hamile kalır mıyım

Bizim libido düşük şekerim :KK30:
Nerdeeee senin kadar :p
İzabel kardeş olcemedim valla 5 ay ilişki yaşama ondan sonra olceriz düşük mü yüksek mi.
Yahu kocası ölen hiç evlenmeyen insanlar var onlarinki tavan diyemeyiz değil mi. Bu cinselliği hayatınızın ne kadar merkezine koymanizla alakalı bir durum bence. Ben senin espirilerine Şakayla karışık cevap yazdım.

rüveyda cım merhaba
sen zamanında çok sıkıntı çektin benim gibi bebek konusunda
eğerki böyle bir durum varsa Allah istemişse olacaktır
içini ferah tut
bence olmamıştır bişey ama eşinle olan sıkıntıların beni daha çok tedirgin etti
Allah yolunu ve bahtını açık etsin

Arkadaş bu ne ya : )

Kan spermi öldürmüş müdür, zaten sigara içiyor, önceki tüp bebekti...

Bir kondom ya hu, bu kadar.

Bile isteye korunmasız sevişip bunların hesabını yapmak, kafaya takmak ne kadar normal?

Öyle çok kolay hamile kalan biri değilim. İlk çocuğum tüp bebek ikinci Korunmasız ilişki oğlum 14 aylık iken. Öyle pat diye olmuyor. Ama şimdi iki çocuk olunca artık her ilişkiye şüphe eder oldum. Yaşım 40 bundan 4 sene önce 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşına sahiptim. Aktif bir cinsel olmayınca gerek duymadım. Ama şimdi korku saldı.
teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosun

Arkadaş bu ne ya : )

Kan spermi öldürmüş müdür, zaten sigara içiyor, önceki tüp bebekti...

Bir kondom ya hu, bu kadar.

Bile isteye korunmasız sevişip bunların hesabını yapmak, kafaya takmak ne kadar normal?
birde teyze 40 yaşında

Yani konuyu nerden yakalasam elimde kalacak 5 ay ilişkiye girmediniz nasıl bir evlilik bu nasıl kabullendiniz?
İki çocuk annesisin korunma konusunda fikrin yok mu?
İlişkiye girdiniz p.. Kan revan içinde naptınız da öyle oldu?
Kan spermi oldurur mu yok öldürmez iki kurşun sıkman gerek
Boşalma oldu mu onu dememissin ama 5 aydan sonra saniyede bosalma olmuştur vesselam
Iki kurşun sıkmak gerek :KK70: ahahaha
Ama ben bunu bilmiyordum biz hiç kurşun sıkmadık. O zaman hamile kalır mıyım ben de :)

R ruveyda12 canım hakkında hayırlısı olsun.
olsa da üzülme canım. belki bilmediğin güzel şeyler olur 3. bebekle. sıkma canını.

teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosun
nermin68 denen saygısız.
çok kötü şeyler geçiyor aklımdan sana yazmak için ama değmezsin.,
dengesiz.

ya ne ayıbı teyzem 40 yaşına gelmiş ergenler gibi soru soruyo internete perte çıkmak yaz detaylı olarak öğrenirsin:)

Bilmiyor olabilir ama bu o lafı kullanmayı gerektirmez pert yaz detaylı cikar diyorsun ya rahimle başka birşey i karıştırıyorsun gibime geldi perte çıkma diye birşey yok her google de yazana inanma

R ruveyda12 canım hakkında hayırlısı olsun.
olsa da üzülme canım. belki bilmediğin güzel şeyler olur 3. bebekle. sıkma canını.

nermin68 denen saygısız.
çok kötü şeyler geçiyor aklımdan sana yazmak için ama değmezsin.,
dengesiz.
kib canım hadi iyi banlanmalar:)

Back
X