- 20 Mayıs 2023
- 554
- 122
- 33
- 28
Sen birdaha test yap bi en iyisiBelirtiler normal adet belirtisi gibi ama yumurtlamadan 9 11. Gunlerde cok kasik agrisi yaşadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen birdaha test yap bi en iyisiBelirtiler normal adet belirtisi gibi ama yumurtlamadan 9 11. Gunlerde cok kasik agrisi yaşadım
Ajsjsjsh çıkar aşko epeey gecikmişsin shshshshBende de son bi test var sizi görünce nasıl heyecanlandım yapasım geliyor 17 haftalık gebeyim çıkar mı sizce kızlaarr yapsaamm kdjdşdkdk![]()
Canım paranızı artımede vermeyin yaKizlar bu 10 dk olduktan sonra hemen belirmeye basladi sizce kuruma cizgisi mi artimed
Hsldkekdld dayanamıyorumAhahahahah yok kız daha bekle.cikmaz![]()
Hsşsldjsnsl ben sabah ilk idrarla deneyim o zaman aşkoo hdldjdlAjsjsjsh çıkar aşko epeey gecikmişsin shshshsh
Yanlış çıkardığını biliyorum ama gittigimiz eczanede baska mark yoktu yaCanım paranızı artımede vermeyin ya
Adet gunu yapicam kaset test var evde suan sadeceSen birdaha test yap bi en iyisi
Aynen başka oluyor test yapmak hakket bacım bi yapıp atsana koyuluk nasıl oluyor bakalımHsldkekdld dayanamıyorumşaka bir tarafa idrarı bir damlada damlatsam çıkar 4 aylığım ama o kadar çok negatif gördüm ki yine boş çıkacak gibi geliyor korkulu rüya oldu bu testler ama onun heyecanı da başkaydı yaa
![]()
Anladım hayırlısı olsun inşallahAdet gunu yapicam kaset test var evde suan sadece
Ayyy baya baya belli kız net görünüyor hadi insallahh hamilesinKızlar şimdi awoxkalite düşüyor burada ama baya pembe
Ufff inşallah yaaa hiç sevinemiyorum da allahım nolur ya nolur noluuurrAyyy baya baya belli kız net görünüyor hadi insallahh hamilesin![]()
İnşallah kuzum inşallah olumlu düşün bebislerimiz bizimle inanıyorum benUfff inşallah yaaa hiç sevinemiyorum da allahım nolur ya nolur noluuurr
İnşallah doğrudur canım bi bekle bakalım adet gününe kadarYanlış çıkardığını biliyorum ama gittigimiz eczanede baska mark yoktu ya
Aşkım işte maalesef ben buraya foto yükleyemiyorumAynen başka oluyor test yapmak hakket bacım bi yapıp atsana koyuluk nasıl oluyor bakalım![]()
Benim test gibi çıkmışş Allah ım İnşallah bu defa tutunur bebişinn sanaaKızlar şimdi awoxkalite düşüyor burada ama baya pembe
Yerleşmeseydi yada tutunmasaydı çıkmazdı dimi ya testteİnşallah kuzum inşallah olumlu düşün bebislerimiz bizimle inanıyorum ben![]()
Doğru ya neyse bosver aşkım dursun evdeAşkım işte maalesef ben buraya foto yükleyemiyorum![]()
Yani birde bizimki çok erken çıktı regliden önce aşkımYerleşmeseydi yada tutunmasaydı çıkmazdı dimi ya testte