Hamile kalma formülü

çok sevindim tam olarak nasıl yaptın yazabilirmisin Allah hayırlı evlat versin hangi günlerde içtin falan bende 4 senelik evliyim olmadı:1closedeyes::1closedeyes:

hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür topiginin ilk sayfasinda yaziyor canim bal polen kürü, oraya gel:)

Bnde pko var ve adetim duzensiz hayit bitkisi ictim 2 gun ictim dun adet grdm 1.senelik evliyim cocuk istiyorum ne yapicam

Canım merhaba ,biraz geç döndüm kusura bakma.Küere başalamak için ben adet bitiminde içmiştim.
Ölçülere gelince , 1 bardak suya 2 parça böğürtlen kökü 1 tatlı kaşığı bal atıp 7- 8 dakika kaynatıp ılık içebilirsin .bu sabah aksam toplam 21 gün sürekli aksatmadan yap.Bununla beraber 2.5 bardak suya 4-5 kuru incir 7-8 dakika kaynattıktan sonra içine yarım havuç doğrayıp onunla soğutup içilecek.Bu karışımı gün içinde 1 kere yapıp içebilirsin 21 gün.Ben ikisinede beraber başlamıştım.Şifa olur inşallah.Güzel haberlerinin bekliyorum.Sevgiler.....
Merhaba böğürtlen kökünü soracaktım size nasıl yaptınız benim adet geceli 20 gun oldu acaba yapsam bı sıkıntı olur mu yumurtlama testı yapmadım çaksır kökü suyu da ıcıyorum ama gebelik oluşması için yumurtlamadan sonra ıcılmesınde sakınca varmı acaba

Back
X