- 30 Ocak 2016
- 891
- 204
- 103
- 31
İnşallah ya allahım inşallahYani birde bizimki çok erken çıktı regliden önce aşkım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya allahım inşallahYani birde bizimki çok erken çıktı regliden önce aşkım![]()
Belirtilerin hiç başladı mı aşkımİnşallah ya allahım inşallah![]()
Aynen bi ihtiyaç sahibi çıkabilirDoğru ya neyse bosver aşkım dursun evde![]()
Kasıklarım çok ağrıyordu düne kadar hapşırınca öksürünce bi acıyo yine kasıklarım. Göğüslerim çok şişti. Çok susuyorum çoookkBelirtilerin hiç başladı mı aşkım
Sende var mı kuzu bişeyBelirtilerin hiç başladı mı aşkım
Aaaiiiiiy bu akşam içimden sen geçtin, dedim bakayım bir napıyor, kullanıcı adını arattım ve bunu gördümKızlar şimdi awoxkalite düşüyor burada ama baya pembe
Ya seni yerim yeriiimmm inşallah çiçeğim inşallahAaaiiiiiy bu akşam içimden sen geçtin, dedim bakayım bir napıyor, kullanıcı adını arattım ve bunu gördümhayırlı olsun kuşuuum, bebişin sana sımsıkı tutunsun
![]()
Aynı bende kuzum kasık ve bel ağrım çok ağrıyor goguslerim de aynı birde midem bulanıyor sürekli konulardan yaaSende var mı kuzu bişey
Aşkım en son yaptığın testini atsana bi. Birde bugün yapmadın dimi?Aynı bende kuzum kasık ve bel ağrım çok ağrıyor goguslerim de aynı birde midem bulanıyor sürekli konulardan yaa![]()
Dün yaptım ilk işte kuzum bugün yapmadım yarın sabah yapacağımAşkım en son yaptığın testini atsana bi. Birde bugün yapmadın dimi?
Attım canım en net görüntüler ondan dünden kalmaDün yaptım ilk işte kuzum bugün yapmadım yarın sabah yapacağım
Gözün aydın olsun inşallah ben ilk hamilelikte boyle öğrenmiştimKızlar şimdi awoxkalite düşüyor burada ama baya pembe
Var gibi 2 gun sonra tekrarla cok net cizgin olur bence o zaman da kesin emin olursun. Geciktin mi
E çizgi var işteee. Bu sabah yaptın mı
İnşallah arkadaşım ya bekleyeceğim bakalım normalde ya yarın en geç çarşamba günü adet olmam gerekiyor. Kan verdin kaç çıktı kuzu mesela ilk gebeliğindeGözün aydın olsun inşallah ben ilk hamilelikte boyle öğrenmiştim
Hayırlı olsun baya belli burdaKızlar şimdi awoxkalite düşüyor burada ama baya pembe
Teşekkür edetim inşallah doğrudurHayırlı olsun baya belli burdailk silik çizgi çıktığında kaç gün vardı regle