hamile kalma korkusu :(

iki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...:(
Ah keske bende hamıleyim dıye konu acabılsem. Nasip....

evet o zaman cok bilgim de yoktu acikcasi,
hani yontem tam olarak nedir falan diye,
doktorumla konustum sonrasinda da ,
artik yeni yontemle yaktiklarini ve kazara hamile kalma oranini sifirladiklarini soyledi.
Benim dogum esnasinda oldugu icin ayrica operasyon olmadi, o yuzden herhangi bir ayrica sikinti yasamadim.
Psikolojikman inanilmaz rahatim :KK49:

sizde ise ayrica operasyon gerekecek, bence degmez,
esiniz dusunsun, onlarin cok daha kolay oluyor diye okumustum.
siz adet goruyormusunuz peki yunurtalarla alakası varmı bu yakma bağlatma işleminin
keşke eşimi kisirlastirsam biseler kullansa ama asla götüremem onu hastaneye uğraşamam onla keşke gitse

siz adet goruyormusunuz peki yunurtalarla alakası varmı bu yakma bağlatma işleminin
keşke eşimi kisirlastirsam biseler kullansa ama asla götüremem onu hastaneye uğraşamam onla keşke gitse

yumurtalarla yumurtalikla, rahimle falan hic alakasi yok.
regl oluyorum.

hatta guzel bir resim buldum buyurun burada: (3 yontem varmis : benimki yakilarak yapildi)
tup-baglatma-yontemi.png

ayrintili link de surada: Tüp Bağlatma Ameliyatı Nedir? - Prof.Dr. Bülent Tıraş

3 çocuğuma da bile isteye hamile kaldım. Her zaman korunma yöntemi sayılmaz ama geri çekilme ile eşim korundu. Kazayla hiç hamile kalmadım. Korunmayı bırakır bırakmaz da hamile kaldım ilk ay. 3.bebeğimi doğurduktan sonra bende de öyle bir korku oluştu. Öncesinde kalmadım ama kazayla hamile kalırsam çok zorlanırım istemiyorum diye korkuyorum. Tek spiral taktırabilirim,diğerleri sağlık nedeniyle yasak. Onu da eşim taktırırsan da çıkartırsın sen pimpiriklisin diyor. Korunma konusunda kendinden emin. Ama öyle hamile kalanları duydukça da korkuyorum 👀
İnşallah hamile kalmam. Allah isteyenlere versin

Back
X