Hamile kalma riski

dandiktavsan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
161
297
18
35
Herkese merhaba. Guzel bir hafta sonu dilerim.

Kizlar , daha onceki konumu biliyorsunuz. Ben sözlümden ayrildim gecen hafta. 3 hafta kadar once birlikte olduk. Lutfen yargilamayin. Sadece onerilerinize ihtiyacim var.

Birlikte olurken, israr etmeme ragmen prezarvatif kullanmadi. Birsey olmaz dedi. Kendisi icime bosalmamisti. Aniden geri cekiyordu kendini.

Hamile kalma riskim var mi ? En son ne zaman regl oldugumu da hatirlamiyorum. Not aldigim kagidi kaybettim.

Kesinlikle barisma ihtimalimiz yok. Ailem bilmiyorum beni ne yapar hamile kalirsam? Bir cahillik yaptim.

Uyuyamiyorum. Mide bulantim v.s yok.

Mide bulantısı baş dönmesi filan filmlerdeki belirtiler canım benim hiç midem bulanması hamileyken buraya yazicana test yaptir biz nereden bilelim bu arada geri çekilme bir korunma yöntemi degil

Kizima bu yontemle hamile kaldim ve doktorumun soyledigini aynen yaziyorum sana ;geri cekme korunma yontemi degildir.boyle bir korunma yolu yok .bu sekilde gebe kalma ihtimali %70 dir.kizim buyudu masallah ama banada ders oldu bu yontemi bi daha asla kullanmam

Ben test yaptiracagim diyorum, benden hamile kalma ihtimalin yok icine bosalmadim diyor delirecegim

Ben test yaptiracagim diyorum, benden hamile kalma ihtimalin yok icine bosalmadim diyor delirecegim
öküzün önde gideniymiş kusura bakmayın... Terbiyesiz... Birde alttan alttan namusunuza laf ediyor... Umarım hamile değilsinizdir ama eğer hamileyseniz bal gibi çocuğun ondan olduğunu kabul ettirirler adama... Bu arada geri çekilme diye bı yontem yok insanlar çift taraflı korunup hamile kalabiliyorlar böyle geri çekildi hamilelik ihtimali olmaz diye bı saçmalık yok...

Canım geri cekilme yaptıysa düsük bir ihtimaldir, ama düşükte olsa ihtimal işte.. sen test yap için rahat olsun, gidip niye hemen söylüyorsunki sözlüne? Daha fol yok yumurta yok

Benden hamile kalma olasılığın yok ne demek ya? Onun dişlerini ağzına verseydin keşke!
İhtimal var en iyi sonuç test yaptırmak.
Geri çekilmeyle korunmayın lütfen prezervatifle bile hamile kalınabiliyor her zaman bir risk vardır.

Bu karaktersizden karaktersiz olması dışında ayrılık sebebiniz nedir?
Nasıl güvendin hiç mi pot kırmadı karaktersizliği hakkında

Öfke sorunu vardı. Bir de kendisi akademisyen ve egosu çok yüksek. Biz nikah tarihi bile almıştık. Aşırı uzgunum deli gibi korkuyorum uyuyamiyorum

Canım geri cekilme yaptıysa düsük bir ihtimaldir, ama düşükte olsa ihtimal işte.. sen test yap için rahat olsun, gidip niye hemen söylüyorsunki sözlüne? Daha fol yok yumurta yok

Panik yaptım. Deli gibi korkuyorum. En kisa sürede kan testi yaptırmam lazım ama ailemin haberi olmadan üstelik ne zaman yaptıracağım bilmiyorum çünkü yeni işe girdim ve acayip yoğun izin vermezler

yani diyo ki hamile olsan da kabul etmicem çocuğu
Felaket durumdayim.
Kafam karmakarışık .
Hamileysem sonucu bildir bir çözüm bulurum diyor.
Ona deli gibi aşıktım ikimiz de evlenip çocuk sahibi olmak istiyorduk.

Senin hamile kalman olanaksız diyip duruyor

Ölmek istiyorum

Back
X