Hamile kalır mıyım ?

panikbiriyim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
12
2
6
25
Reglimin 4. günü eşimle korunmasız şekilde ilk birlikteliğimizi yaşadık yaşamaya çalıştık dogrusu fakat ileri gitme gibi bir durum olmadı içime tamamen girme gibi bir şeyde söz konusu değil daha sonra da dışarıya boşaldı bir sorun çıkmayacağından emin ama ben çabuk stres yapan ve panik bir insanım sonrasında ne olur ne olmaz diye doğum kontrol hapı kullandım reglimin 5 ve 6. günü kahverengi lekelenmeler oldu normalde sadece 6. gün olur ve biterdi bu yüzden de çok kafama takıp düşünüyorum hamile kalmanın kolay olmadığını da biliyorum ama o %1 ihtimali dahi kafaya takabilecek bir potansiyele sahibim lütfen yardımcı olup bir yol gösterebilir misiniz ?

Kim ne derse desin kafanıza takacaksınız zaten. Bu kadar panik biriyseniz korunmasız ilişki yaşamayın. Regliyken ilişki yaşamanın zararlarından hiç bahsetmiyorum bile...
Bir sonraki regli gelene kadar bekleme zorundasınız

Kim ne derse desin kafanıza takacaksınız zaten. Bu kadar panik biriyseniz korunmasız ilişki yaşamayın. Regliyken ilişki yaşamanın zararlarından hiç bahsetmiyorum bile...
Bir sonraki regli gelene kadar bekleme zorundasınız
İlk başta korunuyorduk daha sonra böyle olunca aklıma takıldı

Reglimin 4. günü eşimle korunmasız şekilde ilk birlikteliğimizi yaşadık yaşamaya çalıştık dogrusu fakat ileri gitme gibi bir durum olmadı içime tamamen girme gibi bir şeyde söz konusu değil daha sonra da dışarıya boşaldı bir sorun çıkmayacağından emin ama ben çabuk stres yapan ve panik bir insanım sonrasında ne olur ne olmaz diye doğum kontrol hapı kullandım reglimin 5 ve 6. günü kahverengi lekelenmeler oldu normalde sadece 6. gün olur ve biterdi bu yüzden de çok kafama takıp düşünüyorum hamile kalmanın kolay olmadığını da biliyorum ama o %1 ihtimali dahi kafaya takabilecek bir potansiyele sahibim lütfen yardımcı olup bir yol gösterebilir misiniz ?
Hamilelik ihtimalinden önce sağlık açısında adet döneminde birliktelik yaşamayın daha iyi olur.

Bir sonraki gecikmeyi beklemekten başka çareniz yok.

İlk başta korunuyorduk daha sonra böyle olunca aklıma takıldı
Regl iken yumurtlamanız henüz başlamamış oluyor. Yumurtlama başlamadığı için çatlama olmuyor. Hadi oldu ki çatladı, içine tamamen akması lazım ki o milyonlarca sperm içinden biri koşsun çatlaması zor olan dönemdeki oluşmamış yumurtaya. Yani kafana takma aşırı derecede uzak bir ihtimal. Ve aşırı sağlıksız. Enfeksiyon riski var iki taraf içinde. İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsin ve çocuk istediğin zamanda bunlar senin karşına yeniden çıkar

Back
X