- 20 Mayıs 2023
- 492
- 112
- 33
- 28
Aldım aldım yarınki de hazır göndereyim sanadayaptım 5 dk bekleyip bakacam şimdi bakamıyorum da korkudan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım aldım yarınki de hazır göndereyim sanadayaptım 5 dk bekleyip bakacam şimdi bakamıyorum da korkudan
![]()
Koş koş bacım bak biiiSenin allah cezanı shshshshs 2 dene alaydın bari birinide yarın sabah yapardık shshsh 1 tane de bana al sjshshsh
Aşkım silik var sanki lenKoş koş bacım bak biii
Silik şekilde var kuzum da buraya atınca kalite düşüyor ya gözükmüyor gibi siyahlattim fotoyu ama atamıyorum suan gözükmüyorKapağı açık olanda var he. Sen görüyon mu? Diğerleri de kapalı hali mi?
Aşkım kapak açık olan resimde ben görüyorum hatta emin olmak için bi kaç kez baktım. Ve var. Markası ne bunun?Silik şekilde var kuzum da buraya atınca kalite düşüyor ya gözükmüyor gibi siyahlattim fotoyu ama atamıyorum suan gözükmüyor
Aşkım bu yabancı marka ben yurtdisindayim ya buranın markası düşük yaptığımda da bunla öğrenmiştim VITALIO diye birseyAşkım kapak açık olan resimde ben görüyorum hatta emin olmak için bi kaç kez baktım. Ve var. Markası ne bunun?
Aşkım açık olanda silik görünüyor sen daha net görüyorsundur netliği baya gitmiş ayy yarın yine tekrarlaaaSilik şekilde var kuzum da buraya atınca kalite düşüyor ya gözükmüyor gibi siyahlattim fotoyu ama atamıyorum suan gözükmüyor
Aşkım açık olanda silik görünüyor sen daha net görüyorsundur netliği baya gitmiş ayy yarın yine tekrarlaaa![]()
Heee sen daha net görüyosundurAşkım bu yabancı marka ben yurtdisindayim ya buranın markası düşük yaptığımda da bunla öğrenmiştim VITALIO diye birsey
Heh oldu bacım net görüyorum ama suanlik hemen inanmayim sonra çıkmaz neyim sabah değilde iki gün sonramı yapsam yaHeee sen daha net görüyosunduryarın sabah bi daha yapalım sjshsh
Sen napıyosun güzellikk nasıl gidiyoorrHeee sen daha net görüyosunduryarın sabah bi daha yapalım sjshsh
Ayy inşallah kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor bebisle aranızAyy bunda baya belli kıızzz var İnşallahh bebiişşş![]()
Canım çizgi gözüküyor inşallah bebişin seninledirYok yine atıyorum olmuyorEki Görüntüle 3673709
Haber ver mutlaka tekrarlayıncaaAyy inşallah kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor bebisle aranız![]()