- 2 Ağustos 2022
- 1.292
- 1.036
- 83
Yaptim süre gectikten sonra çizgi beliriyo yok gibi. Ama sabah yapmadim gecikirsem yapicamCanım naptin birdaha test yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim süre gectikten sonra çizgi beliriyo yok gibi. Ama sabah yapmadim gecikirsem yapicamCanım naptin birdaha test yaptın mı
Anladım hayırlısı inşallah sende güzel haberlerle gelirsinYaptim süre gectikten sonra çizgi beliriyo yok gibi. Ama sabah yapmadim gecikirsem yapicam
Çok sagol bebegimmTeşekkürler canım aa seninde mi kız çok sevindim bu sene kız senesi mi olacak nerabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum
![]()
İnşallah canımÇok sagol bebegimmevet valla kız senesi gibi duruyor
amin hepimiz saglikla kucağımıza alalım İnşallah
![]()
Hayırlısı olsun. İnşallah sizde saglikla ogrenirsiniz gebeliginizi A adilebaytarovic ile birlikteAnladım hayırlısı inşallah sende güzel haberlerle gelirsin![]()
Verdin mi kızSen zabaaaa bekle ben kan vermeye gidiyoğum shshsbsbsb
Aminnn aminn. Canım inşallah
Burada kalite düşünüyor sen daha iyi görürsün canım ben birsey göremedim tamKızlar 2 hafta önce çekmiştim o an dikkatli bakmadım ama şimdi sizinkilere baktıktan sonra bı bakım dedimde çok hafif var mı sanki ya yoksa bana mı öyle geliyor lütfen dikkatli bakın yarın bidaha yapacam![]()
Askoooo nerdesinnnn yaaa meraktan catladikkjSen zabaaaa bekle ben kan vermeye gidiyoğum shshsbsbsb
Haklısın ama senin güzel görünüyor inşallah sağlıkla gelirBurada kalite düşünüyor sen daha iyi görürsün canım ben birsey göremedim tam![]()
Yarın bidaha yapacam zaten eğer varsa tam net görünürBurada kalite düşünüyor sen daha iyi görürsün canım ben birsey göremedim tam![]()
Hoş bulduk sanırımYaaaa ara ara takip ediyordum burayı çok sevindimmmmmmcavresamn A adilebaytarovic aramıza hossgeldinizzzzz
bizde 17 haftalık olduk güzel bir kız geliyorrrrrr
![]()
Verdin mi kız
Verdim bebeklerimAskoooo nerdesinnnn yaaa meraktan catladikkj
Ne çıktıVerdim bebeklerim![]()
Ayy hadi gözün aydın çok sevindim141 çıktı![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başınızaAyy hadi gözün aydın çok sevindim![]()
Oyyyyy maasallah askimmm çok sevindim yaşasınnnm hemde ne güzel yüksek çıkmış değerin oyssss141 çıktı![]()
Yapınca at buzedeYarın bidaha yapacam zaten eğer varsa tam net görünür