- Konu Sahibi mxuxhendis_17
-
merhaba
öncelikle gçemiş olsun.fazlakilo hamileliğe zarar değil.ama pco hastasıysan sana tavsiyem 15 gü soğan suyu iç ondan sonra incir suyu iç inan bana o aydan onra hamil kalırsın.kiloyu problem yapma.inşallah hyırlısı ile hamiş olursun
Bence doktoruna güvenip güvenmediğini değerlendirmelisin. Doktorlar bana pko var dedi, uzun süre tedavi gördüm, sonra olmadığım ortaya çıktı!
Şimdi doktorum kilo ver, 6 kilo vermeden hamilelik düşünmeyelim diyor. Ve ben kendisine güveniyorum. O sebeple önce rejim yapıcam 2 ay sonra (tabi verebilirsem) bebek düşünücem.
Üstelik yüksek kiloyla hamilelik de zor, sen 5-6 kiloyla hamilelik bitiricem diye strese gireceksin, az yiyeceksin vs.
sevgili mühendis. bende pko luyum ama şeker peoblemim yok. kızıma 21 yaşında evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım. şaun da 5 haftalık hamileyim. ama 1 yıldan fazladır korunmuyorum ve olmuyordu. yaklaşık 7 yıl boyunca yasmin kullandım bende. geçen yıl ekim ayında yasmini bıraktım ve 1 yıl içerisinde nerdeyse 10 kilo aldım. şuanki hamileliğim de yumurta takibi ile klomen ve çatlatma iğnesiyle gerçekleşti.. o yüzden yumurtlama sorununu öğren önce. takip ve çatlatma iğnesiyle hamile kalabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?