- 1 Ocak 2025
- 1.312
- 364
- 38
- 27
Ciddi mi yaaKızlar böyle konuşmak yasak diye biliyorum ceza alıyorsunuz konunuzu takip ediyorum ceza alıp gitmenizi hiç istemem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi mi yaaKızlar böyle konuşmak yasak diye biliyorum ceza alıyorsunuz konunuzu takip ediyorum ceza alıp gitmenizi hiç istemem![]()
Ayy aman aman maasallah kız bak bebisin ben buradayım diyor insallahhhhh insallahhh aminnnKızlar bebetime akşam 21:45
Bacım bacımmm Azdaha banlaniyordujCiddi mi yaaay teşekkür ederimm bende gitmeyi hiç istememm
Ayy vallahi öyle oluyorduukk bacıımmBacım bacımmm Azdaha banlaniyorduj![]()
Teşekkürler canım kapatik konuyu grup murup yokKızlar böyle konuşmak yasak diye biliyorum ceza alıyorsunuz konunuzu takip ediyorum ceza alıp gitmenizi hiç istemem![]()
Aman aman grup murup yok şaka yapmıştık zaten bacımAyy vallahi öyle oluyorduukk bacıımmsağ olsun arkadaşlar uyarmış bilemediimm bilemediimmm
![]()
Teşekkür ederim ya bilmiyordum sosyal medya yazmak yasak diye biliyordum ama bunu bilmiyordum sağ ol canımKızlar burda bu tarz konuşup gruplar kurmak yasak. Daha önceki topicte arkadaşlarımız süresiz banlandı bir daha siteye giremiyorlar haberiniz olsun
Aynen aynen ne grubu ya abiler ablalarr biz şakalaşıyorduk öyleAman aman grup murup yok şaka yapmıştık zaten bacım![]()
Kuzu bu arada göbüşün çıktımı kızAynen aynen ne grubu ya abiler ablalarr biz şakalaşıyorduk öyle![]()
Ayy çıkmaz mıı bakıp bakıp kafayı yiyorum öyle hoşuma gidiyor kiiKuzu bu arada göbüşün çıktımı kız![]()
Oyyy yerim ben o prensesi ya en güzel zamanların varya kıymetini bil aşkım aynı bedende yaşamınızın tadını çıkarAyy çıkmaz mıı bakıp bakıp kafayı yiyorum öyle hoşuma gidiyor kii![]()
Bu arada bizim diğer hamile kızçeler ne alemdesiniz ya kayboldular iyiceAyy çıkmaz mıı bakıp bakıp kafayı yiyorum öyle hoşuma gidiyor kii![]()
YaaaAyy aman aman maasallah kız bak bebisin ben buradayım diyor insallahhhhh insallahhh aminnn![]()
Kocişine söyledin mi aşko
Söyledim tabi sjshshshKocişine söyledin mi aşko![]()
Sen naptın acaba? Test yapaxan mı yarın kan verecen mi?Kocişine söyledin mi aşko![]()
Teyzesii çok yaramazz ama belli çok yaramazz ağrım oluyor hepOyyy yerim ben o prensesi ya en güzel zamanların varya kıymetini bil aşkım aynı bedende yaşamınızın tadını çıkar![]()
Teyzesi yeeesiiiinn onuTeyzesii çok yaramazz ama belli çok yaramazz ağrım oluyor hep![]()
Ben daha test yaptım neyim demedim adama kendi bugün sordu bana sen hamile misin diye dedim olabilir bana yarın bi test al emin olayımSen naptın acaba? Test yapaxan mı yarın kan verecen mi?
Ayy bende sizin o minnak noktaa bebeklerinizii yerimmTeyzesi yeeesiiiinn onu![]()