Hamile Kalma Formülü / Hatice Saral

arkadaşlar bende sizin gibi kitabı alıp mağdur olanlardanım. siz yine erken farketmişsiniz. ben 9 ay boyunca dolandırıldım. 9 ay boyunca 47 tl çekilmeye devam etti kartımdan. mail attım satış sözleşmesinde bu bilginin yer aldığını söylediler. ama ben herhangi bir satış sözleşmesi görmedim dolayısıyla böyle bir buton tıklamadım. direk sipariş verme sayfasını doldurup gönderdim. siz hatırlıyor musunuz "sözleşmeyi okudum kabul ediyorum" kısmı hangi aşamada karşınıza çıktı sizlerin?

Son düzenleme:
arkadaşlar bende sizin gibi kitabı alıp mağdur olanlardanım. siz yine erken farketmişsiniz. ben 9 ay boyunca dolandırıldım. 9 ay boyunca 47 tl çekilmeye devam etti kartımdan. mail attım satış sözleşmesinde bu bilginin yer aldığını söylediler. ama ben herhangi bir satış sözleşmesi görmedim dolayısıyla böyle bir buton tıklamadım. direk sipariş verme sayfasını doldurup gönderdim. siz hatırlıyor musunuz "sözleşmeyi okudum kabul ediyorum" kısmı hangi aşamada karşınıza çıktı sizlerin?
Ben de 3 ay sonra farkettim arkadaşım. Kartımızı iptal ettirdik. Bu insanların yatacak yerleri yok. Ben Allah'a havale ettim ve hakkımı helal etmiyorum.

KİTABIN İÇERİĞİNİ ÇOK MERAK ETTİM YA Bİ ŞEKİLDE YOLLAYABİLİRMİSİNİZ ACABA?YADA BİRAZ İÇERİĞİNDEN BAHSEDERMİSİNİZ?
kitapta kadın ve erkeklerde infertelite çeşitleri yani işte sperm azlığı yok işte kadınların yumurtlama sorunlarından bahsediyor so
KİTABIN İÇERİĞİNİ ÇOK MERAK ETTİM YA Bİ ŞEKİLDE YOLLAYABİLİRMİSİNİZ ACABA?YADA BİRAZ İÇERİĞİNDEN BAHSEDERMİSİNİZ?
içerğinde hepimizin bildiği koular var yumurtlama sorunları erkeğe bağlı sorunlar (sperm sayısının azlığı gibi) beslenme nasıl olmalı (konunun içinde parlak bişey yok) hepsi bu

Kitabı 47 Tl ye alıyosunuz.Kredi kartı bilgilerinizi alıp her ay 47 tl çekmeye devam ediyorlar.Karşınızda muhatap bulamıyosunuz.Mail attığınızda da size gūç bela dönūp siz ūyemizsiniz ūyelik aidatı alıyoruz diyorlar.Hiç bir hizmet almadığız halde sadece kitabın 47tlye karşılık gönderilmesini kkabul ettiğiniz ūyeliğe dair bir şey tıklamadığınız halde bir gūzel dolandırılıyorsunuz.Kredi kartınızı iptal etmeden de kurtulamıyorsunuz.Ayrıca kitapta rezalet.Sağlık bilgisi kitabı gibi fuzuli bilgileri derleyip dolandırıcılık materyali hazırlamışlar.Uzak durun!!!HATICE SARAL ve Kolay hızlı hamilelik kitabını almayın!!!!!

arkadaşlar ne yazıkki bende dolandırıldım:(Allah belalarını versin.daha yeni fark ettim.Her ay çekmişler kredi kartımdan.İptal ettirdim kartımı ama Sonra demesinler sözleşmede var bize her ay ödeme yapmak zorundasınız diye:(Öff yaa napcaz şimdi:(

Valla ne kitap geldi ne internette görebiliyorum sınır oldum ya aklı olan almasın girmesin benden uyarması ben yandım siz yanmayin

arkadaşlar bende sizin gibi kitabı alıp mağdur olanlardanım. siz yine erken farketmişsiniz. ben 9 ay boyunca dolandırıldım. 9 ay boyunca 47 tl çekilmeye devam etti kartımdan. mail attım satış sözleşmesinde bu bilginin yer aldığını söylediler. ama ben herhangi bir satış sözleşmesi görmedim dolayısıyla böyle bir buton tıklamadım. direk sipariş verme sayfasını doldurup gönderdim. siz hatırlıyor musunuz "sözleşmeyi okudum kabul ediyorum" kısmı hangi aşamada karşınıza çıktı sizlerin?[/QUOTE

Bayanlar Merhaba
Nette Hamilelik formülü, kolay ve hızlı hamile kalma yöntemleri diye e-kitap şeklinde bilgi veren araştırmalar yapan Hatice Saral ile ilgili bilgisi olan, kullanan, sonuç alan var mı??

Doğruluk payı nedir acaba???
Acil bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
2 yıldır hamile kalamıyorum :KK50:
MERHABA,bende kitabi almaya calisiyoum buraya uye oldu birkac kisinin cvp okudugumda almama gerek kalmadi bir yildan beri ugrasiyorum birturlu hamile kalamiyorum sen ne yaptin senden yardim alabilirmiyim ?

Back
X