Hamile kalırken ilaç kullanımı

kelebek922

Kızım gelmiş benim :-)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
1.467
992
323
31
Kızlar herkese merhaba. Ben 5 aralıkta 6-7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve yedi aralıkta kürtaj oldum. Şuan tekrar hamile kalmak istiyorum . Eşim küçük bi ameliyat geçirdi ve ağrı kesici birde antibiyotik kullanıyor . Hamile kalmaya çalışırken eşimizin kullandığı ilaçlar olumsuz etki yapar mı ?

Arkadaslar acıl cevap lutfen gecen ay adetımın 4. Gunu enfeksıyon dolayısıyla doktora gıttım ve cıpro verdı kullanmaya basladım ılacın bıttıgı gece ılıskıye gırdık ve yumurtlama donemımdı suan 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun gece kan testı yaptırdım beta 67.3 sızce bebege bı zarar gelırmı

Kasıgımda degısık bır agrı var sankı vakumla bısey cekıyolar gıbı sebebı ne olabılır sızce

Kasıgımda degısık bır agrı var sankı vakumla bısey cekıyolar gıbı sebebı ne olabılır sızce
Aynı ilacı bnde kullanmıştım ciproyu doktorum ilacın bitene kadar korun demişti yumurtlama döneminden snra kullanmadıysan sorun olmaz bnce aman kötü düşünme kötü olmasın bnim arkadaşım antibiyotikler şuruplar içmişti hamile olduğunu bilmeden çok şükür hiç bi sorun olmadı rabbim korur kötü düşünme

arkadaslar 4yasında kızım var hamıleyken diş dısında hiç agrım olmadı yardım etmek ısterdm ama uzgunum:S

Kızlar herkese merhaba. Ben 5 aralıkta 6-7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve yedi aralıkta kürtaj oldum. Şuan tekrar hamile kalmak istiyorum . Eşim küçük bi ameliyat geçirdi ve ağrı kesici birde antibiyotik kullanıyor . Hamile kalmaya çalışırken eşimizin kullandığı ilaçlar olumsuz etki yapar mı ?
Antibiyotik illaki kotu etkilodur bence size aslinda bu konuda cok iyi ucretsiz danismanlik yapacak birinin numarasini werebilirim

Canım bizim hamile kalmadan önceki içtiğimiz ilaçlar önemli ama eşimizin bizim kadar degik,benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu çok agır ilaçlar kullandı 6 ay ben 5.ayda hamile kaldım,yani kanser ilaćlarü vb ilaçlar olmadıgü sürece bisey olmaz

Back
X