- Konu Sahibi alonedark18
Üç ay mı, benim 15 ay :)Aynen, üç ay oldu ya, biri de denk gelmez mi? Gelmedi :))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç ay mı, benim 15 ay :)Aynen, üç ay oldu ya, biri de denk gelmez mi? Gelmedi :))))))))
Hap + pre. Nasıl kaldınız merak ettim yazar mısınızSpiralle, hapla kalmanız cok normal. Hatta cok sanslıysanız hap + prezervatifle de kalabılırsınız benım gibi![]()
Evleneli 6 ay olacak daha :)Üç ay mı, benim 15 ay :)
Ohoo naptın yaa 3 ay çok çok az bi süre bekle hele kalırsın Allahın izniyle öyle hissediyorumEvleneli 6 ay olacak daha :)
Bu kararı vermede geç kaldığım için özür dilerim.![]()
Hapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsamHap + pre. Nasıl kaldınız merak ettim yazar mısınız
Konu sahibi pre. Le kaldiysan herseyle kalırsın hap kullanırken misal antibiyotik kullansan etkisi öluyor
Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)Ohoo naptın yaa 3 ay çok çok az bi süre bekle hele kalırsın Allahın izniyle öyle hissediyorum
Kısmet canım olur inşallah dert etme bi sorununuz yoksa rahat ol :)Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)
Konuyu da mahvettik böylece, başlık altında kendi derdimi anlatıyorum.![]()
Hem de ne işgal, bir çaylarımız eksik.Kısmet canım olur inşallah dert etme bi sorununuz yoksa rahat ol :)
Bizim maalesef erkek infertilitesi, konu sahibi kusura bakma konunu işgal ettk![]()
Ayy kuzum igne yaptirma bi yakinim yaptirdi inan suan 1 cocukdan sonra cok urasiyo ama daha cocugu olmuyo hic bi sorunu yokken ilk cocuguda gayet normal olduDogumdan sonra bende aylik igneyi daniscam doktoruma siz de arastirin isterseniz
siz hap artı prezervatif le mi kaldinizSpiralle, hapla kalmanız cok normal. Hatta cok sanslıysanız hap + prezervatifle de kalabılırsınız benım gibi![]()
Yahu 4 ay ne kiiii ben 4 aylık evliyken olur nasılsa diyodum çevremde bazıları ya hemen gebe kalırdı yada 8 9 ay sonra benim 15 ay oldu hala tık yokBen 4 aydır korunmuyorum tık yok böyle her şeye rağmen hamile kalanlara imreniyorum![]()
bende sevismemek çaresini buldum kendi capimca ama herif söylenmeye başladıBacım sen de bendensin, korunmak için tek yol sevişmemek.
Kazara 2 kere hamile kalınca insan, içinden miçinden gelmiyor.
Her o yola girince ister istemez itiyorsun, soğuyorsun.
Yalnız değilsin![]()
bende o yum işte ...adamı gorunce gece hortlak gormuse dönüyorum uzak duralım lütfen olmuyor böyle demeye basladimEvet hemde ıkız![]()
canim sağlık Bakanlığı'nın prezervatiflerini kullanıyoruz hastaneden veriyorlar ..daha ne kadar kime guvenebilirdik ki :dBilindik ve güvenli markaları tercih edin bence.5-10 tl daha pahalıdır belki ama hiç olmazsa bu tarz durumlarda kalmazsınızyani hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor evet ama sizinki epey ilginçmiş.Tam firmaya dava açmalık
![]()
ozaman çok büyük geçmiş olsunEvet hemde ıkız![]()
aslında hapı sevmiştim faydası bile oldu adet düzensizliğine ...ama bu sefer ömür boyu kprunmam lazım...senelerce vücuda hergun kimyasal almak nekadar sağlıklı olurkihaplar okadar sikintili degil bence okadar kisi kullaniyor, en iyisini arastirin