Hamile KALIRMIYIM?

Hamilemiyim

• Çözüm

OY: 1 100,0%
  • Kesin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Haticem98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
9
1
36
26
Merhaba kızlar ben 1 bucuk aylık evliyim eşimle yumurtlama dönemi öncesi ve tam yumurtlama günü gün aşırı ilişkiye girdik daha doğrusu takvim uygulamasini indirerek planlı yaptık.. yani 3 4 gün oldu iliskiye gireli su an adetime 14 gün var allah kısmet ederse hamile kalirsam bu ay adet gormezmiyim yoksa hamile kalsam bile adetimi gorurmuyum cok erken oldugu icin gercekten cok merak ediyorum 2 gündür sırt agrim var ve kasiklarimda inanilmaz bir ağrı olmuştu sizin fikirleriniz nedir acaba (lutfen 1 bucuk aylık evlisin erken ne bu acele demeyin 7 yıllık iliskimizin sonunda artık bebek ıstiyoruz)

Kişiden kişiye değişir, benim normal bir şekilde adetim oluyordu, hamile olduğum halde. Ve evet 4 buçuk aylıkken öğrendim, hiçbir belirtim yoktu.

Sende belki ilk ayı kanama olur, sonrakiler de durur, belki ara ara olur, bilemeyiz, vücut çılgın bir mekanizma.

Haklisinizbende çok merak ediyorum acikcasi insallah olmam

Hamile olanın normal şartlarda adet olmaması gerekiyor ancak olanlar var tabiki. Üzerine görme yaşayabilirsin belki. Şu an cok cok cok erken döllenip rahime düşmesi 5 gun zaten. Kendini dinleme sonra uzulursun bende ilk aylarda senin gibiydim ve 2 sene olacak hala olmadı cok yıpranıyor insan. Gönlünce olsun herşey. Guzel beslen. Maydonoz falan cok tüketme agır kaldırma yeter.

bunu dediginiz cok iyi oldu bilmiyordum cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…