Hamile kalma ihtimali

Ruhumodun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
8
6
1
33
Arkadaslar merhaba. Bu başlığı başka bir yerde de açtım ama yanlış yere açtığım için doğru yerin burası olduğunu yeni anladım. 27 yaşında bir kadınım. Regl tarihlerim oldukça düzenidir. Geçen ay başıma bir kaza geldi. Erkek arkadaşımla prezervatif yoluyla korunuyoruz. Fakat ilişki sırasında bir yırtılma meydana gelmiş. Bunu fark ettikten ortalama 4 saat falan hemen ella kullandım. İlişki zamanı reglim bittikten 3 gün sonra idi. Bu ayın 11'inde regl olmayı bekliyorum ama ben içim rahat etsin diye bir test aldım. Dün testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra days comfort isimli testi aldım ve 2 saat sonra onu yaptım o ise negatif çıktı. İki farklı test kullandım yani. Acaba testleri erken mi yaptım? Regl belirtilerim var gibi hissediyorum; göğüs ağrısı gibi ama yine de kafam oldukça karıştı.

Bebek sahibi olmayı düşünmüyorum. Bulunduğum şehirde kan testi yaptırma ihtimalim yok. Yüksek lisans eğitimim için küçük bir şehirde bulunuyorum. Eğer hamile kaldıysam önümüzdeki ay başka bir şehire olan ziyaretimde kürtaj olacağım. Hamileliğin 8.haftasi olacak bu tarihler. Biliyorum birçok kadın anne olmaya çalışıyor ama ben henüz buna hazır değilim. Aldığım tüm tedbirlere rağmen hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu biliyorum ama yine de testlerden dolayı kafam karıştı. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)

Kan testi sağlık ocaklarında da yapılıyor her yerde bir sağlık ocağı vardır muhakkak gidin yaptırın içiniz rahat etsin

Back
X