- 26 Mart 2020
- 5
- -3
- 36
- Konu Sahibi Kizilkizce
-
Prezervatif diye bişey var yada dogum kontrol hapı kullanın sürekli böyle ertesi gün hapı kullanmak vücut dengenizi alt üst eder hamilelik olmaz diye düşünüyorum yinede ilişkinin üstünden 12 gün geçince testte vs çıkar varsa o dönemde gidin istersenizHerkese merhaba tecrübeli olan arkadaşlarım yanıt verirse sevinirim.
Nişanlımla geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım bir iki saat sonrasında ella içtim.
Ayın 26 sinda kendisine hakim olamamış içime boşaldı. 6 saat sonra postbill one kullandım. Oda ertesi gün hapı, 3 /4 saat sonrasında ishal oldum.
Zaten spiral takıracaktım adet gördüğümde, ama hamile kalabilir myim bilmiyorum. Hem ikinci ilacı içtim bir ayda hemde ishal oldum. Umarım hamile kalmam. Endişelenmeli miyim? Ne zaman ultrason kontrolüne gideyim
Evet haklısınız, o an sadece iki kere komdomsuz yaşadık ikiside kötü oldu, gelecek sene evleneceğiz. O yüzden gebelik istemiyorum spiral taktıracağım regl gördüğümde. Ama umarım gebelik durumu oluşmaz teşekkür ederimPrezervatif diye bişey var yada dogum kontrol hapı kullanın sürekli böyle ertesi gün hapı kullanmak vücut dengenizi alt üst eder hamilelik olmaz diye düşünüyorum yinede ilişkinin üstünden 12 gün geçince testte vs çıkar varsa o dönemde gidin isterseniz
niye sonucunu kaldıramayacağınız haltı istikrarla yiyorsunuz?Herkese merhaba tecrübeli olan arkadaşlarım yanıt verirse sevinirim.
Nişanlımla geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım bir iki saat sonrasında ella içtim.
Ayın 26 sinda kendisine hakim olamamış içime boşaldı. 6 saat sonra postbill one kullandım. Oda ertesi gün hapı, 3 /4 saat sonrasında ishal oldum.
Zaten spiral takıracaktım adet gördüğümde, ama hamile kalabilir myim bilmiyorum. Hem ikinci ilacı içtim bir ayda hemde ishal oldum. Umarım hamile kalmam. Endişelenmeli miyim? Ne zaman ultrason kontrolüne gideyim
Peki siz ne kadar cahilce bir yorum yapıyorsunuz ? Her insan hayatının her döneminde bir şeyler yaşar, sokaktan biriyle değil 4 senelik ilişkimle yaşıyorum. Ha sokaktan biri de olabilirdi. Bu yüzden TECRÜBELİ biriler yazdım çünkü bu konuda senelerce bir tecrübem yok, öğreniyorum ve ona göre korunma yöntemleri ve ekstra doğum kontrol yöntemlerine geçiyorum. Sorun nedir ? Saçma konuşuyorsunuz. Zahmet edip yazmanıza gerek yok.niye sonucunu kaldıramayacağınız haltı istikrarla yiyorsunuz?
Korunma yöntemleri öğrenmek için 6 senelik fakülte okumaya gerek yok, bu kadar uzun bir proses değil. Gider bir doktora muayene olur kendinize uygun yöntemi belirlersiniz başlarsınız, çok detay isterseniz açar googledan okursunuz.Peki siz ne kadar cahilce bir yorum yapıyorsunuz ? Her insan hayatının her döneminde bir şeyler yaşar, sokaktan biriyle değil 4 senelik ilişkimle yaşıyorum. Ha sokaktan biri de olabilirdi. Bu yüzden TECRÜBELİ biriler yazdım çünkü bu konuda senelerce bir tecrübem yok, öğreniyorum ve ona göre korunma yöntemleri ve ekstra doğum kontrol yöntemlerine geçiyorum. Sorun nedir ? Saçma konuşuyorsunuz. Zahmet edip yazmanıza gerek yok.
Tamam şampiyon sakiiiinKorunma yöntemleri öğrenmek için 6 senelik fakülte okumaya gerek yok, bu kadar uzun bir proses değil. Gider bir doktora muayene olur kendinize uygun yöntemi belirlersiniz başlarsınız, çok detay isterseniz açar googledan okursunuz.
Ayrıca şu verdiğiniz cevapla yazdığım yorumun bir alakası yok, belli ki okuduğunu anlama ve hayata geçirme zayıf zaten. Banane istersen git Marslılarla orgy yap. Tedbirsiz yeniyetme cahil liseliler gibi davranıp sonra gelip forumlarda ağlamaya gerek yok. Bekle hamile kalırsan kalır mısın kalmaz mısın öğrenirsin.
Spiral hiç doğum yapmamış rahme takılmaz. Doğum kontrol ilacı kullanınEvet haklısınız, o an sadece iki kere komdomsuz yaşadık ikiside kötü oldu, gelecek sene evleneceğiz. O yüzden gebelik istemiyorum spiral taktıracağım regl gördüğümde. Ama umarım gebelik durumu oluşmaz teşekkür ederim
Merhaba bende birşey sormak istiyorum . 1 buçuk seneye yakın spiral ile korunuyorum ayriyetten eşimde korunuyirdu ama bu ay eşim korunmadi . Cuma günü spiral kontrolü için gittiğimde bı sıkıntı olmadığını spiralin yerinde olduğunu söyledi doktor . Hamile kalma şansım varmıdır acaba . 2 çocuğum var açıkçası korkuyorum birazTamam şampiyon sakiiiin
Çok düşük de olsa spiralli olup hamile kalan insanlar var ama doktor unuz hamile olsaydınız söylerdi heraldeMerhaba bende birşey sormak istiyorum . 1 buçuk seneye yakın spiral ile korunuyorum ayriyetten eşimde korunuyirdu ama bu ay eşim korunmadi . Cuma günü spiral kontrolü için gittiğimde bı sıkıntı olmadığını spiralin yerinde olduğunu söyledi doktor . Hamile kalma şansım varmıdır acaba . 2 çocuğum var açıkçası korkuyorum biraz
Öyle mi görüştüğüm doktor takabiliriz demiştiSpiral hiç doğum yapmamış rahme takılmaz. Doğum kontrol ilacı kullanın
Mevsimsel gecikme olabilir bence.İyi akşamlar bende birşey sormak istiyorum . Geçen ay spiral kontrolüme gittim 1 buçuk yıldir kullanıyorum doktorum yerinde olduğunu söyledi . Vajinal kuruluk için cicatridina fitil verdi bir kere kullandım . Adetim 2 gün geçti bu ay( fitiller adet geciktirmesi yaparmi acaba . Test yaptım negatif çıktı .
1.si büyük ihtimalle regliniz gecikecek stres yaratmayın. Çok çok düşük bir ihtimal hamile kalmanız. Ancak imkansız değil elbette. Bekleyip göreceksiniz.Herkese merhaba tecrübeli olan arkadaşlarım yanıt verirse sevinirim.
Kondom kullanmayan bir adamın iradesine kendini birakip 1 ayda 2 kez ella içen, hiç doğum yapmadan spiral taktiracagina inanan kişi mi sana cahil demiş?Peki siz ne kadar cahilce bir yorum yapıyorsunuz ? Her insan hayatının her döneminde bir şeyler yaşar, sokaktan biriyle değil 4 senelik ilişkimle yaşıyorum. Ha sokaktan biri de olabilirdi. Bu yüzden TECRÜBELİ biriler yazdım çünkü bu konuda senelerce bir tecrübem yok, öğreniyorum ve ona göre korunma yöntemleri ve ekstra doğum kontrol yöntemlerine geçiyorum. Sorun nedir ? Saçma konuşuyorsunuz. Zahmet edip yazmanıza gerek yok.
Haklısınız hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor . 24 yaşındayim 2 çocuğum var üçüncüye bakamam garanti olsun diye spiral taktırdım . İnşallah hamile değilimdirEvlenmeye yakın doktora sorduğumda korunmak istiyoruz dediğimde spiral i önermiyoruz dedi genç ve doğum yapmamış olduğum için hap vermişti bir süre onu kullandım, bence sizin de takmanıza gerek yok ki o bile %100 korumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?