hamile kalır mıyım

Onu ben sirgulamadim bir üye yazdı ona istinaden yazdım. Ayrıca sorguadiginiz şeyleri duzeltemiyorsaniz üzerinde dusunmemeye başlıyorsunuz.

Ya şöyle diyim sana antidepresan etkilese etkilese biraz isteksizlik sertleşme gecikmesi ve boşalma gecikmesi yapar ama 5 ay da hiç yakınlık olmaması evliliginizin sorunlu olduğunu ve ciddi bir sorgulama gerektirdiğini gösterir yanlış anlaşılmasın her şey cinselljk değil ama sağlıklı bireysen eğer onsuz da olmaz yani bence boşver yakinlastiginiza şükret

Öyle çok kolay hamile kalan biri değilim. İlk çocuğum tüp bebek ikinci Korunmasız ilişki oğlum 14 aylık iken. Öyle pat diye olmuyor. Ama şimdi iki çocuk olunca artık her ilişkiye şüphe eder oldum. Yaşım 40 bundan 4 sene önce 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşına sahiptim. Aktif bir cinsel olmayınca gerek duymadım. Ama şimdi korku saldı.

Ne farkeder? Cocuk istemeyen biri eger rahmi yumurtaligi yerindeyse kocasinin da takimlari saglamsa surekli hamile kalma riski oldugu icin korunur. Bu sorulari 18 yasinda yeni evlenmis biri sorsa inanin cahilligine verip guzel guzel anlatirim ama 40 yasindasiniz yahu.

Ne farkeder? Cocuk istemeyen biri eger rahmi yumurtaligi yerindeyse kocasinin da takimlari saglamsa surekli hamile kalma riski oldugu icin korunur. Bu sorulari 18 yasinda yeni evlenmis biri sorsa inanin cahilligine verip guzel guzel anlatirim ama 40 yasindasiniz yahu.

Kocasının takımları sağlamsa, sağlamsa lassa:KK53:

Yüzde yüz korunuyordunuz ama evlilik diye bir şey de yokmuş aranızda varsın hamilelik şüphesi duyun bu bile 5 ay uzak kalmanizdan daha sevimli
Bilmiyorum artık normal hayatım olsun vs bir müddet sonra adam eski takıntıların a geri dönüyor bu garipte düzelmesini beklemekten sıkıldım
Hatayı ben kendim böyle biri ile evlenmekte yaptım. Sonra çocuklar olunca onlarla bağı güzel olunca kendimi geri plana attım.
Ayrıca annesinin oturduğu apartmana taşınarak ikinci büyük hatayı yaptım.annesinin bitmek bilmeyen problemleri ve Kavgalari aile duzenimizi bitirdi. Uzun süre işsizlik yaşadı Ev digistiremiyorum. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ben çalışıyorum. Çocuklara annesi bakıyor. İki yıl daha sabredecegim.

Bilmiyorum artık normal hayatım olsun vs bir müddet sonra adam eski takıntıların a geri dönüyor bu garipte düzelmesini beklemekten sıkıldım
Hatayı ben kendim böyle biri ile evlenmekte yaptım. Sonra çocuklar olunca onlarla bağı güzel olunca kendimi geri plana attım.
Ayrıca annesinin oturduğu apartmana taşınarak ikinci büyük hatayı yaptım.annesinin bitmek bilmeyen problemleri ve Kavgalari aile duzenimizi bitirdi. Uzun süre işsizlik yaşadı Ev digistiremiyorum. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Ben çalışıyorum. Çocuklara annesi bakıyor. İki yıl daha sabredecegim.

Iki yil sonra ne olacak?

Back
X