Hamile kalma korkusu

Ayse Gelir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
13
-11
1
24
Arkadaşlar selam erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve vajinama hiç bir şekilde penis girmedi yada sürtmedi ve vajinamin içine ve üstüne boşalmak olmadı sadece kaşık tarafına boşaldi vajina ile arasında baya vardi boşalmış olan yerin hamile kalmam degilmi korkuyorum derin geçme felan olmaz degilmi ?

Arkadaşlar selam erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve vajinama hiç bir şekilde penis girmedi yada sürtmedi ve vajinamin içine ve üstüne boşalmak olmadı sadece kaşık tarafına boşaldi vajina ile arasında baya vardi boşalmış olan yerin hamile kalmam degilmi korkuyorum derin geçme felan olmaz degilmi ?
Kesin hamilesin hayırlı olsunn

Nasıl yani? Kasıktan deri emilimi yoluyla gebe kalır mıyım diye mi soruyorsunuz :KK57:

Ama vajinaya girmedi sürtünme olmadı boşandıktan sonra hemen pecete ve ıslak mendille temizledik yani sperm vajina hiç bir şekilde girmedi

Benim alanım bu. Ben harita kadastro okudum.Vajinaya 10 cm yakına kadar boşalırsa hamile kalınmaz. Ama 9 cm dersen sınır ihlali sebebiyle hamilelik oluşur.

Son düzenleme:
Olmaz diye düşünüyorum çok korkuyorum hamile kalmam degilmi
Vajinaya temas yoksa boşalmayı kastetmiyorum penis hiç girmediyse yani gebelik gerçekleşmez. Penetrasyon varsa zevk suyu yoluyla gebelik oluşabilir. Az da olsa sperm içerdiği söylenir çünkü.
Bugün insaflı günümdeyim ciddi yazıyorum hadi yine iyisin.

Benim alanım bu. Ben ben harita kadastro okudum.Vajinaya 10 cm yakına kadar boşalırsa hamile kalınmaz. Ama 9 cm dersen sınır ihlali sebebiyle hamilelik oluşur.
Karın bölgesine yakındı boşandığı yer dedigim gibi hiç bir şekilde vajina sperm girmedi yada üstüne boşalma olmadi

Vajinaya temas yoksa boşalmayı kastetmiyorum penis hiç girmediyse yani gebelik gerçekleşmez. Penetrasyon varsa zevk suyu yoluyla gebelik oluşabilir. Az da olsa sperm içerdiği söylenir çünkü.
Bugün insaflı günümdeyim ciddi yazıyorum hadi yine iyisin.
Hiç zevk suyu degmedi vajinaya hiç bir şekilde sıvı olan birsey deymedi

Canım simdiden geçmiş olsun sanrm hamile kalacaksn cilt emilimiyle yumurtlama döllenmiş olabilir 🥺 ne yazık ki keşke daha dikkatli olsaydın 🥴

Canım simdiden geçmiş olsun sanrm hamile kalacaksn cilt emilimiyle yumurtlama döllenmiş olabilir 🥺 ne yazık ki keşke daha dikkatli olsaydın 🥴
Abla ama vajinaya degmedi sperm hiç bir şekilde spermi pecete ile sildim direk ıslak mendille sildim peçeteyi şu ile ıslatıp sildim ne yapayım ertesi gün hapimı kullanıyim??

Abla ama vajinaya degmedi sperm hiç bir şekilde spermi pecete ile sildim direk ıslak mendille sildim peçeteyi şu ile ıslatıp sildim ne yapayım ertesi gün hapimı kullanıyim??
Ne yap biliyormusun bir oku öğren git bı aile hekiminden çocuk nasıl olur sağlıklı ilişki nasıl olur gebelik olmaması için neler yapılır nasıl korunulur bir öğren. Ya senin gibi gençlerden utanyorum ya biz telefonu liseden çıkınca elimize aldık sizin herşey elinizin altında olduğu halde bu cahillik ne ya. Kafana akıl koy akıl yapacak olduğun o. Madem illa o naneyi yiceksin doğum kontrol hapı başla kullanmaya prezervatif denen bı icat var onu kullanın bir de yetmez sizin 2-3 yöntemle korunmanz lazım. Ürememeniz için aman aman.

Back
X