hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

Zahide hanim. Geçmiş olsun bu arada yabancıuülkelerde bu kadim doğum tedavileri ayni Türkiye deki gibimi
Bunun dışında normalde sigortan olmasa burda bile kötü yani cepten ödersin hep ama burda infertilité yani tabiri caizse kısırlık için görülen tedavi devlet tarafından 100de yüz karsşilanıyor

Ben de bundan çekiniyorum ya. Büyük gelin benim, kaynım evlenirse ve eltim benden önce hamile kalırsa ... Tamam sorun değil, biz Allah'ın bizim için takdir ettiğine teslim olmuş insanlarız. Ama mesele diğer insanların tavırları. Ya diyorum bebeği sevmek için aldığımda "aa onun yok ya şimdi bu bebekle hasretini giderir" gibi düşünceler oluşma ihtimali bile gıcık ediyo şimdiden beni.

Xyz hoşgeldin ilgincmis ismin :) sende ayni benim gibi enn Darwin ayrintiyi dusunuyomussun ya

Hoşbuldum arzucuk44 . İsim bulamadım ne yapayım K ve Y de eşimle benim ismimizin baş harfleri.
Daha ne ayrıntılar gelmiyor ki...
Şey en Darwin ayrıntı derken Darwin'in buradaki işini çözemedim.

ben 2 buçuk sene atamadım kafamdan. çok yorulmuştum artık. yeter dedim ya bıktım bu boş konuşan bencil insanlardan.
spora başladım spor salonunda hırsla diyet yaptım 6 kilo verdim. ve o ay hamile kaldm.
ama kaybettik

Zeraseba kaç kioydunuz ki spora basladiniz bide neden kaybettini geçmiş olsun

ama insan korunmadığını bile bile nasıl düşünmekten kendini alır ki acaba oldu mu diye. 3 yıldır evliyim. son iki aydır korunmuyorum ve sürekli aklım fikrim orda. yok kaç günde oluyor yok kaç günde yerleşiyor video seyredip durdum ilk ay. ama yumurtlama dönemimde geçmişti zaten. bi umut bekledim ancak adet olmadan bir hafta önce mide bulantıları kasık ağrıları bşladı. bi yanım acaba derken diğer taraftan yok canım adet belirtisi dedim. zaten hiç de heyecanlandırmadan adetim hemen başlamıştı.
bu ay da tam yumurtlama dönemimde çalıştık. bayramdı işti güçtü derken pek aklıma gelmediydi. ama arada sırada gün saydım çünkü yumurta döllendikten 3-5 gün sonra rahime yerleşirmiş acaba yerleştimi diye düşündm. şimdi boş oturunca da hemen aklıma geldi yine. insan gerçekten kendini alamıyor bir şeyle meşgul olmak lazım.
bakalım yarın benim adet günüm olması lazım. hep tam beş gün öncesinden başlar döngüm. bakalım bu ay nolcak. göğüslerim yine adet belirtisi gibi şişti ancak başka bi belirtim yok. günümü bekliyorum geçerse test alıcam ben de. ama işimiz gerçekten zor insan hiç düşünmeden edemiyor. allah hepimize akıl fikir versin

Evetbderya hanim cidden çok zor bide ben calisiyorum bumanragmen çok zor ya

KIZLAR BEN TİYATROYA GİDİYORUM. AMA TÖR OLARAK YANİ. EZBERDİ ROLDÜ PROVAYDI DERKEN FARKLI BİR ŞEY DÜŞÜNEMİYORUM. HEM EĞLENİYORUM HEM KAFAM DAĞILIYOR. TAVSİYE EDERİM.

Tamay hanim bende calisyorum kacinci ayda hamile kaldiniz tebrikler allah kucaginada almayi nasipnetsin insalah

kusura bakmayın yeni gördüm alıntı yapmamışsınız o yüzden geç gördüm,korunmayı bıraktık 4.ay kaldım canım Allahım isteyen herkese versin,iyi dileklerin için tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…