Hamile kalma sureci

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
merhaba hanimlar ben kendimden bahsedim 3 senedir cocuk istiyorum yurt dışında yasiyorum burda 3-4 doktora gittim tum gerekli testler yapildi ve bi sorun yok dediler.
Ayni zaman turkiyedede 2 doktora gittim ilk doktor yumurtalik tembelliği varmiş dedi ikinciside sorun yok diyip gobekten catlama ignesi yapti oda tutmadi ve dedi neden olmadi diye o bile sasirdi sorun olmadigi halde neyse anlatmak istediyim cok yoruldum sizinde sorununuz olmadığını halde ne zaman hamile olduğunuz ogrendiniz ve her hangi bi tedavi uyguladiniz mi .
kusura bakmayin uzun oldu sadece merak ettim kaç sene sonra mucizenize kavuştunuz

merhaba hanimlar ben kendimden bahsedim 3 senedir cocuk istiyorum yurt dışında yasiyorum burda 3-4 doktora gittim tum gerekli testler yapildi ve bi sorun yok dediler.
Ayni zaman turkiyedede 2 doktora gittim ilk doktor yumurtalik tembelliği varmiş dedi ikinciside sorun yok diyip gobekten catlama ignesi yapti oda tutmadi ve dedi neden olmadi diye o bile sasirdi sorun olmadigi halde neyse anlatmak istediyim cok yoruldum sizinde sorununuz olmadığını halde ne zaman hamile olduğunuz ogrendiniz ve her hangi bi tedavi uyguladiniz mi .
kusura bakmayin uzun oldu sadece merak ettim kaç sene sonra mucizenize kavuştunuz
merhaba, bende senden daha detaylı aşamalardan geçtim. eşim ve bende sorun olmadığı halde hamile kalamadım. Tüp bebek yaptırdık son çare. ve şuanda 40 günlük bebeğim var. bence bekleyerek kendini yıpratma ve tüp bebek yaptır derim. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

merhaba, bende senden daha detaylı aşamalardan geçtim. eşim ve bende sorun olmadığı halde hamile kalamadım. Tüp bebek yaptırdık son çare. ve şuanda 40 günlük bebeğim var. bence bekleyerek kendini yıpratma ve tüp bebek yaptır derim. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Oncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler doktorlar mi onerdi son care olarak siz mi bu karari aldınız ben biraz korkuyorum tup bebek yspmaktan surec zorluymuş bunu 4 buçuk 5 seneyi bulunca yaparim en kotu hitimal

Tup yap bekleme demek kolayda o aşamada zorki. Istedigin seyirde gitmeyebilirde olumsuz sonuclanabilirde herkrs hazir olamayabiliyor buna.cok da guzel tavsiye edilir birsey degil şartlar psikolojik ugraslar vs maddi manevi gerekler. Sebebsiz denilip bi suru negatif deneyimler var. Doktorunu da bulman cok onemli.ticari amacli merkezde cok

Ne yapicami sasirdim gercekten ama tup bebek yapmamak konusunda kararliyim o surece henüz hazır değilim korkuyorum

Ya bide destek al yapmadan once herseyin başi moral mutlaka hazirlan buna. Bende bole birseye hazir degilim herseyde adimlarim eksik. Kafa olmazsa hicbirsey olmuyor bu kafayi tamir etmek lazim once baska caresi yok

Merhabalar arkadaslar bende 5 senelik evliyim çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor benimde eşiminde ikinci evliligimiz ikimizinde ilk eşlerimizden 1 taneden çocugumuz var ama çocuklarimiz bizimle degil, yurt dışı, yurt ici çok fazla doktora gittim herşey normal diyor ama bir türlü haamile kalamiyorum

Ben de aynı durumdayım bir oğlum var 8 yaşında 2. Evliliğimi yaptım bir sorunumuz olmadığı halde 2 yıldır çocuğumuz olmadı tüp bebek için doktora gittik yazık paranız sorununuz yok önce çatlatma iğnesi deneyelim dedi bu ay vuruldum bekliyorum inşaAllah olur yoksa aşılama yapacak en son çare tüp bebek inşaAllah gerek kalmadan gelir bebeğimiz

ArkDaşlar soğan suyunu mutlaka yapın bal çörek otu tarçın kürünü uygulayın ovu testleriyle yumurtlama günlerini si takip edip o günleri değerlendirin tabi en önemlisi bol bol dua edin vakti zamanı var herşey nasip Rabbim bu mübarek günde hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklaşmayı nasip etsin hayırlı kandille

• Beğen
Reactions: H M
Benim sana soruların şöyle
1.incir kürü denedin mi?
2.adetten sonraki 10.gün özellikle ilişkiye girdin mi
3 hemen banyo yapıyor musun
4 ayaklarını tavana dikiyor musun?
5 hemen çişini yapıyor musun
6 çörek otu balı denedin mi?
Ben bunlara inanıyorum

Benim sana soruların şöyle
1.incir kürü denedin mi?
2.adetten sonraki 10.gün özellikle ilişkiye girdin mi
3 hemen banyo yapıyor musun
4 ayaklarını tavana dikiyor musun?
5 hemen çişini yapıyor musun
6 çörek otu balı denedin mi?
Ben bunlara inanıyorum
Ben mi

Merhabalar incir kürü nasil kulanilir hic denemedim ben bilgi verirseniz sevinirim. Adetten sonura 10 tabi ileşkiye girdim, hemen banyo yapmiyorum yarim saat kadar ayaklarimdi yukari tavana dogru yatiyorum,hemen çişede kalkmiyorum bal çörek otu denedim haala denemekteyim son 8 aydırda doktorun dedigi günleri ileşkiye giriyorum hatta bir ayda 3 kere gidiyorum doktoruma yumrtaliklarim buyuyormu bakarmisiniz ultrasonda diye neredeyse benden bikacak duruma geldi doktorum, takintili hale geldim rahim filmi cektirdim butun testleri yaptirdim hersey normal diyor ama bir turlu hamile kalamiyorum.Stres yapmayacaksin diyor yurtdisina gittik tatile isten uzak kalalim diye 8 ay boyunca yurtdisinda kaldik ama bildiginiz üzre hamile kalamiyorum

eşinde gitti mi doktora bizimde ne eşimde ne bende sorun yoktu doktorlar psikolojik rahat olun diip durdular aylar geçtikçe biz daha çok gerildik sürekli neden olmuo dedik ben doktorun gerek yok demesine rağmen 2 kere klomen çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı ilişkiler desen bi bıkkınlık içinde her ay hem bi ümit hem de geçen aylardan farklı ne olcak ki pozitif çıksın test die peşin hükümlülük sonunda ben rahim filmi çektirmeye karar verdim o ay yumurtlamadan 1 2 gün önce bi ilişki olmuştu sonra olmadı ateş ölçme yöntemiyle yumurtlamayı takip ediyodum o ay eşimde bende beklentisizdik rahim filmine gidicem ya aklımızda hiç bebek yok adet gelsin die bekledim ama içime de her ay ki ümit düştü adetten bigün önce test yaptım pozitif :) şimdi sıpam 54 günlük Allah her isteyene nasio etsin sağlıkla
yani demem o ki eğer sende ve eşinde de bi problem yoksa işin psikolpjik kısmına bakmak gerek rahat olmak gerek

eşinde gitti mi doktora bizimde ne eşimde ne bende sorun yoktu doktorlar psikolojik rahat olun diip durdular aylar geçtikçe biz daha çok gerildik sürekli neden olmuo dedik ben doktorun gerek yok demesine rağmen 2 kere klomen çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı ilişkiler desen bi bıkkınlık içinde her ay hem bi ümit hem de geçen aylardan farklı ne olcak ki pozitif çıksın test die peşin hükümlülük sonunda ben rahim filmi çektirmeye karar verdim o ay yumurtlamadan 1 2 gün önce bi ilişki olmuştu sonra olmadı ateş ölçme yöntemiyle yumurtlamayı takip ediyodum o ay eşimde bende beklentisizdik rahim filmine gidicem ya aklımızda hiç bebek yok adet gelsin die bekledim ama içime de her ay ki ümit düştü adetten bigün önce test yaptım pozitif :) şimdi sıpam 54 günlük Allah her isteyene nasio etsin sağlıkla
yani demem o ki eğer sende ve eşinde de bi problem yoksa işin psikolpjik kısmına bakmak gerek rahat olmak gerek
Esimde ve bende sorun yok cok sukur psikolojik olabilir dediyin gibi streste cunku her an aklinda ama akilda olmadigi zaman da olmuyor dediyin gibi bi bıkkınlık geldi artik bazi ayla hiç ugrasmiyorum bile ama yine de olmuyo sık da yapılsa az da yapılsa olmuyo kusura bakma bunu aciklim dedim cunku bu konuda fikrinizi almak isterim cunku bazen düşünüyorum az yapmaktan mi ama cok olan gunlerde oldu yine olmadi bazen sebeb bu mu olabilir diye düşünmüştüm ama sanirsam degil .
Bu arada allah bagişlasin darisi insallah butun istiyenlere

Esimde ve bende sorun yok cok sukur psikolojik olabilir dediyin gibi streste cunku her an aklinda ama akilda olmadigi zaman da olmuyor dediyin gibi bi bıkkınlık geldi artik bazi ayla hiç ugrasmiyorum bile ama yine de olmuyo sık da yapılsa az da yapılsa olmuyo kusura bakma bunu aciklim dedim cunku bu konuda fikrinizi almak isterim cunku bazen düşünüyorum az yapmaktan mi ama cok olan gunlerde oldu yine olmadi bazen sebeb bu mu olabilir diye düşünmüştüm ama sanirsam degil .
Bu arada allah bagişlasin darisi insallah butun istiyenlere
amin
yumurtlama günlerini takip ediyosan o günlere yoğunluk vermelisin tabi ama bnde neler yapmıştım ayakları dikiodum hemen kalkmıodum fln ama hamile kaldığım ay hemen kalkmıştm mesela kısmet birazda herşeyin vakti var sanırım hayırlı tez zamanda sağlıkla size de nasip olsun

canım öncelikle Türkiye den selamlar
inşallah bebeğine tez vakitte kavusursun
eger tıbbi bir sorun yok ise cogunlukla gazlaca düşünüp dert edip kafaya taktıgımızdan oluyor
ben genelde şöyle hikayeler dinlerim
-aman dedim olursa olur akışına bıraktım oldu :)

psikoloji çok önemli
rahat ol

Merhabalar incir kürü nasil kulanilir hic denemedim ben bilgi verirseniz sevinirim. Adetten sonura 10 tabi ileşkiye girdim, hemen banyo yapmiyorum yarim saat kadar ayaklarimdi yukari tavana dogru yatiyorum,hemen çişede kalkmiyorum bal çörek otu denedim haala denemekteyim son 8 aydırda doktorun dedigi günleri ileşkiye giriyorum hatta bir ayda 3 kere gidiyorum doktoruma yumrtaliklarim buyuyormu bakarmisiniz ultrasonda diye neredeyse benden bikacak duruma geldi doktorum, takintili hale geldim rahim filmi cektirdim butun testleri yaptirdim hersey normal diyor ama bir turlu hamile kalamiyorum.Stres yapmayacaksin diyor yurtdisina gittik tatile isten uzak kalalim diye 8 ay boyunca yurtdisinda kaldik ama bildiginiz üzre hamile kalamiyorum
Sen bir de şu incir kürünü dene benim bildiğim şu şekilde
3 4 tane inciri bölüp 1 bardak hazır suya(çeşme suyu olmaz) koyup 7 dk kaynatıyorsun bunu her gün sen içiyorsun , yine 3 4 tane keçiboynuzunu 2ye 3 e bölüp 1 bardak suya koyup 7 dk kaynatıyorsun bunu da eşin içiyor
Bunun dışında havuçlu tarifler var, ibrahim saraçoğlunun tarifleri var
Dene derim bunu da

Back
X