Aile Planlaması hamile kalma

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.094
404
123
merhaba arkadaslar ... iliskide kadin ustte oldugunda spermin icine girme olasiligi ve hamile kalma sansi varmidir ...

merhaba arkadaslar ... iliskide kadin ustte oldugunda spermin icine girme olasiligi ve hamile kalma sansi varmidir ...
Sonuçta sperm giriyor içeri ve çok hızlı olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ☺️ yani evet ihtimal var . O da diğer koşullar da uygunsa

evet sdece hamıle kalmaya calısanlar menı dısarı cıkar da hamıle kalma ıhtımalı duser dıye o pozısyonu secmez. ama korunma yontemı gb bısey degıl. normal ılıskıdekı gb kalabılrsın. cok gecmedıyse bı ertesı gun hapı al

Herkseler kibar kibar anlatmış, ilişki varsa korunma yoksa her ne pozisyon da olursanız olun hamile kalma şansınız tabi ki de var, neden böyle bi soru sormaya ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ama dalga gecmissiniz yaa....arastirdim nette farkli diyor..en azindan burda yasayan varsa bole bi durumu bilgi almak istedik...amma kendinizi bise sanmissiniz

evet sdece hamıle kalmaya calısanlar menı dısarı cıkar da hamıle kalma ıhtımalı duser dıye o pozısyonu secmez. ama korunma yontemı gb bısey degıl. normal ılıskıdekı gb kalabılrsın. cok gecmedıyse bı ertesı gun hapı al
esimde sertlesmeme durumi var...dun gece ben ustun de iken o eli ile tutuyor malum.iceri girdi ve o sekilde bosaldi.bi zaman durdum sonra sirt ustu ayaklarimi.havaya dikdim.hemen kalkmadim ...bi sekilde iliski yasamaya calisiyoruz esimden sebeb...insallah bu sekildede spermler ulasmitir biseyler olur...ertesi gun ise yariyormu
.derdi olan anlar cocul isteyen anlar bu dertleri..dalga gecme yeride degil ayrica..tesekkur ederim yorumunuza

esimde sertlesmeme durumi var...dun gece ben ustun de iken o eli ile tutuyor malum.iceri girdi ve o sekilde bosaldi.bi zaman durdum sonra sirt ustu ayaklarimi.havaya dikdim.hemen kalkmadim ...bi sekilde iliski yasamaya calisiyoruz esimden sebeb...insallah bu sekildede spermler ulasmitir biseyler olur...ertesi gun ise yariyormu
.derdi olan anlar cocul isteyen anlar bu dertleri..dalga gecme yeride degil ayrica..tesekkur ederim yorumunuza
ben cocuk ıstemıyorsun da soruyorsun dıye soyledım ertesı gunu. dalga gecmedım kı? nasıl okudunuz yazdıgımı
!!

ama dalga gecmissiniz yaa....arastirdim nette farkli diyor..en azindan burda yasayan varsa bole bi durumu bilgi almak istedik...amma kendinizi bise sanmissiniz
Valla o zaman sorunuzu gidin tekrar okuyun demişsiniz ki spermin içeri girme olasılığı nedir
Pardon ama zaten senin içindeyken boşalınca nereye gidecek sperm buhar olup uçacak mı gidecek işte yoluna 🤷‍♀️

Korunmadığınız takdirde, pozisyonun önemi olmaksızın hamile kalma şansınız her daim vardır..

Back
X