Hamile kalmadan önce eşiniz veya kendiniz için uyguladığınız gıda takviyesi oldu mu?

canim ben yurt disinda yasadigim icin ve sorunun bende oldugunu bildigim icin ne bulursam kullandim ama bunlar tek basina yaramadi diye dusunuyorum belkide ole sandim mesela burda bir kapsul yapmislar ari sutu ari poleni kudret nari diye bisey adi propolis onu icmistim incir kurunu yaptim ama hep duzensiz birde burda hamile kalmak icin icilen bitkisel bir tablet varki bu herkese yaramiyor sanirim arkadaslara tavsiye etmeme ragmen bazilari fayda gormedigini solemis ama ben bunlari yaptim

ben doğum kontrol hapını bırakalı daha 1 ay olmadı.bugün Folicplus hapına başladım.bu hapta folik asitin yanı sıra calsıyum ve d vitaminide var.bu ayı böyle geçireyim önümüzdeki ay soğan kürüne başlamak istiyorum.vücudum bi kendi adet düzenini bulsun istiyorum.ilk 3 aydan pek ümidim yok.

ben doğum kontrol hapını bırakalı daha 1 ay olmadı.bugün Folicplus hapına başladım.bu hapta folik asitin yanı sıra calsıyum ve d vitaminide var.bu ayı böyle geçireyim önümüzdeki ay soğan kürüne başlamak istiyorum.vücudum bi kendi adet düzenini bulsun istiyorum.ilk 3 aydan pek ümidim yok.

öyle deme arkadaşım. Allah izin verirse ve hormonların düzenliyse hemen hamile kalabilirsin..

kızlar biraz bünyemi kuvvetlendirmek için arı sütü aldım. sabah akşam 1 kaşık .

eşim çakşır otu çayı kullanmıştı..ben de hayıt tohumu..çünkü prolaktinim biraz yüksekti..bu tarz şeylerin kullanım şeklini ve miktarını iyi kavrayıp kullanın..fayda beklerken zarar görmeyin kızlar..çok araştırın yani..bizde işe yaradı ama başkalarında da işe yarar mı bilmem..

biz kasti olarak bilinçli bir şekilde hamile kalmam için hiçbir şey uygulamadık. fakat eşim dört beş aydır spora ağırlık vermişti ve sürekli sağlıklı şeyler yemeye çalışıyordu. her gün bir veya iki kere muz, süt, bal, yulaf ezmesi, ceviz, fıstık ezmesi ve buzu birlikte smoothie makinasında karıştırarak kendine bi enerji içeceği hazırlıyordu sporda harcadığı enerjiyi karşılamak için. bence bu hamile kalmamda etkili oldu çünkü benim hamile kaldığım ay eşim sürekli iş için şehir dışındaydı ve biz sadece 1 kere beraber olabilmiştik. ben ona yordum yani ama bilemiyorum tabi ne derece etkisi olmuştur.

selam cnm.eşim sigarayı bıraktı öncelikle ve hergün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi yedi.bendede iltihap vardı soğan kürünü yaptım ertesi ay hamile kaldım.

ben incir kürü yaptım, bal-çörekotu-tarçın yedim, eşim de keçiboynuzu pekmezi yedi. o ay hamile kaldım.darısı başına inşallah.

kızlar gerçekten hamile kalmama etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama biz 6yıl korunduk,korunmayı bıraktığımız bir ay boyunca eşime her sabah 1bardak süt,1muz,1çorba kaşığı keçi boynuzu pekmezi,1tatlı kaşığı bal,1kivi (başka meyve de olur,hafifleştiriyor)biraz toz ceviz ve tarçını mutfak robotunda çekip içirdim,kendim de içtim.benim eşim tatlı sevmediği için ilk günler zorla içirdim,istemiyordu.sonra kendisinde bazı etkileri olduğunu görünce(!!!)kendisi sormaya başladı,atomum nerde diye.bu içeceğe bizim oralarda atom denir,taze meyve suyu satan dükkanlarda yapılır.o ay hamile kaldım

selam cnm.eşim sigarayı bıraktı öncelikle ve hergün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi yedi.bendede iltihap vardı soğan kürünü yaptım ertesi ay hamile kaldım.
teşekkürler arkadaşım evet bende keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum ama düzenli değil... sigara sorunumuzda yok..
ben incir kürü yaptım, bal-çörekotu-tarçın yedim, eşim de keçiboynuzu pekmezi yedi. o ay hamile kaldım.darısı başına inşallah.
aminn inşaallah.... :61:
Canım bende ugrasıyorum pre seed jel var bu ay onu alıcam hayırlıı hakkımızda
preseedi uygulayamam gibi geliyor :26:.. inşaallah sana faydası olur

kızlar gerçekten hamile kalmama etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama biz 6yıl korunduk,korunmayı bıraktığımız bir ay boyunca eşime her sabah 1bardak süt,1muz,1çorba kaşığı keçi boynuzu pekmezi,1tatlı kaşığı bal,1kivi (başka meyve de olur,hafifleştiriyor)biraz toz ceviz ve tarçını mutfak robotunda çekip içirdim,kendim de içtim.benim eşim tatlı sevmediği için ilk günler zorla içirdim,istemiyordu.sonra kendisinde bazı etkileri olduğunu görünce(!!!)kendisi sormaya başladı,atomum nerde diye.bu içeceğe bizim oralarda atom denir,taze meyve suyu satan dükkanlarda yapılır.o ay hamile kaldım

ne kadar güzel bi karışımmış hakkaten. bu ay için geç kalmış olabilirim mazemeleri temin edip denmek lazım.. çok teşekkürler... :71:

Arkadaşlar hamileliğe hazırlanırken tükettiğiniz her hangi bi ürün, kür yada besin takviyesi oldu mu...Hamileliğinize vesile olarak gördüğünüz her şey olabilir bal pekmez polen veya daha farklı yiyecek içecekler...
Bu konuda cevaplarınızı bekliyorum Teşekkür ederim hepinize a.s.

ben 2 ay folic plus kullandım hamilelik öncese hazırlık için bu arada korunuyorduk yine ve korunmayı bıraktığımız ilk ayda hamile kaldım folic asitin daha çabuk hamile kalmayı sağladığını duymuştum bende de işe yaradı galiba, hamile kaldığım ayda düzenli tarçınlı süt içiyorduk eşimle fındığı fıstığı da çok tüketiyordu eşim onun da etkisi olmuytur belki..Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah:emir_bebek:

Back
X