hamile kalma korkusu :(

Hap + pre. Nasıl kaldınız merak ettim yazar mısınız :KK53:
Konu sahibi pre. Le kaldiysan herseyle kalırsın hap kullanırken misal antibiyotik kullansan etkisi öluyor
Hapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsam 😂 yumurtlama bozuklugu vardı zaten bende o da bu 1hafta ıcemedıgım zamana gelmıs🤪 sıcak sıcak yumurtlamısım ıkı rafadanı 😂😂

Ohoo naptın yaa 3 ay çok çok az bi süre bekle hele kalırsın Allahın izniyle öyle hissediyorum
Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)
Konuyu da mahvettik böylece, başlık altında kendi derdimi anlatıyorum. :D

Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)
Konuyu da mahvettik böylece, başlık altında kendi derdimi anlatıyorum. :KK70:
Kısmet canım olur inşallah dert etme bi sorununuz yoksa rahat ol :)
Bizim maalesef erkek infertilitesi, konu sahibi kusura bakma konunu işgal ettk :D

Ben 4 aydır korunmuyorum tık yok böyle her şeye rağmen hamile kalanlara imreniyorum 😬

Ben 4 aydır korunmuyorum tık yok böyle her şeye rağmen hamile kalanlara imreniyorum 😬
Yahu 4 ay ne kiiii ben 4 aylık evliyken olur nasılsa diyodum çevremde bazıları ya hemen gebe kalırdı yada 8 9 ay sonra benim 15 ay oldu hala tık yok :KK70: bende imreniyorum hemen hamile kalanlara

Bacım sen de bendensin, korunmak için tek yol sevişmemek.
Kazara 2 kere hamile kalınca insan, içinden miçinden gelmiyor.
Her o yola girince ister istemez itiyorsun, soğuyorsun.
Yalnız değilsin😂
bende sevismemek çaresini buldum kendi capimca ama herif söylenmeye başladı

Bilindik ve güvenli markaları tercih edin bence.5-10 tl daha pahalıdır belki ama hiç olmazsa bu tarz durumlarda kalmazsınız 🤔 yani hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor evet ama sizinki epey ilginçmiş.Tam firmaya dava açmalık 🤯

Bilindik ve güvenli markaları tercih edin bence.5-10 tl daha pahalıdır belki ama hiç olmazsa bu tarz durumlarda kalmazsınız 🤔 yani hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor evet ama sizinki epey ilginçmiş.Tam firmaya dava açmalık 🤯
canim sağlık Bakanlığı'nın prezervatiflerini kullanıyoruz hastaneden veriyorlar ..daha ne kadar kime guvenebilirdik ki :d

Back
X