Hamile kalir mıyım

Bbbbb115

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
15
-2
1
26
Bakireyim. Erkek arkadasimla adet günümden 1 gun sonra sürtünme tarzi ilişki yaşadık. Göbeğime boşaldı. Sarhoştuk. oraya birkaç kere degdirdi ama zevk suyu vs yokmuş o sırada. Bosalmadan once de oraya bir yakınlık yoktu sadece oraya göbekten akma yada temizlerken bulaşma gibi bir ihtimal olmusturdan endiseleniyoruz. Yaklaşık 36 saat sonra da ertesi gün hapı aldık. Hamile olma şansım var mıdır?

Son düzenleme:
Zevk suyu yokmuş
3 çocuk sahibiyim anlayamadım orayı.
Ama sürtünme ile birde üstüne ertesi gün hapı ile hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar düşük.

Ertesi gün hapı sürtünmenin neresinde?

Konu sahibi sakince yazdıklarımı okuyup sorumu cevaplayın
Bakiresiniz
Sadece sürtündünüz
Zevk suyu yok
Göbeğe boşanıldı
Ertesi gün hapı kullandınız.
SİZCE HAMİLE OLABİLİR MİSİNİZ??

İki yıldır korunmadan hamile kalamadım bu şekilde hamile kalırsan haber ver taktik alayım senden

Ya sadece akma ihtimali yada temizlenirken birsey olmuş mudur diye endiseleniyoruz ertesi gün hapı da aldık erkek arkadasimin hatırladığına göre oraya sperm vs de gelmemiş de reşit olmadığımız için endiseleniyoruz

Tabii göbeğinden doğru yürüye yürüye yumurtalıklara kadar gitmiştir onlar şimdi

Hem alkol hem de cinsellik için cok ama cok erken degıl mı sence? Ne gerek var bu yaşta bu stresi yaşamaya? Diyelim ki hamilesin kürtaj olacak misin?
Yani başka çarem yok hamile olma ihtimalim çok dusuk biliyorum zaten çok pişmanız ikimiz de bidaha böyle birsey yaşamamak için elimizden geleni yapicaz. Gençlik hatası bundan sonra bidaha içememeye karar verdik ikimiz de bu stresi bidaha yaşayacak gücümüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…