Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Panik yaptım. Deli gibi korkuyorum. En kisa sürede kan testi yaptırmam lazım ama ailemin haberi olmadan üstelik ne zaman yaptıracağım bilmiyorum çünkü yeni işe girdim ve acayip yoğun izin vermezler
İğrenç mahluk!
3 hafta yeterli bir süre bence. Mutlaka bir test al.
Ayrıca gebelik olmasa da HIV testi yaptır. Bütün devlet hastaneleri ücretsiz yapıyorlar. Kan veriyorsun, birkaç saat sonra alıyorsun.
Çünkü adam hem kondom kullanmıyor , hem şerefsiz.
Başka başka kadınlardan hastalık kapmış olabilir. Benim bir arkadaşım bu şekilde hastalık kapmışti. Sakin sakin ihmal etme
Cünkü geri cekilme yöntemiyle hamile kalman biraz zor, e birde her ayın belli günleri yumurtlama dönemi ona denk gelmesi biraz zor. İhtimaller düşük diye. Regl olmassın hamile kalırken bu imkansız. Sadece yerleşme kanaması yaşayabilirsin oda adet gibi olmaz.Adet kanamasıyla farklarını googledan ac oku
Cünkü geri cekilme yöntemiyle hamile kalman biraz zor, e birde her ayın belli günleri yumurtlama dönemi ona denk gelmesi biraz zor. İhtimaller düşük diye. Regl olmassın hamile kalırken bu imkansız. Sadece yerleşme kanaması yaşayabilirsin oda adet gibi olmaz.Adet kanamasıyla farklarını googledan ac oku
Kırıcı davrandiysam kusura bakmayın çok bunaldım ve üzgünüm gerçekten
Ben hayatım boyunca evlenmeden ilişki yaşayan insanlara tiksinerek baktım. Eski sözlüme oylesine aşık oldum ki iradesizce ve ahlaksızca ona kendimi teslim ettim.
K.K da olmasa kiminle dertlesebilirim bilmiyorum.
Kan testini yaptıracağım. Yalnız eğer sonuç pozitif çıkarsa sağlık kayıtları sisteme geçiyormuş. Babam öğrenebilir kendisi zeki ve meraklı bir adamdır.
Facia çıkar evde ...
Davranislarin sonuçları vardır. Ölene dek mutlu olacagima inanmıyorum sadece ölmek istiyorum