Hamile kalma yöntemi

havaylapek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
267
-19
13
27
7 aylık evliyim. Geçen aydan beri korunmuyoruz. Tam günümde yine regl oldum. Bitmesine 3 gün kaldı. Günaşırı ilişki mi yoksa ovulasyon testi ile kontrol mu daha iyi sonuç verir?
Testler tamamen güvenilir mi?

Gün aşırı ilişki şansı artırır, ovülasyon bence çok stresli bi şey ve çok görev görev oluyor hadi çatladı gel sevişelim demek garip. Uzun süre olmazsa denenebilir ama 1 ay için erken bence.

ovülasyon testini şiddetle öneririm . yumurtlamaya denk gelmezse boşa denemiş olursunuz. tavsiyem illa a yumurtladım gel sevişelim olsun istemiyorsanız. eşinize ovülasyon yaptığınızı söylemeyin . pik görünce yanaşın olsun bitsin nazar etmek istemem tabi daha çok minnağız. ama ben size önerdiğim gibi yaptım . ilk yakınlaşmada tuttu çok şükür. 11+5 hamileyim . ilk ve son denemeydi sonra zaten doktor ilişki yasağı koydu

7 aylık evliyim. Geçen aydan beri korunmuyoruz. Tam günümde yine regl oldum. Bitmesine 3 gün kaldı. Günaşırı ilişki mi yoksa ovulasyon testi ile kontrol mu daha iyi sonuç verir?
Testler tamamen güvenilir mi?
1 yıl denedim şuan şükür hamileyim. Gün aşırı mutlaka dene ve takviyelerine başla folik asit vitaminler mutlaka alınmalı. Altına yastık koy sabaha kadar kalkma ilişki gecesi duş alma bunlar bana doktor tavsiyesi çiğ badem çekirdek içi ceviz bunları ye bunlar tutunmayı bile etkiliyormuş.

Yeni denemye basladiginiz icin Ben de gun asiri iliski tavsiye edicem cunku isleri akisina birakmak daha keyifli ve stressiz diye dusunuyorum. Bir saglik problemi olmadigi surece adet bitiminden itibaren gun asiri iliskiyle tez vakitte guzel haberi alirsiniz insallah. Bazi.insanlarin iliski sikligi normal rutin hayatlarinda az oldugu icin verimli.gunleri kacirmamak adina ovulasyon testinden fayda goruyo olabilirler fakat bu bana biraz mekanik geliyor

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…