düzenli adet görenlerin bile olmayabiliyor. önce neden gecikiyor onu bulmaları lazım gerekeni onlar söyler zaten.Düzensiz adet goren birisiyim ve eşimle çocuk düşünüyoruz bu ay düzenle hergun ilişkiye girsek hamile kalabilir miyim sizce?
Kittim hiç bisi demediler kadın doğumda kış var dedi digeri yok diyorjinekoloja görünün mutlaka. düzenli adet görenlerin bile olmayabiliyor. önce neden gecikiyor onu bulmaları lazım gerekeni onlar söyler zaten.
adet düzensizliğinin bir sebebi vardır. güvenilir bir doktora gidinKittim hiç bisi demediler kadın doğumda kış var dedi digeri yok diyor![]()
Dediklerinizi dikkate alacağım pwki düzensiz adet olan hamile kalabilirim miadet düzensizliğinin bir sebebi vardır. güvenilir bir doktora gidin
Ne kadar zamanda hamile kaldiniz peki? Bende de pko var, adetlerim cok degisiyo ama ortalama 30-32 gunde bir adet goruyorumBenim adetlerim düzensizdi ve pkos vardı … üstüne bide kilo almıştım baya ama çok şükür tedavi olmadan hamile kaldım şimdi 4 aylık gebeyim … Rabbim isteyenlere nasip etsin size de inşallah![]()
2.yılın sonunda hamile kaldım . Ama şöyle kafaya takmayı bıraktığım an oldu.. çok üzülüyordum. Ağlıyordum hep sonra kabullendim çok dua ettim ama beklenti içine girmedim hayatımı pozitif yaşamaya çalıştım çok şükür sonra nasip olduNe kadar zamanda hamile kaldiniz peki? Bende de pko var, adetlerim cok degisiyo ama ortalama 30-32 gunde bir adet goruyorum
tabikii kalınabilir tedavi ile her şey mümkün sadece stres yapmayın :)Dediklerinizi dikkate alacağım pwki düzensiz adet olan hamile kalabilirim mi