Hamile kalmak bizler icin neden bu kadar zor :((

Fiyatı geri ödemezler ama başarısızlıkta mesela embriyo döllenmezse hiç kalmazsa bunu kabullenip diğerinde ücret alınmıyor diye biliyorum.
Konuştuk canim transfer olmazsa ve yeniden tedaviye gelirsek 1000 tl indirim oluyormus sadece

Konuştuk canim transfer olmazsa ve yeniden tedaviye gelirsek 1000 tl indirim oluyormus sadece
Ticarethane o zaman orası. Sen onlara güvenip para verdin o zaman baştan bildirceklerdi bunu sana bin tl indirim ne dalga geçer gibi kesinlikle klinik hatası ben olsam patlardım

Tek embriyoyu 5. Güne beklemek risk. Fazla olsa anlarım. 3. Günde dondurması en kötü hadi 2. Gün dondurması garantiye alması gerekirdi. Onların hatası kesinlikle
evet doğru ama neye göre böyle yaptılar acaba .tek embriyo neden 5.güne bırakılmış çok enteresan

Raporlu değil ama opu yapıldığı gün aldılar tüm parayi geri ödenir falan da demediler
canım bence bu işin peşini bırakma 1000 tl ne demek bir de tekrar yapılırsa diye şart koşmuşlar.öyle şey olmaz.yapılmayan bişeyin ücretini neden alıyorlar çok saçma.normalde sadece transfere 5.500 yazıyolar dondurulmuş olunca.geri ödemeye gelince 1000 tl mi yazık ya

herkese merhaba.moralim cok bozuk 2 asilama 4 tup bebek denemem var 1 tane kizim var şükürler olsun ki ama o kadar zor oldu ki oda..
Çocukları cok seviyorum tabiki herkes cok sever ama 1 cocuk daha istiyorum gene tup bebek denedik ve inanin hic parasızdik bir umutla borç alıp gittik 6 yumurta toplandi 3 u dollendi 1 tanesi kaldi 5.gune ama o da gerilemiş yani hepsi bitti :KK43: cok moralim bozuk olmasın diyemiyorum 1 tane var olmasa da olur diyemiyorum.. içime söz geçiremiyorum bir daha denerim de diyemiyorum yasim 38 amh 0.5 para desen yok sehirdisindan gidiyoruz o da ancak yazın oluyor bu yaz da bitti seneye ne olur bilmiyorum su an cok üzgünüm...
Ahh canm benim ya ne yapalım kader rabbim olan evladına sağlık versin yine olur inşallah . Benimde şuan içim çok yanıyo. 5 yıldır çocuk hasreti çekiyoruz. Az önce de kız kardeşim bebeğinin ultrason fotosunu atmiş bugün cinsiyetini de öğrenmiş 2 oğlu vardı birde kızı olacakmış. Hergun bir haber hergun birilerinin mutluluğa şahit olup kendimiz için üzülüyoruz. Onun adına da sevindim tabiiki ama çok doluyum başladım ağlamaya. Morelmen bende çökük durumdayım ama bugünlerde geçecek inşallah ne yapalim

Ben raporluydum mesela 4500 ödedim tüp bebek için ilkte. Hem opu hem transfer içinde ilaçlar zaten ücretsizdi. İlk iki düşük oldu 3 bin ödedim ikinci transferde, üçüncüde zam geldi yine 3 aldılar mesela zamı saymadılar. Dondurma saklama ücreti de ödemedim. Senin ödediğin ücrette de hem opu hem transfer var. İlaçlara tamam bşy diyemezsin de neden üçüncü gün dondurmamış onu mutlaka sor. 3 döllenme az değil bence. Transfer ücretin de içerde olursa senden opu için almamaları lazım. Hadi prosedür farklı olsun ona indirim yapmaları laZm olmayan transferin nesine indirim yapcak

herkese merhaba.moralim cok bozuk 2 asilama 4 tup bebek denemem var 1 tane kizim var şükürler olsun ki ama o kadar zor oldu ki oda..
Çocukları cok seviyorum tabiki herkes cok sever ama 1 cocuk daha istiyorum gene tup bebek denedik ve inanin hic parasızdik bir umutla borç alıp gittik 6 yumurta toplandi 3 u dollendi 1 tanesi kaldi 5.gune ama o da gerilemiş yani hepsi bitti :KK43: cok moralim bozuk olmasın diyemiyorum 1 tane var olmasa da olur diyemiyorum.. içime söz geçiremiyorum bir daha denerim de diyemiyorum yasim 38 amh 0.5 para desen yok sehirdisindan gidiyoruz o da ancak yazın oluyor bu yaz da bitti seneye ne olur bilmiyorum su an cok üzgünüm...

2 yıllık evliyim. ilk 1 yıl bebek istemedik. sonra olmasına karar verdiğimizde ilk 2 ay içerisinde hemen gebe kaldım fakat düşükle sonuçlandı. Kürtajdan sonra doktor kontrolü ile 6-7 ay korunduk yaklaşık 4-5 aydır korunmuyoruz ama hala gebelik oluşmadı. bende çok fazla kafaya takıyorum. her ay acaba bu ay yine regl olacak mıyım düşüncesi çıkmıyor aklımdan. kaza ile hamile kalanlara şaşırıyorum. rabbim bizimde yüzümüze güler hayırlısıyla inşaallah.

inan hayatta cevabını en çok merak ettiğim soru bu.. yıllardır hamile kalmaya çalışıyorum. İnsanların korunurken yanlışlıkla çocuğu oluyor ben yıllardır herşeyi yapmama rağmen hamile kalamadım artık gözümde o kadar imkansızlaştı ki :( genelde bi kere doğum yaptıktan sonra gerisi gelir derler sizin Allah bağışlasın bir evladınız varmış, kendiliğinden olurdu aslında. Stres yapmadan bekleyin yaşınız çok değil 46yaşında ilk çocuk için uğraşan var.

inan hayatta cevabını en çok merak ettiğim soru bu.. yıllardır hamile kalmaya çalışıyorum. İnsanların korunurken yanlışlıkla çocuğu oluyor ben yıllardır herşeyi yapmama rağmen hamile kalamadım artık gözümde o kadar imkansızlaştı ki :KK43: genelde bi kere doğum yaptıktan sonra gerisi gelir derler sizin Allah bağışlasın bir evladınız varmış, kendiliğinden olurdu aslında. Stres yapmadan bekleyin yaşınız çok değil 46yaşında ilk çocuk için uğraşan var.
Sorma abimin 4 tane cocugu var istemediği halde korunurken 4.ye kaldi ben 1 kez kalamadım tup bebekle zat zor 1 kez kaldim

Ahh canm benim ya ne yapalım kader rabbim olan evladına sağlık versin yine olur inşallah . Benimde şuan içim çok yanıyo. 5 yıldır çocuk hasreti çekiyoruz. Az önce de kız kardeşim bebeğinin ultrason fotosunu atmiş bugün cinsiyetini de öğrenmiş 2 oğlu vardı birde kızı olacakmış. Hergun bir haber hergun birilerinin mutluluğa şahit olup kendimiz için üzülüyoruz. Onun adına da sevindim tabiiki ama çok doluyum başladım ağlamaya. Morelmen bende çökük durumdayım ama bugünlerde geçecek inşallah ne yapalim
😪😪😪çok zor cok bilmezmiyim..simdi herkes biliyordu tedaviye gittiğimizi bir de olmadığını anlat..

Bir de hamileymisim diye yalan bir haber duydum iyicr sinirlerim bozuldu...hamileymissin niye bana söylemedin diyor birisi insanlar ne garip

Kizlar benim durumumda olan yok mu sohbet etsek biraz cok icim sıkkın baya da ağladım..

bugun ağladık ama sonrasında mutluluktqn ağlarız daha guzel kapılar açılır insallah🙏🙏

Kizlar benim durumumda olan yok mu sohbet etsek biraz cok icim sıkkın baya da ağladım..

bugun ağladık ama sonrasında mutluluktqn ağlarız daha guzel kapılar açılır insallah🙏🙏
Inşallah canm en kısa zamanda da mutluluktan ağlarız

canım senin durumunda olmayan olur mu?buralar bizim gibi evlat hasretiyle yananlarla dolu.
bence moralini yüksek tut en önemlisi bu.
ben de 4 kez denedim.son denemem daha yeni dış gebelikle sonuçlandı.kendi canımın derdine düştüm.
evet çok zor paran gidiyor borç almışsın bir de.bir de manen çöküyor insan ama kalkıp yola devam etmek zorundayız.
kızına sımsıkı sarıl ve Allah a şükret.Rabbim sana eşine sağlık versin,evlat nasipse olur

canım senin durumunda olmayan olur mu?buralar bizim gibi evlat hasretiyle yananlarla dolu.
bence moralini yüksek tut en önemlisi bu.
ben de 4 kez denedim.son denemem daha yeni dış gebelikle sonuçlandı.kendi canımın derdine düştüm.
evet çok zor paran gidiyor borç almışsın bir de.bir de manen çöküyor insan ama kalkıp yola devam etmek zorundayız.
kızına sımsıkı sarıl ve Allah a şükret.Rabbim sana eşine sağlık versin,evlat nasipse olur
Amin canim insallah en kisa zamanda dolar kucağın sagliklica...
Yememizden icmemizden gezmemizden herseyimizden kısıp yeniden yola çıkacağız yapacak bawka birsryimiz yok...

Ham
Bende hep ikinci daha rahat olur diye düşünüyodum. İki arkadaşım var mesela hamile kaldılar tedaviden sonra. Başarısız olduysa tedavi kliniğin suçu diye biliyorum ben bir dahakine ücret almıyodu bizim klinik
hangi klinik canım

Back
X