Hamile kalma formülü

ilkay78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
6
0
86
47
İstanbul
Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.

canım slm tebrıkler. allah kucagınada almayı nasıp etsın bende hamıle kalamıyodum bögurtlen köku ıctım 10 gun gunde bir bardak ve o ay hamıle kaldım gercı olumsuzluk yasadım ama okunuyu acmıyorum dedıgın gıbı bögürtlen köku keısnlıkle ve keısnlıkle ise yarıyor inciride duydum onuda sadece yemistim. iyi bak kendine ....

Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.

canım merhaba hayırlısı olur inşallah bişey sormak istiyorum belli bir günü varmı içmek için yani adetin kaçınçı günü falan gibi birde bu böğürtlen kökü ve incirin yapılışını daha net yazarsan sevinirim ölçülü yani umut işte ne yapalımm

sizi tebrik ederim ins saglikla kucaginiza alip buyutursunuz okadar cok ot yedimki bide bunu deneyelim sagol

kızlar böğürtlen kökünü nerden temin ettiniz ögrenebılırmıyım ben bu bitkinin iltihabada ii geldini duymustum ve benımde iltihap sorunum var yardımcı olursanız sevınırım bu arada dilerim bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız

kızlar böğürtlen kökünü nerden temin ettiniz ögrenebılırmıyım ben bu bitkinin iltihabada ii geldini duymustum ve benımde iltihap sorunum var yardımcı olursanız sevınırım bu arada dilerim bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız

valla canım bende bugün aktara bakacağım eğer bulursam haber verir olmazsa sana gönderirim bile yeterki bulayım akşama doğru cevap yazarım sevgiyle kal..

canım benım ya dusunmen yeter tsk ederım ben bayrampasadayım burdakı attarlara sordum ellerınde olmadıgını hata hıc satmadıklarını soledıler sanırım dogadan elde etmemız gereken bısey ama eger bulur ve adresi haber verırsen sevınırım

öncelikle bizimle bu konuyu paylaştığın için çok teşekür ederiim..ALLAH o güzel yavrunu sağlıkla dünaya getirsiin..ALLAH BİZEDE NASİB ETSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ..Bende deniycem mutlaka zaten herşeyi deniyoruz bunuda deniycem:))sende bizim için dua et sağlıcakla kal..

yalnız arkadaşlar anlamadığım bişi var ilaç kullananlarda mı bu kürü içebiliyo.

sonra bişi olmasında ya hiç ilacı içmicez heralde yada ikisi birarada.

Böğürtlen kökü suda kaynatılır. Süzüldükten sonra, elde edilen sıvı, bal ile tatlandırılarak, şurup kıvamına ge*linceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu şuruptan, adet dönemei süresince sabah-akşam bir çay bardağı içilir.

böğürtlen köküyle ilgili bu yazıyo sizde bu şekildemi yaptınız.yoksa başka bi şekli varmı.ne kadar suda?kaç dakika kaynatılıyo?soğuyuncamı süzüyoruz?ne zaman başlanıyo?kaç gün devam ediliyo?

canım benım ya dusunmen yeter tsk ederım ben bayrampasadayım burdakı attarlara sordum ellerınde olmadıgını hata hıc satmadıklarını soledıler sanırım dogadan elde etmemız gereken bısey ama eger bulur ve adresi haber verırsen sevınırım

canım ben bugün gittim buldum ve 10 tl lik aldım çünkü kilosu 70 tl miş aktarcıda bunun yanısıra kuru incir yiyebilirsin dedi ...

tatlim tam olarak nasil yapip ictigini anlatirmisin. kaynama süresi, ne zman icmeye baslaniyo acmi tokmu filan. Bunlari aciklarsan cok iyi olucak.
Birde bu ne ise yariyor acaba iltihab icinmi?

bende incir kuru+yumurta takibi+hayıtla kaldım incir kurunu uyguladım gunasırı yumurta takibi yaptırdım yumis catlasın diede hayıt ictim yumis catlama gunu+2gun daha calıstık cok sukur oldu stres yapmayın arkadaslar ben cok rahattım buay yumurtam gec catladı 20.gunde hayıtı catlayana kadar ictim sonra herseyi kesip allaha bıraktım inciri tek yapanlarda kist olasılıgı var hayıtla yapılmalıki yumurta catlasın yada bogurtlen kokude catlatıcı etkıye sahipmis

arkadaşlar bu böğürtlen kökü tam olarak ne işe yarıyo.. lütfen bilenler bi açıklasın. duyduğumuz herşeye atlıyoruz ama belki hepimize yaramıcak.

bende duydum tavsiye etti bi teyze...suda kaynatıp içecekmişim...çok çok aydalı dedi....4 aydır kökler elimde daha yapmadım....başlayayım bari bende....tavsiye için konuyu açn arkadaşlar tarif yazıp öyle gitseydiniz keşke...geri dönerseniz açıklarsanız çok sevinirim

konuyu açan arkadaşımdan çok özür dilerim...tarifi yazmış zaten...nasıl okuduysam artık...aferin bana...kusura bakmayın...a.s.

merhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyin asılama yaptırdım iki kere tutmadı bu soğan kürünü denedim bundan sonrada inciri denicem. incir kürünü deniyen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim havuçlusunu hiç duymadım lütfen akdaşlar cevap bekliyorumm...... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:: :bende artık istiyorum

bende incir kuru+yumurta takibi+hayıtla kaldım incir kurunu uyguladım gunasırı yumurta takibi yaptırdım yumis catlasın diede hayıt ictim yumis catlama gunu+2gun daha calıstık cok sukur oldu stres yapmayın arkadaslar ben cok rahattım buay yumurtam gec catladı 20.gunde hayıtı catlayana kadar ictim sonra herseyi kesip allaha bıraktım inciri tek yapanlarda kist olasılıgı var hayıtla yapılmalıki yumurta catlasın yada bogurtlen kokude catlatıcı etkıye sahipmis
arkadaşım hayıtla ne demek bana yardımcı olursan sevinirim

..............................................................................................................................................................................................................................................................

Back
X