- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
Yeni evliyim ve bi bebeğimiz olsun istiyoruz. bu yuzden kiloların gitmesi gerekiyor :) Hamileliktede kilo alırım diye diyete başlamaya karar verdim :) 3 Gün oldu Diyete Başlıyalı 75.8 kg İle Başladım Bugun Tartıldığımda 74.4 çıktım. Sanırım Hızlı kilo veriyorum :) yada dayanamayıp tartıldığımdan böyle oluyor :) Ayrıca Meksika Biberi denen Hapı kullanıyorum .. ( Ne kadar zararlı oldugunu bilsemde , üzerinde tek türkçe kelime yazmayan hapı butun riskleriyle göze aldım ) Hap gerçekten tok tutuyor , canım yemek bile yemek istemiyor ... Sabahları aç karnına kahvaltıdan 30 dk önce içiyorum hapımı ve güne başlıyorum ...
Bugun Sabah Kahvaltısında ;
2 Dilim Kepek Ekmeği
Peynir
Domates yemiş bulunmaktayım.. ( çalıştığım için kahvaltı çeşidim pek zengin olmuyor :)
Ara ; Yarım mandalina
Öğle Yemeğinde ;
2 Kaşık Taze Fasulye
2 Kaşık Makarna + 1 dilim kepek ekmeği
Akşam ;
Çok az makarna ve Salata ..
Ayrıca İşe Giderken neredeyse 1 km Yürüyorum . Gidiş Gelişim 2 km oluyor , spor yapmıyorum buyuzden Yürüyüş yapıyorum akşam ve sabah onun yerine.. Ayrıca iş yerindede bütün gün ayaktayım yediklerimi Fazlasıyla Eritiyorum .. Kızlar Dua Edin Hamiş olabilmek için şu 10 kilo gitsin :)
Başlangıç Kilo 24.10.2013 : 75.8
Şimdiki Kilo 26.10.2013 : 74.4
Bugun Sabah Kahvaltısında ;
2 Dilim Kepek Ekmeği
Peynir
Domates yemiş bulunmaktayım.. ( çalıştığım için kahvaltı çeşidim pek zengin olmuyor :)
Ara ; Yarım mandalina
Öğle Yemeğinde ;
2 Kaşık Taze Fasulye
2 Kaşık Makarna + 1 dilim kepek ekmeği
Akşam ;
Çok az makarna ve Salata ..
Ayrıca İşe Giderken neredeyse 1 km Yürüyorum . Gidiş Gelişim 2 km oluyor , spor yapmıyorum buyuzden Yürüyüş yapıyorum akşam ve sabah onun yerine.. Ayrıca iş yerindede bütün gün ayaktayım yediklerimi Fazlasıyla Eritiyorum .. Kızlar Dua Edin Hamiş olabilmek için şu 10 kilo gitsin :)
Başlangıç Kilo 24.10.2013 : 75.8
Şimdiki Kilo 26.10.2013 : 74.4